Pam

XXX.XXX.248.224
Dobrý den mohla bych poprosit o radu jak zaměstnat psa když jsem v práci pejsek je ve vnitř v domě a příjde mi že když jsem v práci tak se nudí prosí o rady předem děkuji za všechny odpovědi .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pam
napsal(a):
Dobrý den mohla bych poprosit o radu jak zaměstnat psa když jsem v práci pejsek je ve vnitř v domě a příjde mi že když jsem v práci tak se nudí prosí o rady předem děkuji za všechny odpovědi .
A co máte za psa? Jezevčíka s dlouhýma nohama? Na canicross?

Huskyjanina
napsal(a):
Co je vám do toho?
Huskyjanina, ty otázky budou patrně narážet na to, že uživatelka zde vystupující jako Pam rozpoutala více diskuzí, každou pod jiným nickem, v jedné má jezevčíka, v jiné řeší psa na běh, tady se jí zase někdo nudí.....
to už vzbuzuje nějakou tu otázku, ne?

Huskyjanina
napsal(a):
Co je vám do toho?
No, že tahle IP adresa pod různými nicky je tady šestkrát na více vláknech (psi, drobní savci, různé). Odhaduji nudící se dítě.

napsal(a):
Huskyjanina, ty otázky budou patrně narážet na to, že uživatelka zde vystupující jako Pam rozpoutala více diskuzí, každou pod jiným nickem, v jedné má jezevčíka, v jiné řeší psa na běh, tady se jí zase někdo nudí.....
to už vzbuzuje nějakou tu otázku, ne?
A chce pouštět morče po zabezpečeném pokoji a ptá se na mazlíčka (jakéhokoliv) pro rodinu se třemi malými dětmi.

rapotacka11
napsal(a):
Mne udivilo, že už chodí do práce.
Tipla bych ji na 12.
Nechodí. Stejně jako nemá rodinu se třemi dětmi, pro které hledá vhodného mazlíka. Bez bližší klasifikace.
napsal(a):
Nechodí. Stejně jako nemá rodinu se třemi dětmi, pro které hledá vhodného mazlíka. Bez bližší klasifikace.
Já taky chci přidat nějakou teorii. Je to dítě, které chce mazlíka a máma jí řekla, že toho má dost, že má na starost jí a další dvě děti a nic doma nechce. Takže zkoušela psa a máma jí řekla, no to ne, co tu bude dělat celý den sám doma, bude se tu nudit Tak tu čerpá argumenty, aby mamku přesvědčila...

napsal(a):
No, že tahle IP adresa pod různými nicky je tady šestkrát na více vláknech (psi, drobní savci, různé). Odhaduji nudící se dítě.
V tom pripade se hodi rada klasika: Nudite se? Kupte si medvidka myvala!

napsal(a):
V tom pripade se hodi rada klasika: Nudite se? Kupte si medvidka myvala!
Jen to ne! Je to invazní druh.