Mně osobně spíš přijde, že je to návykové a jelito z toho může ještě víc zjelitit. Prostě lidi jedou na kokainu, psi na vrhači míčků. Efekt to má podobný.
Našich známá ho má doma a jezevčík, už tak trochu jednodušší a paničkou veden k blbosti, je úplně vymletej. Věčně v rauši a úplně mimo.
Myskada25
napsal(a):
Počkat oni to mají pro jezevčíka? :D Upřímně jsem si myslela, že je to pro větší respektive pro "živější" rasy jako je jack russel apod :)
proč ne pro jezevčíka ? Moje první jezevčice milovala házení míčků, na zahradě jsme byli jak na Wimbledonu, samej tenisák , v lese milovala házení klacků
impact
napsal(a):
Aneb jak udělat ze psa feťáka, závislého na adrenalinu a zničený klouby jako bonus.
Jo, tu závislost potvrzuji a také jsem to tu už psala. Předminulý Floky byl na míčcích závislý, ba co víc, on byl vyloženě závislý na jednom konkrétním druhu míčků. A samozřejmě jsme tu závislost u něj vyrobili my - lidé. Byl pak vyloženě otravný - furt míček v hubě a nabízel jej každému, i cizím lidem!
Takže opravdu - závislost na míčcích, teda házení míčků, může být u psů problém. Už bych nic takového do budoucna nepodporovala...