Káťa4

XXX.XXX.174.54
Ahoj všem, mám 7,5 letého NO s Fenkami celkem ok ale, vůči psům je Dominantní a vyjíždí po velkých psech - zvažuji kastraci máte někdo zkušenost zda to má smysl ? Děkuji 🙏
Uživatel s deaktivovaným účtem

kastrace není náhrada výchovy a u starého psa bude efekt tímto směrem zcela nulový.

Káťa4
napsal(a):
Ahoj všem, mám 7,5 letého NO s Fenkami celkem ok ale, vůči psům je Dominantní a vyjíždí po velkých psech - zvažuji kastraci máte někdo zkušenost zda to má smysl ? Děkuji 🙏
Nemá. A to po těch psech vyjíždí celou dobu, co ho máte? Trochu nerozumím, proč to řešíte až teď.
Káťa4

XXX.XXX.174.54
Nemám ho od štěněte, takže nevim.

Káťa4
napsal(a):
Nemám ho od štěněte, takže nevim.
A jak dlouho ho teda máte?

bych nedávala rovnítko mezi dominantní a vyjíždí po psech
to dělají většinou psi nejistí
a kastrace to i může zhoršit

Co zrušit?
Akamura

XXX.XXX.248.224
Nám veterinář doporučil kastraci kvůli utíkání značkování si doma , a aby se sklidil jo a jak píše paní tak to taky nepomohlo náš pejsek dělá všechno tohle i po kastraci ..........
Akamura

XXX.XXX.248.224
Ale pořád je to moje milované torpédo

Akamura
napsal(a):
Nám veterinář doporučil kastraci kvůli utíkání značkování si doma , a aby se sklidil jo a jak píše paní tak to taky nepomohlo náš pejsek dělá všechno tohle i po kastraci ..........
Jo jo. Už to tady bylo mockrát - kastrace nenahradí výchovu. Veterinář, který vám tohle doporučil, by měl vrátit diplom.