Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
1 Kčmilovnicepsu
XXX.XXX.104.76
Dobrý den,
mám dvouletou fenku Border kolie a polední tři dny řešíme problém. Spává v posteli se mnou a já jsem teď nemocná, takže bohužel nemůžeme chodit na procházky, ale pouštím ji vyběhat na zahradu a doma se jí snažím věnovat a hrát si s ní. Přešly jsme na stravu BARF před 4 měsíci. Ona mi teď během noci, pouze v noci, když zhasnu lampu a jdeme spát vylizuje fleky v posteli. Vůbec nevím, co ji to popadlo, nikdy to nedělala a nevím, co s ní. Myslela jsem si, že si líže tlapičku, protože si roztrhla drápek, ale to teďka má ošetřené a zavázané. Myslela jsem si, že dneska to bude bez lízaní, bohužel přibyly další dva fleky. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji 🐾
Uživatel s deaktivovaným účtem
milovnicepsu
napsal(a):
Dobrý den,
mám dvouletou fenku Border kolie a polední tři dny řešíme problém. Spává v posteli se mnou a já jsem teď nemocná, takže bohužel nemůžeme chodit na procházky, ale pouštím ji vyběhat na zahradu a doma se jí snažím věnovat a hrát si s ní. Přešly jsme na stravu BARF před 4 měsíci. Ona mi teď během noci, pouze v noci, když zhasnu lampu a jdeme spát vylizuje fleky v posteli. Vůbec nevím, co ji to popadlo, nikdy to nedělala a nevím, co s ní. Myslela jsem si, že si líže tlapičku, protože si roztrhla drápek, ale to teďka má ošetřené a zavázané. Myslela jsem si, že dneska to bude bez lízaní, bohužel přibyly další dva fleky. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji 🐾
Vylizuje fleky v posteli? Jako že v povlečení? Nebo jak?
jako může jí i být blbě, pálit žáha
tak mi to dělali/á oba mí psi
.-..
XXX.XXX.3.57
V posteli také mohou cítit některé lidské produkty a pachy páníčků, to je zaujme a pak to očichávají nebo olizují když se nudí.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
A nemohla začít hrát a uklízí po sobě? Moje feny po sobě nenechají nikde ani kapičku, takže kdybych je nekontrolovala s ubrouskem, tak vůbec nevím, kdy začaly.
I žlázky si může takhle sama čistit, náš předchozí pes to tak dělal a pak to po sobě "uklidil" a zbyly vylízaný fleky...bělouš to neumí. Nebo líže tu nožku, i když je zavázaná a do rána obvaz uschne a fleky úplně ne...
milovnicepsu
XXX.XXX.104.76
Flek na prostěradle či peřině
milovnicepsu
XXX.XXX.104.76
Zapomněla jsem napsat, je vykastrovaná
napsal(a):
I žlázky si může takhle sama čistit, náš předchozí pes to tak dělal a pak to po sobě "uklidil" a zbyly vylízaný fleky...bělouš to neumí. Nebo líže tu nožku, i když je zavázaná a do rána obvaz uschne a fleky úplně ne...
"Vahine", OT, ale označení "bělouš" je super!!!
lesnížínka
napsal(a):
Píšete, že jste nemocná, nemůže lízat pot? Když vemu, že granule jsou solené, zato BARF solí málokdo, může jí sůl chybět, byla na určité množství v potravě zvyklá.
Granule se solí? :-) Kde myslíte, že se tam bere sodík, fakt ho tam přikládají, jo? :-)
Maso, hodně vnitřnosti, ryby, vejce, špenát (kdo by to byl řek),... milion věcí má dost sodíku. Proto barf nesolíme. Není třeba.
Pes líže to, co překáží, co je zajímavé - nejen po sobě. Ten pot to může být klidně též, souhlasím, ale barf solit teda nebudu :-)
milovnicepsu
napsal(a):
Dobrý den,
Krom nápadů výše přihazji do placu i možnost, že to fenka dělá z nudy a nižšího vyžití. Vy jste nemocná, ona servaný drápek... Nebo klidně může blemstat povlečení proto, že se nedostane ke zraněnému drápku a kompenzuje si to na něčem jiném.
Bordery z podstaty frčí na adrenalinu a z frustrace z nudy můžou vymýšlet akce až do obsese. Klidně to může být tak, že k něčemu zajímavému v posteli (třeba pot) normálně jen čuchne, př. olízne a neřeší, ale v téhle situaci prostě líže a líže.