Jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí červený

Prodám Jezevčíka dlouhosrstého - CHS z Habrových hájů nabízí k rezervaci št...
DohodouElisss54
XXX.XXX.104.45
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, plánujeme výlet na horu Říp asi tak za měsíc a našemu štěněti jezevčík trpasličí budou 3 měsíce, moje otázka z ní jestli je možné že by mohlo zvládnout tu cestu?
Předem děkuji za odpověď 🙂
Elisss54
XXX.XXX.104.45
Trickyvoo
napsal(a):
A kolik to bude kilometrů? No ale je to trpasličí jezevčík, na toho bych si vzala tašku nebo bych počítala s tím, že ho budu i nosit. Náš větší pes v tom samém věku ušel tak 2,5 km a stačilo mu to, jak to bylo víc, tak byl až moc vyřízený.
Okolo 4 km tam i zpátky s tím že nahoře odpočinek a občerstvení
Uživatel s deaktivovaným účtem
Elisss54
napsal(a):
Okolo 4 km tam i zpátky s tím že nahoře odpočinek a občerstvení
To je moc, vzala bych batoh a štěně poponášela.
Jestli trefíte správný čas, tak to po svých určitě neujde, protože bude hrozit, že vám ho v davu někdo zašlápne.
Prostě nebudete sprintovat, necháte ho ťapkat a objevovat, pak ho vezmete do náruče a odšlapete to za něj.
Když jsme si brali nebožku erdelku jako štěndo od chovatelů, pán tvrdil, že chodí štěňata 5km ...7 týdnů. Jestli tu bandu malých krokodýlků potřebovali utahat? já jí vozila v košíku pod kočárkem, když jsme někam dál šli ...malého jezevčíčka snadno poponesete v tašce na malé psy.
napsal(a):
Když jsme si brali nebožku erdelku jako štěndo od chovatelů, pán tvrdil, že chodí štěňata 5km ...7 týdnů. Jestli tu bandu malých krokodýlků potřebovali utahat? já jí vozila v košíku pod kočárkem, když jsme někam dál šli ...malého jezevčíčka snadno poponesete v tašce na malé psy.
Trochu OT, ale k těm 7mi týdenním štěndům a 5ti km procházkám... On si občas člověk myslí, kdoví kolik km nachodí, ale ve skutečnosti to není třeba ani polovina . Jsme takhle domlouvaly s kamarádkou procházku u ní, feně bylo asi půl roku, tak jsem zjišťovala, jak daleko půjdeme. A ona, že taková její běžná trasa je 10 km určitě, ale že to kdyžtak jde nějak zkrátit. No tak jsme šly, povídaly si, a najednou mi ukazuje, že to tamhle takhle obejdeme a jsme zase u auta, a já si tak říkám, ty jo to ještě nemůže být 10 km, no byly to 3, úplně celkově 4 (měřily mi to hodinky). Ale kamarádka žila roky v domnění, že chodí denně těch km 10 .
Jinak teda se štěndama 7 týdnů jsem chodila tak sotva kilometr . Ale to jsme na začátku trénovali vodítka, pak jména, přivolání, do toho spolu "bojovali", hemžili se po louce, támhle jsem vytáhla nějakou hračku, kterou cupovali, prozkoumali jsme všechno zajímavé a mohlo se jet domů . Nebylo potřeba na utahání nachodit x km.