Štěndo - soužití se starším pejskem

Jack Russell teriér
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Brambambule

15.3.2022 20:35
Brambambule

XXX.XXX.11.46

Dobrý den,jsou to dva dny co jsme si k naší 9letý fence JRT pořídili 4 měsíční fenku Anglického buldoka.Bohuzel fenka JRT na malou pořád vrčí a už po ní i vyjela.JRT je samostatná jednotka,venku si vůbec psů nevšímá a hodně málokdy si s nějakým psem sedne.Maly je mi moc líto,protože už se jí bojí a pořád sleduje kde JRT je,prosím poraďte,jak je dát dohromady a JRT ukázat,že tohle nesmí,nechci aby za to byla trestána,protože nikdy nebyla.Dekuji za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2022 20:41

Mohu se zeptat, proč pořizujete k problémovému psovi dalšího?

15.3.2022 20:45

JRT nemá ráda jiné psy a vy jí domů narvete psa. Bezva nápad! Chudák JRT.

15.3.2022 23:01
Sunnyday

XXX.XXX.175.31

Ja mam 6 leteho psa a 9 mes. stene a proste do ted ten starsi stene nemusi. Netrestam, kdyz na stene vrci, protoze tak komunikuje.
Proste nechce, aby za nim stendo lezlo.
Obcas je chvilka, ze jsou u sebe bliz a ocuchavaj se. Jenze ja vedela, ze on stenata rad nema ( nechce bejt v jejich blizkosti ). Mam jeste 4 leteho psa a ten bez problemu stene prijal. :) U toho ten nejstarsi taky delal caviky,
kdyz jsme si privedli pred 4 lety stendo.

16.3.2022 08:11
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mohu se zeptat, proč pořizujete k problémovému psovi dalšího?

To jsem taky nepochopila. Leda, že by jedinec byl ducha mdlého a zaměření masochistického. A vlastně trochu i sadistického - soudě dle nastalé situace u nich. Chudák JRT, chudák štěně. Za některý činy bych hrdelně trestala.

16.3.2022 09:01

Vždycky jsem se bála, že když první odejde do psího nebe Sára, tak budu muset hned sehnat štěně, protože Jack to bez ní nedá.
Když se to nakonec stalo, tak jsem si říkala, že ho prostě nechám dožít jako psího jedináčka, jenže se bohužel stalo to, co jsem si myslela, vypadalo to, že mi Jack odejde za Sárou a tak jsme mu sehnali štěně.
A on si sice s Ginou nehrál, ve své podstatě ani její přítomnost nevyhledával, ale už nebyl sám a štěně ho prostě nenechalo umřít žalem......

Já osobně, pokud doma nemám psa, o kterém si myslím, že by mu psí kamarád doma prospěl, tak bych dalšího psa nepořizovala.

Kdyby Jack umřel první a zůstala Sára, tak by mě ani nenapadlo k ní pořizovat štěně, protože vím, že ona by spokojeně dožila jako rozmazlovaný psí jedináček a že opravdu mít doma psího vetřelce není její sen a nevím, jestli by to dělalo dobrotu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík