Pozdní očkování psa

Plemeno není v seznamu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hh

20.5.2022 20:23
Hh

XXX.XXX.162.147

Ahoj,

Chtěla bych se Vás úplně lajcky zeptat na pár věcí.

S pejskem jsem asi před půl rokem byla na braní krve - kvůli kvasinkové infekci a bylo podezření, že to má z alergií (což se potvrdilo). Následně mi veterinář volala, jestli chci rovnou udělat test na to, jestli nemá i alergii na nějaké potraviny. Na to jsem kývla. Ale pak přišel bod, kdy jsem si zlomila oba dva kotníky při pádu a byla jsem s tím několikrát na operaci.. veterináři jsem ani nezavolala, nechci se vymlouvat, že mi to vypadlo, vzpomněla jsem si, ale neměla jsem absolutně náladu zvedat telefon, což si uvědomuji, že je hrozně nezodpovědný.
Až teď, po dlouhých rehabilitacích, jsem se byla schopná nějak začít hýbat.
Takže moje otázka.. může si veterinář účtovat nějaký příplatky za to, že mu tam tak dlouho dlužím peníze? Může na mě vet být naštvaný?
Další věc je ta, že někdy v únoru měl jít pesan na očkování. Nikdo z rodiny ho vzít nemohl, protože mám jenom mamku, která nemá řidičák a autobusem je to asi 3 přestupy. Takže s psem budu muset jenom po nějaký době na přeočkování? (Jedu tam s ním zítra)

Děkuji Vám moc za odpovědi.

20.5.2022 21:28
impact

XXX.XXX.34.45

Vet naštvaný být může a bude na to mít holt nárok. Navíc testy na alergie nejsou i pro veta nejlevnější..

Rozhodně bylo lepší zavolat a vysvětlit situaci.

Tak tam zítra prostě jeďte, nasypte si popel na hlavu a vemte nějakou čokoládu na usmíření.

Pokud má od února propadlé očkování, tak minimálně leptospirozu po třech týdnech přeočkujte. Já bych teď dala vzteklinu plus kompletku a za tři týdny přeočko bez vztekliny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík