Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mia818

23.4.2022 18:01
Mia818

XXX.XXX.148.136

Ahoj, máme fenku (15 mesicu), nyni podruhe harala (uz jednou harala, ale malo)... no a po nejake dobe od harani, kdyz ji vezmu na prochazku delsi nez 15min., tak se ji budto nechce nebo nemuze moc chodit, je takova zlenivela, doma take vic polehava, min vesela a hrava. Prohlednuta na veterine je a nic ji nenasli... nevite cim to muze byt? Trva to uz snad mesic

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.4.2022 20:01

Po jaké době po hárání.Nejspíš faleška.

23.4.2022 21:15
lesnížínka

XXX.XXX.33.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Po jaké době po hárání.Nejspíš faleška.

Což jim měl říct veterinář

23.4.2022 21:21
Terven

XXX.XXX.110.191

Úplně normální, jedna z mých fen, už druhá v pořadí, se v období po hárání venku pohybuje jako těžce nemocná

24.4.2022 00:07
lenocka

XXX.XXX.47.47

Joo tak to mám čerstvou zkušenost. Cca 3 týdny po skončení hárání se fena úplně “vypnula” a to až tak, že na tréninku, který jinak úplně miluje, jela sotva na 30% a někdy se na mě podívala jakože jsem padlá na hlavu a radši si lehla, že prej dělat fakt nebude. Já jen nechápavě zírala

Bylo to až po čtvrtém hárání, přešlo to do 14dnů. Byla jsem akorát ve střehu, zda to není faleška (nebyla).

24.4.2022 08:54

Jo jo...i feny mají své dny...ta moje bílá potvora mi přijde, že je na zabití před háráním, během hárání a pak ještě s odstupem po hárání...falešku nemá.

A stavy to jsou různé, od..."tenhle povel jsem v životě neslyšela, neumím"... přes ..."spadla bomba, neslyšim"...přes..."jsem smutnej pes, co furt leží" ...po..."jsem umíněný, trucovitý zlobidlo".
Teď máme naštěstí období.."jsem normální" (teda doufám, že jsem to nezakřikla), tak si užívám, že mám relativně normálního psa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík