Cysta nebo vřídek v konečníku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2022 09:12
Nataliek97

XXX.XXX.87.240

Dobrý den, naše fena právě hárá, a v konečníku jsem si všimla nějakého malého výrustku, je viditelný spíše když zatlačí, není to nijak cačervenalé ani nic podobného, stolice je v pořádku, ani jí to nijak nebolí, neolizuje se ani nesáňkuje, prakticky si myslím ze o tom ani neví. Tak nevím zda se hnát ještě o víkendu na veterinu, nebo zda to má nějakou spojitost s háráním? Děkuji za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2022 16:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nataliek97 napsal(a):
Dobrý den, naše fena právě hárá, a v konečníku jsem si všimla nějakého malého výrustku, je viditelný spíše když zatlačí, není to nijak cačervenalé ani nic podobného, stolice je v pořádku, ani jí to nijak nebolí, neolizuje se ani nesáňkuje, prakticky si myslím ze o tom ani neví. Tak nevím zda se hnát ještě o víkendu na veterinu, nebo zda to má nějakou spojitost s háráním? Děkuji za odpověď

Fotka by byla lepší. Ale podle popisu to nic akutního není. A nejspíš ani nenormálního.

17.6.2022 17:05
fikovnice

XXX.XXX.133.123

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fotka by byla lepší. Ale podle popisu to nic akutního není. A nejspíš ani nenormálního.

Můžou vlastně mít psi hemoroidy?

17.6.2022 18:46
impact

XXX.XXX.40.125

fikovnice napsal(a):
Můžou vlastně mít psi hemoroidy?

Veterináři jsou rozdělení na dva tábory. Jedni tvrdí, že nemůžou. Druzí, že můžou. Já psa s hemeroidy měla. 🤷🏻‍♀️

Přidejte reakci

Přidat smajlík