Rotvajler - pejsci s PP

Prodám Rotvajlera - Chovatelská stanice nabízí pejsky RTW s PP (FCI) po pra...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Tak jsem procetla predchozi diskuze a nabyla jsem dojmu, ze to je reklama na BAKTERIOFAG.
Za kolik to prodavate? Jak jdou ksefty?
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Nejspíš blbě pokud si vzpomínám je to z Ruska?
Ano, z Ruska 🤓 no azbuku neznajet daragaja Xenie
BAKTERIOFAG stafilokokovy a Chloramfekoin
Xenie 47
napsal(a):
Takže nikdo ze psem který by měl stafilokoka?
Stafylokoka. Ale máte výdrž, to se musí nechat.
https://dspace5.zcu.cz/bitstream/11025/44207/1/Losonska_Leona_ZL_BP.pdf
"Xenie", tady máte jakousi bakalářku na dané téma, ale číst se mi to teda nechce , to už musíte v případě zájmu sama...
Xenie 47
napsal(a):
Proč tady píšou lidi které mě nezajímají?
Česky?
Zajima nas, jak se ma Vas pes. Kdyz to nechcete napsat, tak proc porad otvirate nove diskuze?
Xenie 47
napsal(a):
Takže nic.
To nemusite hlasit, to prece vidite! 😜
Xenie 47
napsal(a):
Proč mi tady pořad píšete?
.protože se pořád v ix vláknech ptáte....
Xenie 47
napsal(a):
Proč mi tady pořad píšete?
Já jsem Vám psala už loni tři zkušenosti s bakteriální infekcí vč. stafylokoka. Dalo mi docela práci sehnat tolik lidí, kteří mají zkušenosti. Musíte akceptovat, že se jedná o poměrně vzácný úkaz s velmi omezenými možnostmi; bakteriální zánět v neamputovatelné kosti, který je odolný ATB, to dost veterinářů ani dál nediagnostikuje a rovnou uspává v zájmu zvířete.
Ono se to vrací a zhoršuje, žejo, jinak byste tu nepsala znovu a znovu.
Možnosti jsou následující:
1) Vyléčit, uzdravit, zabít tu bakteriální mrchu, což ve Vašem případě nelze.
2) Amputovat poškozenou kost, což ve Vašem případě nelze.
3) Zázrak.
4) Smrt.
Hele, zrovna teď mám ZS na holeni. Nemůžu kvůli tomu nosit vysoké boty ani punčocháče, jak moc to bolí a jak i maličký tlak vadí. Mám to přejeté betadinou a černou mastí a čekám, až to konečně praskne. Bolí to a bolí to hodně. Naprosto si nedovedu představit, že bych měla tohleto v kosti a konec toho utrpení by byl v nedohlednu. Nevím, jak dlouho bych dokázala čekat na zázrak, ale dýl než pár měsíců ne, pak bych si šla vyhlédnout nějaký pěkný most, ze kterého se dá skočit.
Jako člověk, který se ZS bojuje už roky a pořád nevyhrává, a to mám k dispozici lidskou medicínu a „můj“ kmen stafylokoka je náhodou zrovna ještě docela citlivý na ATB, říkám: Pokud doteď není nějaká jasná a nadějná prognóza, tak už nebude. Svého psa týráte. Nechte ho odejít. Zaslouží si to.
Nikdo tu nejsme na věky. Nechtěla bych být psem ve Vašich rukách.
To zvíře nemusí být v izolaci, neřeší se prostředí? Ohled na jiná venčící se zvířata, co kdyby měla otevřenou ránu? Lze se toho zbavit jen léčením toho zvířete?
Varaxi
napsal(a):
Já jsem Vám psala už loni tři zkušenosti s bakteriální infekcí vč. stafylokoka. Dalo mi docela práci sehnat tolik lidí, kteří mají zkušenosti. Musíte akceptovat, že se jedná o poměrně vzácný úkaz s velmi omezenými možnostmi; bakteriální zánět v neamputovatelné kosti, který je odolný ATB, to dost veterinářů ani dál nediagnostikuje a rovnou uspává v zájmu zvířete.
Ono se to vrací a zhoršuje, žejo, jinak byste tu nepsala znovu a znovu.
Možnosti jsou následující:
1) Vyléčit, uzdravit, zabít tu bakteriální mrchu, což ve Vašem případě nelze.
2) Amputovat poškozenou kost, což ve Vašem případě nelze.
3) Zázrak.
4) Smrt.
Hele, zrovna teď mám ZS na holeni. Nemůžu kvůli tomu nosit vysoké boty ani punčocháče, jak moc to bolí a jak i maličký tlak vadí. Mám to přejeté betadinou a černou mastí a čekám, až to konečně praskne. Bolí to a bolí to hodně. Naprosto si nedovedu představit, že bych měla tohleto v kosti a konec toho utrpení by byl v nedohlednu. Nevím, jak dlouho bych dokázala čekat na zázrak, ale dýl než pár měsíců ne, pak bych si šla vyhlédnout nějaký pěkný most, ze kterého se dá skočit.
Jako člověk, který se ZS bojuje už roky a pořád nevyhrává, a to mám k dispozici lidskou medicínu a „můj“ kmen stafylokoka je náhodou zrovna ještě docela citlivý na ATB, říkám: Pokud doteď není nějaká jasná a nadějná prognóza, tak už nebude. Svého psa týráte. Nechte ho odejít. Zaslouží si to.
Nikdo tu nejsme na věky. Nechtěla bych být psem ve Vašich rukách.
...no já to v kosti měla (v páteři) a jak jsem dopadla...
Ty bolesti jsou nepopsatelné...
napsal(a):
To zvíře nemusí být v izolaci, neřeší se prostředí? Ohled na jiná venčící se zvířata, co kdyby měla otevřenou ránu? Lze se toho zbavit jen léčením toho zvířete?
Ono to takto infekční není - když je to uzavřeno v kosti. Ale jak píšu, bolest (obecně kostí) je děsivá!
2.2 .2022 doktorovi se povedlo vyndat všechny infekční šrouby z kosti.
Přijde Vám ze pes trpí?
Nevím proč bych ho měla uspat?
Xenie 47
napsal(a):
2.2 .2022 doktorovi se povedlo vyndat všechny infekční šrouby z kosti.
Přijde Vám ze pes trpí?
Nevím proč bych ho měla uspat?
Z krátkého videa vidím psa, který nemůže chodit. Možná kdyby bylo delší...
Xenie 47
napsal(a):
Z jakého důvodu by měl být v izolaci?
Sice jsem to tu už kdysi dávala...ale "Xenie", toto je POČÁTEČNÍ stav bakteriální infekce kosti (páteře). Snímky z MRI po cca dvou a více letech od prodělání infekce sem ani nedávám...
lesnížínka
napsal(a):
Tak to, že pes kulhá ještě neznamená, že trpí. Měl rozežranou kost, noha je určitě nenávratně poškozená, tak bude asi kulhat doživotně.
Nesouhlasím. Na videu vidím psa, který nemůže chodit. Nevěřím, že chodí každý den větší vzdálenost.
Helejte, Xenie, co vlastně sledujete založením tohoto vlákna? Radu nechcete, aby na vás někdo reagoval taky nechcete, jen sem tam plácnete větu, hodíte fotku nebo video. Co tedy potřebujete, chcete nebo očekáváte od zdejšího osazenstva?
Xenie 47
napsal(a):
Nezajímá mne váš názor.
Je mi líto ale opravdu ne.
Tak proč sem píšete?
Xenie 47
napsal(a):
No nedala by jste 340000 za léčení psa, to mi je jasné.
Mne přijde v poradku a tak to zůstane.
Nejste vy převlečený želvounek? Ale ten (ta) dal(a) za psa jenom 120 000.
Xenie 47
napsal(a):
No nedala by jste 340000 za léčení psa, to mi je jasné.
Mne přijde v poradku a tak to zůstane.
340 000 jsem nedala, protože to byla beznadějná léčba. Kdyby byla nadějná, dala bych je.
Bez ohledu na to, co si myslíte a co Vám jak přijde, existují fakta.
Láska se neprojevuje penězi.
Chromý pes není v pořádku.
Co budete dělat, až pes zemře?
Xenie 47
napsal(a):
To vlákno není pro vás.
Je pro lidi co zažili MRSU
..pokud to myslíte takto, je název tohoto vlákna nesmyslný ...
Varaxi
napsal(a):
Ano, přijde. Přijde mi, že trpí dost.
Proč myslíte, že trpí? Děda měl těžce poškozenou kyčel po úraze v pubertě, nohu kratší, celý život ji tahal. Tehdy se kyčle ještě neměnily. Co vím, do nějakých 60let s tím fungoval celkem bez problémů. Až posledních cca 20let života ho to začalo bolet a nakonec ta endoprotéza.
napsal(a):
..pokud to myslíte takto, je název tohoto vlákna nesmyslný ...
Jen název? Mně přijde nesmyslné celé.
To je jak kdybych založila vlákno a napsala tam:
Panostitida, pes. Co myslíte?
A pak už bych jen opakovala - nepište, nezajímá, nechci.
Jako nevím, co Xenie bere, ale to musí být matroš...
Xenie 47
napsal(a):
Beznadějně to rozhodne není. A moc vás prosím nepište mi.
Vždyť nepíšu. Naposledy jsem Vám psala v září.
Ale jde o to, že ten pes umře. Jednou prostě umře. Co pak budete dělat?
Vypadá to, že jste na něm naprosto závislá, když si odmítáte připustit realitu a setrváváte ve vlastním přesvědčení, že pes, který se tak tak udrží na nohách, je v pořádku.
Připomínáte mi následující:
Odjakživa toužil stát se hostinským. Otevřel si hopodu u silnice na Písek, ale chodili mu tam lidi!
Vy si založíte diskuzní vlákno, ale píší vám tam lidi!
Mám ve svém okolí člověka se zlatým stafylokokem - má 20+ let otevřené rány (velikostně v průměru vyšší jednotky centimetrů), nedaří se s tím ani přes opakované mnohaměsíční hospitalizace nic moc udělat. Utrpení a bolesti jsou nezměrné.
lesnížínka
napsal(a):
Proč myslíte, že trpí? Děda měl těžce poškozenou kyčel po úraze v pubertě, nohu kratší, celý život ji tahal. Tehdy se kyčle ještě neměnily. Co vím, do nějakých 60let s tím fungoval celkem bez problémů. Až posledních cca 20let života ho to začalo bolet a nakonec ta endoprotéza.
Jenže ten pes nechápe, proč se nemůže hýbat tak, jak by chtěl.
napsal(a):
Mám ve svém okolí člověka se zlatým stafylokokem - má 20+ let otevřené rány (velikostně v průměru vyšší jednotky centimetrů), nedaří se s tím ani přes opakované mnohaměsíční hospitalizace nic moc udělat. Utrpení a bolesti jsou nezměrné.
Daniel Křeček.
Asi jediný Čech, který žije s polovinou těla. Pánev mu rozežrala bakterie, takže musel podstoupit hemikorporektomii. Jinak by jej zabila sepse.
fikovnice
napsal(a):
Ježiš, to je dobrý! Já měla blbou náladu a Vy mi ji lepšíte!!!
Takže Vy jste si tu zprivatizovala vlákno...a proč ne celou iFAUNU?
Nepsat. Nezajímá.
Xenie 47
napsal(a):
Tak vypadá kost v současné době.
Jsou tam díry, jste slepá?
fikovnice
napsal(a):
Nech toho, já už zas nemůžu!
Ne. Mahalo.
napsal(a):
A nepomohlo by mu tohle? Je to jen pro zvířata?
Bakteriofág vystaví novou kost. To jsem nevěděla. Další přínosná diskuze. Díky.
napsal(a):
Jenže ten pes nechápe, proč se nemůže hýbat tak, jak by chtěl.
Ale chápe. Chápe, že nemůže, tak jde jak to jde, ale jít chce. Půlroční dítě taky nechápe, že ještě chodit nemůže a třeba by už tak chtělo... Já netvrdím, že ten pes netrpí, jen píšu, že nemusí, že to, že nemůže na jednu nohu neznamená, že trpí.
Xenie 47
napsal(a):
Slepa jste vy!!!!
Díry tam zůstanou. Díry je v kosti.
Rána je zavřena!!!!
Dyť jo, Vy mu cpete bakteriofág, který řeší zlaťáka, ale neobnoví kost, ten pes bude navždy trpět a Vy jste kráva. Čau
lesnížínka
napsal(a):
A nepomohlo by mu tohle? Je to jen pro zvířata?
Ony to jsou takové jako exper. léky, víc v PL, RU... v práci, co posílala fikovnice, píší, že kvůli covidu zastavovali výrobu nebo co tady... něco s MU v Brně... není to běžné, taky tam píší, že nebezpečí je ve vzniku superbakterie... jako určitě bych to zkusila, je to známá starobylá věc, člověk zkusí vše...
ale tak tady tento pes je odepsaný. Pardon.
fikovnice
napsal(a):
Helejte, já se také zbavila infekce v kosti...a přesto jsem na opiátech!!!
já bych taky ňáký chtěla
lesnížínka
napsal(a):
Ale chápe. Chápe, že nemůže, tak jde jak to jde, ale jít chce. Půlroční dítě taky nechápe, že ještě chodit nemůže a třeba by už tak chtělo... Já netvrdím, že ten pes netrpí, jen píšu, že nemusí, že to, že nemůže na jednu nohu neznamená, že trpí.
Půl roční dítě nechápe, ale nezná nic jiného. Tohle je dospělý pes, který kdysi běhal. A už nemůže. RTG říká, proč.
napsal(a):
Jen název? Mně přijde nesmyslné celé.
To je jak kdybych založila vlákno a napsala tam:
Panostitida, pes. Co myslíte?
A pak už bych jen opakovala - nepište, nezajímá, nechci.
Jako nevím, co Xenie bere, ale to musí být matroš...
.no ten obsah je tragicky no...
Xenie 47
napsal(a):
Píšete mi teď.
Je to moje vlákno a není pro vás.
Je to veřejné vlákno. Je pro všechny lidi. Nepíšu Vám, přispívám do vlákna.
Kdybych psala Vám, pošlu Vám soukromou zprávu, tak jak minule.
Jestliže je cíl zbavit se infekce, tak to není uzdravení. Cíl by měl být pes, který nemá bolesti a je schopen základního pohybu. Dle videa ten pes neudělá ani krok ve vodě.
Já nevím, jak s Vámi mám komunikovat. Objektivní informace z Vás dostat nelze a na naše objektivní informace nereagujete.
Píšete, že: BAKTERIOFAG pomohl zbavit se infekci.
Následně píšete, že Cíl je zbavit se infekce.
Tak má ten pes teď v tělě infekci, nebo nemá? To může být podstatný rozdíl.
fikovnice
napsal(a):
Nejde mi to zvětšit, ale myslím, že ty díry jsou po vytažených šroubech...
Věc druhá je, že ta kost už nebude mít asi nikdy svoji pevnost a původní strukturu.
Šrouby jsou bělejší (můj vysoce odborný výklad :-))
napsal(a):
Tak on tam psék měl těch šroubů povícero, viz minulé diskuze a foto. Takže spíš díry po šroubech, těch ostatních.
fikovnice
napsal(a):
Daniel Křeček.
Asi jediný Čech, který žije s polovinou těla. Pánev mu rozežrala bakterie, takže musel podstoupit hemikorporektomii. Jinak by jej zabila sepse.
Tak jsem si ho vygooglila. Díky za rozšíření informací, co všechno se může stát. To jsem netušila, že to může zajít až takhle daleko. :/
Myslela jsem, že ta polovina těla je nadsázka. Není.
Princip fagove terapie a postoj soucasne zapadni mediciny je srozumitelne vysvetlen napr. tady
https://www.3pol.cz/cz/rubriky/medicina-a-prirodoveda/2813-viry-pomohly-pacientce-vylecit-dlouhodobe-zraneni
Asi je to velmi nadejne. Xenie, pokud chcete jen sirit povedomi o moznostech lecby, tak dekuji za rozsireni obzoru. Pokud na tom chcete vydelat, tak tady to asi nebude.
napsal(a):
To jo, to jsou tam ještě ty šrouby - ty stíny, tj. to bílé :-)
Ta projasnění, tj. to tmavé :-) - se mi jeví jako extrémně pravidelné otvory, ale určo nevylučuji, že to není "řešeto" způsobené zánětem a vyžráním kosti. U mě to vypadalo jinak, ale nejsem !
Varaxi
napsal(a):
Tak jsem si ho vygooglila. Díky za rozšíření informací, co všechno se může stát. To jsem netušila, že to může zajít až takhle daleko. :/
Myslela jsem, že ta polovina těla je nadsázka. Není.
Ne ne. Těch případů je po světě málo. Pusť si celé video - FN MOTOL - je to fakt zajímavé! Chudák kluk, ale tak nějak se s tím smířil, no...
Xenie 47
napsal(a):
O co jde?
Tím si tu lámeme hlavu už hodnou chvíli
Xenie mi napsala, že jsem podepsaná kráva
napsal(a):
No přece by Vás tenhle přírodní úkaz neurazil 😀
chudák pes! 🤦♀️
Mně taky něco napsala, ale já to neotevřela, protože by mě to postavilo do patové situace: Slušností je odepsat, a to já nemůžu, protože mě sama požádala, abych jí nepsala. Takže když to nepřečtu, nebudu muset řešit, jestli nevychovaně porušit přání a odepsat, nebo nevychovaně neodepsat.
Třeba jsem taky kravička, ale s tím bych si hlavu nelámala. Kravička má krásné oči, hluboký příjemný hlas a jazyk jako šmirglpapír. Kráva je podle severské mythologie jediným stvořením, které zažilo vznik světa.
Šťastná kráva se pozná podle toho, že má bělmo málo výrazné, protože je zakryté duhovkou.
V Japonsku se na krávy malují zebří pruhy, aby tolik nelákaly hmyz. Také vyzkoumali, že kráva je jedním z mála býložravců, které lze naučit chodit na záchod na jedno místo. Krávy jsou vynikající matky - jsou ochotné svá mláďata chránit mnohem odvážněji než ostatní velcí býložravci.
Takže Vám Xenie napsala, že jste krásná, tajemná, inteligentní, báječná máma a ještě k tomu, když se namalujete, odpuzujete komáry.
A jako nevím jak Vy, ale já bych to brala.
napsal(a):
A proč se podepisujete??? Zůstaňte anonymní!
Nebulte Megí, my víme, že nejste
A kdybyste byla, víte, kolik lidí by vás uctívalo? Celá Indie!!!
Varaxi
napsal(a):
Mně taky něco napsala, ale já to neotevřela, protože by mě to postavilo do patové situace: Slušností je odepsat, a to já nemůžu, protože mě sama požádala, abych jí nepsala. Takže když to nepřečtu, nebudu muset řešit, jestli nevychovaně porušit přání a odepsat, nebo nevychovaně neodepsat.
Třeba jsem taky kravička, ale s tím bych si hlavu nelámala. Kravička má krásné oči, hluboký příjemný hlas a jazyk jako šmirglpapír. Kráva je podle severské mythologie jediným stvořením, které zažilo vznik světa.
Šťastná kráva se pozná podle toho, že má bělmo málo výrazné, protože je zakryté duhovkou.
V Japonsku se na krávy malují zebří pruhy, aby tolik nelákaly hmyz. Také vyzkoumali, že kráva je jedním z mála býložravců, které lze naučit chodit na záchod na jedno místo. Krávy jsou vynikající matky - jsou ochotné svá mláďata chránit mnohem odvážněji než ostatní velcí býložravci.
Takže Vám Xenie napsala, že jste krásná, tajemná, inteligentní, báječná máma a ještě k tomu, když se namalujete, odpuzujete komáry.
A jako nevím jak Vy, ale já bych to brala.
To jste Varaxi napsala krásně 👏
“Kráva je podle severské mythologie jediným stvořením, které zažilo vznik světa.”
Proto mají ten moudrý výraz. 🐄
Xenie 47
napsal(a):
Pokud infekční šrouby pryč tak infekce tam nebude taky.
Je to samozřejmost.
Ony ty šrouby byly infekční?? Co je to za nesmysl?
fikovnice
napsal(a):
"Megi" a "Varaxi", já už tu také byla kráva (už nevím, kdo mi to psal), ale celkem mě to potěšilo! Jsou to sympatická zvířata!
To bylo vlákno od kokršpaněla, které se "hezky" zvrtlo. Ne, že by na tom záleželo.
napsal(a):
mno, jak říkal Honzík Hamrů v televizi : "když vám někdo řekne, že jste kráva, tak to znamená , že jste zdravá a užitečná... "
PS. to byl seriál, ve kterém komouši vysvětlovali národu, jak je dobře, když vám všechno vezmou....
napsal(a):
Megíí, jak vás může něco takového rozhodit?
Vždyť vydržíte i mne, máte trénink....
Plakat můžete spíš nad Xeniiným černým psem - nad jeho bolestmi a strádáním, to video je brutální
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.