Výtok z očí - babská rada co s tím?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2022 12:00
MadlaER

XXX.XXX.163.175

Dobrý den, moc zdravím! Vím, že to lze asi těžko určit, ale něměli byste pro mě nějakou babskou radu? Mému pejskovi začalo téct z očí a chtěla bych mu ulevit. Myslím, že to má ze sucha a prachu všude kolem nás, ale samozřejmě je to jen má domněnka...Mohla bych použít obyčejnou borovou vodu, nebo je to pro psy nevhodné? Moc děkuju za jakoukoliv radu!

30.3.2022 12:16
eli22

XXX.XXX.181.79

MadlaER napsal(a):
Dobrý den, moc zdravím! Vím, že to lze asi těžko určit, ale něměli byste pro mě nějakou babskou radu? Mému pejskovi začalo téct z očí a chtěla bych mu ulevit. Myslím, že to má ze sucha a prachu všude kolem nás, ale samozřejmě je to jen má domněnka...Mohla bych použít obyčejnou borovou vodu, nebo je to pro psy nevhodné? Moc děkuju za jakoukoliv radu!

Doporučovala bych nejdříve vyšetření na veterině.

30.3.2022 13:04
keissa

XXX.XXX.155.174

MadlaER napsal(a):

V podstatě jakekoliv volně prodejne oční kapky ,pokud se to nezlepší tak samo vet ... tak mi to radil veterinář

30.3.2022 13:42
Kilismells

XXX.XXX.0.239

My používáme fyziologický roztok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík