Uživatel s deaktivovaným účtem

Máte někdo zkušenosti s těmito lehátky pro psy ničitele? Měly by prý vydržet, ale když mám vyzkoušeno, že vybuchuje zatím vše, tak nevím, nevím.
Jeden z bráchů je citlivý na otlaky, tak je nechci nechat jen tak na zemi, ale postele i sedačky žerou.

Moje zkušenost je pozitivní, anadi vydržely napory tibetskych dog i některých jedinců plemene Tosa inu (kamarádka má chovku). Já od nich mám jen matraci na lehátko, vydržela hrabání, odnaseni po celé zahradě, kluci na ni rádi leží i když jsme přešli na vetbedky.

Děkuji za odpověď, vetbedky máme právě teď, ale během léta je shrabují - je jim horko a lehátka by mohla větrat. Tak uvažuju nad vhodnou kombinací 😁, stejně si tak říkám, ještě, že ty chlupatce máme, co by jsme jinak dělali 🙈

napsal(a):
Děkuji za odpověď, vetbedky máme právě teď, ale během léta je shrabují - je jim horko a lehátka by mohla větrat. Tak uvažuju nad vhodnou kombinací 😁, stejně si tak říkám, ještě, že ty chlupatce máme, co by jsme jinak dělali 🙈
Teď koukám, že to máte pro barzoje. Moje chovatelka Tibetu má jednoho zachráněnce barzoje taky a ten se jinde než na lehatku nevyspi :) ale on je typický aristokrat, on na tom fakt jen spí a nemá potřebu zkoušet pevnost materiálu

No ti naši, pokud jsou každý zvlášť, tak jsou také princové, ale to je málo kdy. Prostě bráchové, cca rok a půl staří a dopadá to tak, že jeden vždycky něco vymyslí a druhý, s nadšením zrealizuje 😁.
Většinou jsou zlatíčka, ikdyž na zabití.
Dvě štěňata z jednoho vrhu, takových akčňáků, to je jak 10 psů různých plemen a věkové škály, ale je zas pravda, že si opravdu krásně pohrdají a mají se moooc rádi.
Kluci zkouší pevnost nejen pelechů, ale úplně všeho, nejčastěji mé nervové soustavy.
Pozdravujte paní chovatelku, před rokem nám zemřela naše 15leta středoasiatka, tak přemýšlíme jakého hlídače přidáme do smečky. Váš zlatý je velké lákadlo, třeba přijde čas na tibeťáčka.

napsal(a):
No ti naši, pokud jsou každý zvlášť, tak jsou také princové, ale to je málo kdy. Prostě bráchové, cca rok a půl staří a dopadá to tak, že jeden vždycky něco vymyslí a druhý, s nadšením zrealizuje 😁.
Většinou jsou zlatíčka, ikdyž na zabití.
Dvě štěňata z jednoho vrhu, takových akčňáků, to je jak 10 psů různých plemen a věkové škály, ale je zas pravda, že si opravdu krásně pohrdají a mají se moooc rádi.
Kluci zkouší pevnost nejen pelechů, ale úplně všeho, nejčastěji mé nervové soustavy.
Pozdravujte paní chovatelku, před rokem nám zemřela naše 15leta středoasiatka, tak přemýšlíme jakého hlídače přidáme do smečky. Váš zlatý je velké lákadlo, třeba přijde čas na tibeťáčka.
Kdybyste vybírala tibeta, klidně napiste poradím po čem koukat

Děkuji , beru vás za slovo 🌹
Taky jsme měli ničitele, takže jsme před dvěma lety pořídili lehátko na vyzkoušení (ne Anadi, ale Amazon) a jak nebylo moc stabilní, tak se na něj skoro rok ani nepodíval. Dokonce jsem mu pořídila "kožený" pelech právě od Anadi a nic. No a pak se to nějak zlomilo a je to jeho nejmilejší pelech :) A i když se občas snažil, tak lehátko se mu teda udolat nepodařilo. Jen ten pelech je teď prokousnutý, ale po dvou letech na to má nárok.
Teď jsme nově koupili právě Anadi, které je fakt extrémně stabillní a "heavy duty", takže pokud nezničil to levné z Amazonu, tak tohle už nemá vůbec šanci zničit. Máme i ty kovové rohy, ale komplet konstrukce je kovová, takže ani ty nejsou nakonec potřeba.
Jiinak to, že na lehátka psi většinou napřed nechtějí, mi potvrdila i paní z Anadi. Psi prý lehátka ignorují i několik měsíců, než zjistí, že jsou vlastně fajn :) V Anadi ale nabízí zapůjčení na měsíc, tak to člověk alespoň může zkusit.
Jo a kromě těch jejich pelechů se na ně dá dát i vetbetka, pokud má pes rád teplo. Můj vyhledává naopak chlad, takže máme ten "kožený" pelech s podhlavníkem a v kombinaci s vetbetkou na dlažbě, kde leží nejvíc, se mu otlaky dost zredukovaly :)