Zklidňující přípravky pro psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fox97

3.4.2022 22:17
Fox97

XXX.XXX.250.57

Dobrý den,

Mám otázku.Muj pes je z útulku a prostě si nenechá ostříhat drápky..Vrčí a bojí se..Jsou nějake přípravky jak psa zklidnit nechci chodit k veterinářovi kvůli drápkům..Nějaké přírodní přípravky ? A zda je to bezpečné pro pejska? Děkuji předem za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2022 22:20

Fox97 napsal(a):
Dobrý den,

Mám otázku.Muj pes je z útulku a prostě si nenechá ostříhat drápky..Vrčí a bojí se..Jsou nějake přípravky jak psa zklidnit nechci chodit k veterinářovi kvůli drápkům..Nějaké přírodní přípravky ? A zda je to bezpečné pro pejska? Děkuji předem za odpovědi.

Na tohle vám prášky nepomůžou. Psa musíte na stříhání drápků naučit, stejně tak i na jiné "ošetřování". Ideálně za odměnu. Chce to čas, ale mnohonásobně se to vyplatí.

Katy30

6.4.2022 22:05
Katy30

XXX.XXX.224.136

Z vlastní zkušenosti doporučuji CBD olej.

7.4.2022 08:19

Katy30 napsal(a):
Z vlastní zkušenosti doporučuji CBD olej.

A ten při stříhání drápků pomůže konkrétně jak?

7.4.2022 08:50
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Zkuste se "střihačky" zeptat, jestli musí drápky stříhat
psovi před nosem.
U nás, paní v salonu psovi ohne packu dozadu,
aby nástroj ani zákrok neviděl a je hotovo cobydup.

7.4.2022 09:26
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Nebudete muset stříhat. Chápete - kápnete CBD a drápek se sám zarovná na akurátní délku.
Zázrak toto. Nevím, jak jsem bez toho mohla žít. Teď jsem vylila litr CBD oleje na parcelu a čekám, že do večera tam bude postavená vilka s bazénem a hotovým papírováním.

7.4.2022 09:45

rapotacka11 napsal(a):
Zkuste se "střihačky" zeptat, jestli musí drápky stříhat
psovi před nosem.
U nás, paní v salonu psovi ohne packu dozadu,
aby nástroj ani zákrok neviděl a je hotovo cobydup.

Přesně tak to děláme s mopslema. Když na to nečuměj, věděj pr*lajs.

7.4.2022 09:45

Varaxi napsal(a):
Nebudete muset stříhat. Chápete - kápnete CBD a drápek se sám zarovná na akurátní délku.
Zázrak toto. Nevím, jak jsem bez toho mohla žít. Teď jsem vylila litr CBD oleje na parcelu a čekám, že do večera tam bude postavená vilka s bazénem a hotovým papírováním.

No dík, nemohla jste to napsat dřív? Já blbec si brala hypotéku a rekonstruovala a trvalo to rok!

7.4.2022 10:16
fikovnice

XXX.XXX.68.26

Placebo na střihače drápků, ne na psa!

7.4.2022 10:38
aluska

XXX.XXX.197.205

Na mojí jezevčí útulkačku, která mimochodem na sebe první 3 měsíce nenechala sáhnout, zabrala poloha na zádech. Když sedí, tak pořád tlapkou cuká ale když si jí položím na záda na klín, můžu stříhat jak dlouho chci

7.4.2022 10:41
fikovnice

XXX.XXX.68.26

aluska napsal(a):
Na mojí jezevčí útulkačku, která mimochodem na sebe první 3 měsíce nenechala sáhnout, zabrala poloha na zádech. Když sedí, tak pořád tlapkou cuká ale když si jí položím na záda na klín, můžu stříhat jak dlouho chci

A to jí nevadí? Není to spíš freezing? Jako mazlení se při poloze psa na zádech to ano; ale neumím si představit při této poloze nějaké "kosmetické" zákroky...
Ale zas vím, že Vy myslím máte s jezevci dlouholetou zkušenost, tak berte to moje podivení se s nadhledem!

7.4.2022 10:55
aluska

XXX.XXX.197.205

fikovnice napsal(a):
A to jí nevadí? Není to spíš freezing? Jako mazlení se při poloze psa na zádech to ano; ale neumím si představit při této poloze nějaké "kosmetické" zákroky...
Ale zas vím, že Vy myslím máte s jezevci dlouholetou zkušenost, tak berte to moje podivení se s nadhledem!

Právě nevadí, i týranej pes co ke mě přišel, když ho už nechtěl majitel, tak brousíme na zádech. Lidožravce stříhám kleštičkama, bála by se zvuku brusky, pes se zase bojí kleštiček, tak tomu brousím. Možná to lidožravka bere, jako že jsem jí přeprala a musí vydržet.

7.4.2022 11:45
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Varaxi napsal(a):

VARAXI!! PROČ JSTE MI TOHLE NEŘEKLA? My se dřeme s betonem a tadyklenc taková možnost!

7.4.2022 11:46
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

aluska napsal(a):
Právě nevadí, i týranej pes co ke mě přišel, když ho už nechtěl majitel, tak brousíme na zádech. Lidožravce stříhám kleštičkama, bála by se zvuku brusky, pes se zase bojí kleštiček, tak tomu brousím. Možná to lidožravka bere, jako že jsem jí přeprala a musí vydržet.

Prosím, jakou máte brusku? Já koupila zcela obyč od Lidlu, za pár peněz, protože jsem chtěla vědět, zda by se to doma vůbec ujmulo. A páč ujmulo a bruska moc ale podle mě nebrousí, tak si říkám, koupím něco pořádnýho.

7.4.2022 11:47
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

No dík, nemohla jste to napsat dřív? Já blbec si brala hypotéku a rekonstruovala a trvalo to rok!

aha další. Jsme fakt tupouši, my se dřeme a Varaxi si poleje drny na zahradě a má postaveno!

7.4.2022 12:37
aluska

XXX.XXX.197.205

Zrzavci napsal(a):
Prosím, jakou máte brusku? Já koupila zcela obyč od Lidlu, za pár peněz, protože jsem chtěla vědět, zda by se to doma vůbec ujmulo. A páč ujmulo a bruska moc ale podle mě nebrousí, tak si říkám, koupím něco pořádnýho.

Parkside z Lidlu, nabíjecí, takže nepřekáží kabel, není hlučná, není těžká, je to myslím modelářská bruska

7.4.2022 12:45
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

aluska napsal(a):
Parkside z Lidlu, nabíjecí, takže nepřekáží kabel, není hlučná, není těžká, je to myslím modelářská bruska

A jo takhle! Modelářská bruska, ne normoš bruska na drápy. díky moc. Je tam nějaký chránítko, abych je nezranila. Edit a vzalo by to i tvrdý velký ohaří drapsáky?

7.4.2022 13:54
aluska

XXX.XXX.197.205

Zrzavci napsal(a):
A jo takhle! Modelářská bruska, ne normoš bruska na drápy. díky moc. Je tam nějaký chránítko, abych je nezranila. Edit a vzalo by to i tvrdý velký ohaří drapsáky?

chránítko tam není, ale přihlašte se na fb do skupiny " jak na drápky ", myslím že touhle brousí i velký psy, nebo Vám poradí další. Ono to nebere stylem - přiložím a cenťák je v háji

7.4.2022 14:04
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

aluska napsal(a):
chránítko tam není, ale přihlašte se na fb do skupiny " jak na drápky ", myslím že touhle brousí i velký psy, nebo Vám poradí další. Ono to nebere stylem - přiložím a cenťák je v háji

Dík za info, no já na FB nejsem, zatím už sto let úspěšně odolávám. Kouknu na to na Lidlu... hm, tak mi to vokázalo enem tudlencto??

https://www.lidl.cz/q/search?variant=m&q=model%C3%A1%C5%99sk%C3%A1+bruska

to předpokládám, že není ono.

7.4.2022 14:17

Zrzavci napsal(a):
Dík za info, no já na FB nejsem, zatím už sto let úspěšně odolávám. Kouknu na to na Lidlu... hm, tak mi to vokázalo enem tudlencto??

Asi ji teď momentálně nemají, taky ji nemůžu najít.

7.4.2022 14:20

Zrzavci napsal(a):

Není to spíš tahle?
https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-jemna-vrtaci-bruska-pfbs-12-c5/p100341726

7.4.2022 14:32
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Áááá díky dámy! Je to hodně hlučný? ta vyloženě na drápky je poměrně tichá.

7.4.2022 14:33
aluska

XXX.XXX.197.205

Zrzavci napsal(a):
Áááá díky dámy! Je to hodně hlučný? ta vyloženě na drápky je poměrně tichá.

není hlučná, nerve to uši, jen tiše bzučí. Někdo brousí tím růžovým válečkem, já používám takovou kulatou placku, na kterou si vystříhnu kolečko ze šmirglu

7.4.2022 14:38
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

aluska napsal(a):
není hlučná, nerve to uši, jen tiše bzučí. Někdo brousí tím růžovým válečkem, já používám takovou kulatou placku, na kterou si vystříhnu kolečko ze šmirglu

Tak to bude asi zvukově stejný obě, a tím kolečkem - myslíte tohle

https://www.lidl.cz/assets/e2eaa290638de9514205c1c58c7ce521.jpeg

7.4.2022 14:44
aluska

XXX.XXX.197.205

Zrzavci napsal(a):
Tak to bude asi zvukově stejný obě, a tím kolečkem - myslíte tohle

https://www.lidl.cz/assets/e2eaa290638de9514205c1c58c7ce521.jpeg

asi jo a na to dám kolečko ze šmirglpapíru

7.4.2022 15:13
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

aluska napsal(a):
asi jo a na to dám kolečko ze šmirglpapíru

díkec a ještě asi poslední dotaz? Jak hrubost/zrnitost toho šmirglu, a na co je -dřevo, kov?

7.4.2022 15:16
aluska

XXX.XXX.197.205

Zrzavci napsal(a):
díkec a ještě asi poslední dotaz? Jak hrubost/zrnitost toho šmirglu, a na co je -dřevo, kov?

to bych se musela doma podívat, jestli to na tom kousku co jsem vytáhla v garáži, bude napsaný. Vzala jsem nějakej jemnější, mám malý psy

7.4.2022 15:19
impact

XXX.XXX.195.92

fikovnice napsal(a):

Stříhám zásadně v poloze psa na zádech. Jinak to prostě neumím. A dost to vyklidní "blbečky".

9.4.2022 15:06

@Zrzavci Co vím, hodně lidí používá modelářskou brusku Dremel micro.

9.4.2022 23:59

impact napsal(a):
Stříhám zásadně v poloze psa na zádech. Jinak to prostě neumím. A dost to vyklidní "blbečky".

Souhlas, taky stříhám drápky běloušovi na zádech...a taky je útulkáč a dost se o sebe bojí....takhle na zádech to dává v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík