Jak zaměstnat psa když jsem v práci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pam

13.4.2022 18:38
Pam

XXX.XXX.248.224

Dobrý den mohla bych poprosit o radu jak zaměstnat psa když jsem v práci pejsek je ve vnitř v domě a příjde mi že když jsem v práci tak se nudí prosí o rady předem děkuji za všechny odpovědi .

14.4.2022 10:57
Joohana

XXX.XXX.157.168

Unavit hlavu i tělo ráno, unavit hlavu i tělo po práci a zbytek dne bude rád, že může chrnět

14.4.2022 13:27
juhaj

XXX.XXX.164.121

Unavit, Když jsem v Praze měla psa a přítel ten den nemohl, protáhla jsem ranní venčení z půl hodiny na minimálně celou, hráli jsme si, blbli, stejně si myslím, že jí to bylo pak dlouho. U ní kost neměla význam, sežrala jí až po mém příchodu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2022 13:47

Pam napsal(a):
Dobrý den mohla bych poprosit o radu jak zaměstnat psa když jsem v práci pejsek je ve vnitř v domě a příjde mi že když jsem v práci tak se nudí prosí o rady předem děkuji za všechny odpovědi .

A co máte za psa? Jezevčíka s dlouhýma nohama? Na canicross?

15.4.2022 08:00
Huskyjanina

XXX.XXX.107.230

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co máte za psa? Jezevčíka s dlouhýma nohama? Na canicross?

Co je vám do toho?

15.4.2022 08:22

Huskyjanina napsal(a):
Co je vám do toho?

Huskyjanina, ty otázky budou patrně narážet na to, že uživatelka zde vystupující jako Pam rozpoutala více diskuzí, každou pod jiným nickem, v jedné má jezevčíka, v jiné řeší psa na běh, tady se jí zase někdo nudí.....

to už vzbuzuje nějakou tu otázku, ne?

15.4.2022 08:50
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Mne udivilo, že už chodí do práce.
Tipla bych ji na 12.

15.4.2022 10:13

Huskyjanina napsal(a):
Co je vám do toho?

No, že tahle IP adresa pod různými nicky je tady šestkrát na více vláknech (psi, drobní savci, různé). Odhaduji nudící se dítě.

15.4.2022 10:14

Huskyjanina, ty otázky budou patrně narážet na to, že uživatelka zde vystupující jako Pam rozpoutala více diskuzí, každou pod jiným nickem, v jedné má jezevčíka, v jiné řeší psa na běh, tady se jí zase někdo nudí.....

to už vzbuzuje nějakou tu otázku, ne?

A chce pouštět morče po zabezpečeném pokoji a ptá se na mazlíčka (jakéhokoliv) pro rodinu se třemi malými dětmi.

15.4.2022 10:36

rapotacka11 napsal(a):
Mne udivilo, že už chodí do práce.
Tipla bych ji na 12.

Nechodí. Stejně jako nemá rodinu se třemi dětmi, pro které hledá vhodného mazlíka. Bez bližší klasifikace.

17.4.2022 01:07
Trickyvoo

XXX.XXX.245.205

Nechodí. Stejně jako nemá rodinu se třemi dětmi, pro které hledá vhodného mazlíka. Bez bližší klasifikace.

Já taky chci přidat nějakou teorii. Je to dítě, které chce mazlíka a máma jí řekla, že toho má dost, že má na starost jí a další dvě děti a nic doma nechce. Takže zkoušela psa a máma jí řekla, no to ne, co tu bude dělat celý den sám doma, bude se tu nudit Tak tu čerpá argumenty, aby mamku přesvědčila...

17.4.2022 10:28

No, že tahle IP adresa pod různými nicky je tady šestkrát na více vláknech (psi, drobní savci, různé). Odhaduji nudící se dítě.

V tom pripade se hodi rada klasika: Nudite se? Kupte si medvidka myvala!

17.4.2022 11:09

V tom pripade se hodi rada klasika: Nudite se? Kupte si medvidka myvala!

Jen to ne! Je to invazní druh.

Přidejte reakci

Přidat smajlík