Z_i_t_a

XXX.XXX.211.167
Dobrý můj pes je každý den u dveří, nechce se z místa hnout, co to má znamenat? Mému psovi bude 12let.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nehárá vám tam někde nějaká psí slečna, nějaká jeho oblíbenkyně? Jak dlouho už to trvá?
Z_i_t_a

XXX.XXX.211.167
Už nějakou dobu můj pes je fena, a sedí u dveří a startuje když jí chci dát pryč od dveří

No, s tímhle málem informací se asi ničeho nedopátráme. Takže pokud nechcete situaci popsat zevrubněji, tak ji tam prostě nechte sedět, jestli chce. Jestli bude mít žízeň a hlad, dejte jí tam i misky. Možná něco měkkého na hajání.
Z_i_t_a

XXX.XXX.211.167
Však píšu úplně vše to že je furt u dveří už co jí mám a nebo spí i na botech což mě štve.

Varaxi
napsal(a):
Můžete vyloučit zdravotní problém?
Vzít ji domů nepomůže?
Teď jsem zmatená. Fena je venkovní, nebo vnitřní? U které strany dveří sedí? Chce dovnitř, nebo ven??
assil
napsal(a):
No můj pes spí doma u dveří, protože tam na něj příjemně táhne, já jsem ráda, že mi v zimě dělá zarážku a boty holt máme jinde. Já nějak moc nechápu, co na tom vadí.
Mně to dělá Malina u tchýňových, buď kvůli chladu, mají dost teplý byt a možná i, aby bez ní nikdo neodešel, ale nenapadlo mě to řešit. Pokud se mi nenastěhuje třeba tchýňovým na gauč, tak to neřeším, ať si spí, kde je jí to příjemné.
napsal(a):
Teď jsem zmatená. Fena je venkovní, nebo vnitřní? U které strany dveří sedí? Chce dovnitř, nebo ven??
Já nevím, ale uvnitř by to problém asi nebyl, ne? Myslím, že lehá venku přede dveřmi, což chápu, že v závislosti na okolnostech může vadit - třeba na ni prší, svítí sluníčko atd.
Ale nasadila jste mi brouka do hlavy...

Já to taky pochopila tak, že sedí zevnitř. No, vypadá to, že se to asi nedozvíme...