SZA

XXX.XXX.219.196
Dobrý den,
Mám dotaz, máme fenku NF bez průkazu původu. Je jí šest let a hledám pro ni nový domov. Nevíte, prosím, kam se obrátit, kde se pozeptat? Fena je bezproblémová, nekonfliktní. Moc děkuji za odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem

Copak, už se vám omrzela?
SZA

XXX.XXX.219.196
napsal(a):
Copak, už se vám omrzela?
Ano :-)

To je smutné... nejen ta samotná skutečnost, že se někomu omrzí vlastní pes, ale i to, že jste možná jen troll a děláte si legraci.
SZA

XXX.XXX.219.196
Ja si legraci nedelam. Co vam na to mam napsat, jestli me pes omrzel, kdyz potrebuji pomoct a poradit? Takovy dementi prispevek me opravdu pomuze. Co vite o tom proc potrebuje najit novy domov? Ja jsem vzdycky zviratum pomahala, bohuzel ted jsem v takove situaci, kdy potrebuji pomoct ja.
Takze dik za supr radu.
napsal(a):
To je smutné... nejen ta samotná skutečnost, že se někomu omrzí vlastní pes, ale i to, že jste možná jen troll a děláte si legraci.
Nedělá. Teď jsem se na to dívala na bazoši.

SZA
napsal(a):
Ja si legraci nedelam. Co vam na to mam napsat, jestli me pes omrzel, kdyz potrebuji pomoct a poradit? Takovy dementi prispevek me opravdu pomuze. Co vite o tom proc potrebuje najit novy domov? Ja jsem vzdycky zviratum pomahala, bohuzel ted jsem v takove situaci, kdy potrebuji pomoct ja.
Takze dik za supr radu.
Neděláte si legraci... O to je to horší. Možná místo rozčilování byste měla napsat, proč se feny chcete zbavit. Skutečný důvod. Jsou důvody, které se dají pochopit.
Co inzerce, tu jste zkoušela? Na fb jste se dívala, jestli neexistuje skupina pro NF v nouzi? Na fb je fůra spolků pro pomoc psům, oslovte je...

impact
napsal(a):
Nedělá. Teď jsem se na to dívala na bazoši.
Hezká fenka!
Bohužel bydlím ve čtvrtém patře bez výtahu a na zahradu ke kavkazance to nejde...
SZA

XXX.XXX.219.196
Omlouvam se, nechci to tu rozebirat takhle verejne, klidne vam to napisu do zpravy, pokud mate zajem. Ano, nf v nouzi jsem uz oslovila. Dekuji, za pomoc. Ja to sama odsuzuji, jenze mam pocit, ze uz nemam kam dal.

SZA
napsal(a):
Omlouvam se, nechci to tu rozebirat takhle verejne, klidne vam to napisu do zpravy, pokud mate zajem. Ano, nf v nouzi jsem uz oslovila. Dekuji, za pomoc. Ja to sama odsuzuji, jenze mam pocit, ze uz nemam kam dal.
Mně to psát do sz nemusíte. Fenka se mi líbí, ale vzít si ji nemůžu viz můj předchozí příspěvek.
Čím víc je tajností, tím to vypadá podezřeleji. A zrovna veřejné uvedení skutečného důvodu, pro který se feny zbavujete, by bylo fér.
SZA

XXX.XXX.219.196
Děkuji za pomoc. Vyřešeno, zůstává doma.

SZA
napsal(a):
Děkuji za pomoc. Vyřešeno, zůstává doma.
Zajímavý vývoj situace...