Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2022 19:57
Myskada25

XXX.XXX.6.118

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo nemáte zkušenost s vrhačem míčků? Přemýšlím jestli ho pořídit, ale trochu váhám, protože nevím jestli to není moc hlučné, tak aby se toho to naše jelito nebálo

16.5.2022 20:30
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mně osobně spíš přijde, že je to návykové a jelito z toho může ještě víc zjelitit. Prostě lidi jedou na kokainu, psi na vrhači míčků. Efekt to má podobný.
Našich známá ho má doma a jezevčík, už tak trochu jednodušší a paničkou veden k blbosti, je úplně vymletej. Věčně v rauši a úplně mimo.

25.5.2022 14:06
Myskada25

XXX.XXX.15.94

Počkat oni to mají pro jezevčíka? :D Upřímně jsem si myslela, že je to pro větší respektive pro "živější" rasy jako je jack russel apod :)

25.5.2022 14:18
aluska

XXX.XXX.197.205

Myskada25 napsal(a):
Počkat oni to mají pro jezevčíka? :D Upřímně jsem si myslela, že je to pro větší respektive pro "živější" rasy jako je jack russel apod :)

proč ne pro jezevčíka ? Moje první jezevčice milovala házení míčků, na zahradě jsme byli jak na Wimbledonu, samej tenisák , v lese milovala házení klacků

17.6.2022 18:35
Myskada25

XXX.XXX.29.39

No přijde mi ta představa komická, jak zatím míčkem utíká ten malej ušatej raťafák :D. My teda máme stafbulla a líbil se mi vrhač, co má blueroad, ale zajímalo by mě jestli to není moc hlučné? Tady teda píšou, že ne, ale toť otázka jestli to tak fakt je.

17.6.2022 18:45
impact

XXX.XXX.40.125

Aneb jak udělat ze psa feťáka, závislého na adrenalinu a zničený klouby jako bonus.

18.6.2022 12:32
fikovnice

XXX.XXX.134.133

impact napsal(a):
Aneb jak udělat ze psa feťáka, závislého na adrenalinu a zničený klouby jako bonus.

Jo, tu závislost potvrzuji a také jsem to tu už psala. Předminulý Floky byl na míčcích závislý, ba co víc, on byl vyloženě závislý na jednom konkrétním druhu míčků. A samozřejmě jsme tu závislost u něj vyrobili my - lidé. Byl pak vyloženě otravný - furt míček v hubě a nabízel jej každému, i cizím lidem!
Takže opravdu - závislost na míčcích, teda házení míčků, může být u psů problém. Už bych nic takového do budoucna nepodporovala...

Přidejte reakci

Přidat smajlík