Poptávka hlídání feny Uničov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kuzka

21.7.2022 17:42
Kuzka

XXX.XXX.245.188

Dobrý den,
od 31.7-10.8 bych rád, kdyby se našla dobrá duše na hlídání mé bíglí hodné slečny. Prosím okolí - Uničov 78391,tel.601128175, děkuji.

Upraveno Adminem 21.7.2022 v 18:22 - interpunkce

Vicky.Pollard

21.7.2022 18:04
Vicky.Pollard

XXX.XXX.110.33

Předpokládám, že když psa chcete nabídnout takto cizím lidem na fóru, tak jste buď opravdu zoufalí, nebo Vám až tak nesejde, kam pes půjde. V okolí Uničova máte hned několik hotelů pro psy, ten bych ve Vaší situaci volila raději, než anonyma z diskuse...

http://www.hotelpropsy-tyna.cz/cenik/

21.7.2022 18:28
impact

XXX.XXX.104.49

Vicky.Pollard napsal(a):
Předpokládám, že když psa chcete nabídnout takto cizím lidem na fóru, tak jste buď opravdu zoufalí, nebo Vám až tak nesejde, kam pes půjde. V okolí Uničova máte hned několik hotelů pro psy, ten bych ve Vaší situaci volila raději, než anonyma z diskuse...

http://www.hotelpropsy-tyna.cz/cenik/

A máte ověřené, že mají volné místo? Sehnat hlídání v půlce sezóny je docela kumšt.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2022 18:58

impact napsal(a):
A máte ověřené, že mají volné místo? Sehnat hlídání v půlce sezóny je docela kumšt.

To určitě. Takže bych řešila dřív.

21.7.2022 20:07
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

A třeba to dřív prostě nevěděli, tak to zkouší takhle...Co je špatného na tom hledat na "psím webu" člověka, který by pohlídal psa? Bez ohledu na to, že třeba vy osobně byste to takhle nedělali....

Jako sorry, ale poslední dobou každej "novej" člověk, kterej se tady na něco zeptá, s něčím se svěří, tak ať je to cokoli, tak je to špatně.... Už mi to připadá úplně do očí bijící..

Vicky.Pollard

21.7.2022 20:10
Vicky.Pollard

XXX.XXX.110.33

impact napsal(a):

Nemám, ale já hlídání psa nesháním.

21.7.2022 20:41
impact

XXX.XXX.104.49

Vicky.Pollard napsal(a):
Nemám, ale já hlídání psa nesháním.

Tak doporučovat psí hotely, který jsou v sezóně narvaný až po střechy, je opravdu rada k nezaplacení.

21.7.2022 20:51

marcelaamax napsal(a):
A třeba to dřív prostě nevěděli, tak to zkouší takhle...Co je špatného na tom hledat na "psím webu" člověka, který by pohlídal psa? Bez ohledu na to, že třeba vy osobně byste to takhle nedělali....

Jako sorry, ale poslední dobou každej "novej" člověk, kterej se tady na něco zeptá, s něčím se svěří, tak ať je to cokoli, tak je to špatně.... Už mi to připadá úplně do očí bijící..

A tak - já plánuji dovolené dost dopředu. protože prázdniny a doma mám 2 kocoury + rybičky a šneky a kytky. Jako, není to špatné, ale tuhle cestu bych úplně nevolila.

21.7.2022 20:59
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A tak - já plánuji dovolené dost dopředu. protože prázdniny a doma mám 2 kocoury + rybičky a šneky a kytky. Jako, není to špatné, ale tuhle cestu bych úplně nevolila.

Jo, já tomu rozumím, mně by se taky nestalo, že bych sháněla hlídání na poslední chvíli, a už vůbec ne, že bych ho sháněla na internetu... Ale tak nemůžu každého brát podle sebe a dokážu pochopit, že se to třeba někomu prostě stane, a řeší to pak takhle ....

Jen nechápu proč hned rýpat ve stylu, že to měli řešit dřív, nebo že jim je jedno ke komu pes půjde, když o té situaci vím nula nula nic....Stejně tak jako to schytala zadavatelka, která se ptala jestli na letiště může pes, nic víc jí nezajímalo, a hned dostala čočku, jak to tam konkrétně ten její pes nedá, a jak je hrozná. Nebo zadavatel, kterému umřel pes - toho zdejší dokonce vyprovokovali k tomu, aby přidal fotky mrtvého psa, protože mu úmrtí nevěřili... A našla by se další a další témata... Nevím, přijde mi, že dřív to tady tak vyhrocené nebylo a přijde mi to trochu smutné... Protože kdyby se úplně na stejné věci zeptal někdo ze "zdejších", pravidelně diskutujících, tak se mu dostane normální odpovědi a nikdo se do něho takhle neopře .

No nic, tohle zadavateli nepomůže, já bohužel s hlídáním taky nepomůžu, snad se někdo najde.

21.7.2022 21:05
Terven

XXX.XXX.110.191

marcelaamax napsal(a):
Jo, já tomu rozumím, mně by se taky nestalo, že bych sháněla hlídání na poslední chvíli, a už vůbec ne, že bych ho sháněla na internetu... Ale tak nemůžu každého brát podle sebe a dokážu pochopit, že se to třeba někomu prostě stane, a řeší to pak takhle ....

Jen nechápu proč hned rýpat ve stylu, že to měli řešit dřív, nebo že jim je jedno ke komu pes půjde, když o té situaci vím nula nula nic....Stejně tak jako to schytala zadavatelka, která se ptala jestli na letiště může pes, nic víc jí nezajímalo, a hned dostala čočku, jak to tam konkrétně ten její pes nedá, a jak je hrozná. Nebo zadavatel, kterému umřel pes - toho zdejší dokonce vyprovokovali k tomu, aby přidal fotky mrtvého psa, protože mu úmrtí nevěřili... A našla by se další a další témata... Nevím, přijde mi, že dřív to tady tak vyhrocené nebylo a přijde mi to trochu smutné... Protože kdyby se úplně na stejné věci zeptal někdo ze "zdejších", pravidelně diskutujících, tak se mu dostane normální odpovědi a nikdo se do něho takhle neopře .

No nic, tohle zadavateli nepomůže, já bohužel s hlídáním taky nepomůžu, snad se někdo najde.

Máte pravdu. Na druhou stranu, až na výjimky to dělají pořád stejný lidi. Konkrétně jeden nick si rejpnutí nikdy nenechá ujít přitom praktický zkušenosti nula nula nic.

21.7.2022 21:10

marcelaamax napsal(a):

Však ani nutně nemusí jet na dovolenou. Může se stejně dobře jednat o neplánovanou služební cestu, hospitalizaci, cokoli…

21.7.2022 21:16

marcelaamax napsal(a):

V tom máte pravdu. Asi (určitě) jsme vůči novým příchozím ostřejší. Ale na druhou stranu se vyskytuje i víc očividných trollů. Takže to pak schytají i ti nevinní. Těžko rozlišit. Já mám třeba automaticky nedůvěru k neregistrovaným. Vím, předsudek. A ve finále se řídím pocitem, který může být mylný. Ale pořád se snažím být slušná a objektivní. Doufám.

21.7.2022 21:19

Však ani nutně nemusí jet na dovolenou. Může se stejně dobře jednat o neplánovanou služební cestu, hospitalizaci, cokoli…

To může. Ale pořád je tady rodina, kamarádi, sousedé... Beru podle sebe.

21.7.2022 21:31
Terven

XXX.XXX.110.191

To může. Ale pořád je tady rodina, kamarádi, sousedé... Beru podle sebe.

Tak kdyby ten člověk měl příbuznýho nebo kamaráda, kterej se postará, těžko by hledal tady, žejo.
To je právě chyba, že vše berete podle sebe

21.7.2022 21:36

Terven napsal(a):
Tak kdyby ten člověk měl příbuznýho nebo kamaráda, kterej se postará, těžko by hledal tady, žejo.
To je právě chyba, že vše berete podle sebe

Možná ano. Ale nikdo přece nežije ve vzduchoprázdnu. Jenom jsem napsala svůj názor.

21.7.2022 21:47
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Tak pokud máte pocit, že se jedná o trolla, tak je docela kontraproduktivní vůbec reagovat a tím ho přiživovat .

Fakt se nedá všechno brát podle sebe, každý nemá takové podmínky a možnosti jako mám já, vy. Ten člověk přece nemusí žít ve vzduchoprázdnu, jen třeba zrovna přátele a rodina nejsou pejskaři, nechtějí doma psa, mají své psy, kteří nesnesou jiné, nemají možnost psa vůbec hlídat (chodí třeba na x hodin do práce, nemůžou ho mít v bytě, nebo tisíc jiných možností), jsou v tu dobu taky mimo nebo co já vím, co ještě. Fakt mi nepřijde jako sci-fi, že je člověk, který nemá v rodině nebo mezi přáteli nikoho, kdo by mu pohlídal psa...

K čemu teda podle Vás je tahle celá diskuze na ifauně, na co se tu lidi mají ptát? Co tu mají řešit? Aby to bylo v pohodě, dočkali se odpovědi a bylo jim odpovězeno bez nějakého rýpání? . Když si někdo vyleje srdce s úmrtím psa, tak je podezřelý, protože tady nikdy nebyl a najednou přišel, světe div se, řešit úmrtí psa na diskuzí fórum o PSECH, a asi čekal, že ho tady lidi pochopí, místo toho se mu dostalo výslechu a podezírání, že lže.... Další se přišla jasně a stručně na psí fórum zeptat, zda je možný vstup na letiště se psem, a reakce taky nic moc... No a teď se tu řeší hlídání psa, kde vůbec o té situaci nevíme, a hned je podezření, že majiteli na psovi nezáleží, je mu jedno kde bude, a že na to kašlal a shání to na poslední chvíli . Tak já už nevím, co by bylo správně tu řešit.

21.7.2022 21:52

Já celkově nerozumím té fixaci na to, jestli je to pravda a nic než pravda. Myslím, že i vlákna, která založí někdo, kdo není zcela upřímný, mohou být přínosná pro jiné čtenáře, kteří třeba hledají odpovědi na své vlastní otázky..

22.7.2022 04:58
impact

XXX.XXX.104.49

I když se to zdá lidem jako čirý fantas, tak opravdu plno lidí hledá hlídání na poslední chvíli. Já mám týdně aspoň dva telefonáty. Buď se jim nečekaně nabídla možnost odjet na dovolenou. Nebo mi volala slečna, že kamarádovi vypadl kuchař na dětském táboře a ona by zaskočila, ale nemá kam dát psy. A samozřejmě i lidi, kteří si myslí, že na poslední chvíli seženou hotel a pak se diví.

Měla jsem za poslední tři týdny tolik telefonátů cizích lidí, že vážně uvažuji nad tím, že příští rok uvolním na prázdniny nějaký místo a vezmu to jako přivýdělek.

Kdyby se zadavetelka posnažila, možná mě přesvědčí i na tu bíglici. Stejně tu mám čtyři bígle, tak už se jeden navíc ztratí.

22.7.2022 08:54
fikovnice

XXX.XXX.135.234

marcelaamax napsal(a):

No s tím mrtvým psíkem mám i já máslo na hlavě.
Fakt mě to mrzí a snad zadavatel přijal moji omluvu...

Víš, ono se tu fakt i dost trollí, ale zase pro mě ten můj omyl byla taková lekce - i když si nemyslím, že jsem psala nějak útočně nebo vyloženě zle. To ani nemám ve zvyku...

Jinak také bych asi nehledala hlídání psa na internetu, ale určitě je to lepší zde než třeba někde na nějakém inzertním portálu. Zde by měl dotyčný snad záruku toho, že jsou zde milovníci psů a zvířat vůbec.

22.7.2022 08:57
fikovnice

XXX.XXX.135.234

Jinak abych jen neplkala, tak přímo v Uničově je psí hotel Týna. Zda je ale volno a další info, by si zadavatel ještě musel zjistit. Zde odkaz na ten hotel:

http://www.hotelpropsy-tyna.cz/

22.7.2022 10:58
impact

XXX.XXX.104.49

fikovnice napsal(a):
No s tím mrtvým psíkem mám i já máslo na hlavě.
Fakt mě to mrzí a snad zadavatel přijal moji omluvu...

Víš, ono se tu fakt i dost trollí, ale zase pro mě ten můj omyl byla taková lekce - i když si nemyslím, že jsem psala nějak útočně nebo vyloženě zle. To ani nemám ve zvyku...

Jinak také bych asi nehledala hlídání psa na internetu, ale určitě je to lepší zde než třeba někde na nějakém inzertním portálu. Zde by měl dotyčný snad záruku toho, že jsou zde milovníci psů a zvířat vůbec.

Trollí se tu často proto, že lidi nevěří zakladatelům témat, že by to mohli myslet vážně..

Běžte dělat s pejskaři a až jich potkáte x stovek za rok, tak uvidíte sami, co jsou schopni vymyslet, vyslovit a hlavně myslet naprosto bezelstně vážně. Moje storky by vydaly na několik knih..

22.7.2022 11:34

impact napsal(a):
Trollí se tu často proto, že lidi nevěří zakladatelům témat, že by to mohli myslet vážně..

Běžte dělat s pejskaři a až jich potkáte x stovek za rok, tak uvidíte sami, co jsou schopni vymyslet, vyslovit a hlavně myslet naprosto bezelstně vážně. Moje storky by vydaly na několik knih..

neplánuješ to psát?? Klady i zápory světa mezi psy a lidmi ??

22.7.2022 11:49
assil

XXX.XXX.121.3

neplánuješ to psát?? Klady i zápory světa mezi psy a lidmi ??

Jo, taky bych si takovou knihu koupila.
Pro zadavatele
Na tohle zkuste spíš FB, nějakou bíglí skupinu nebo skupinu obyvatel/města Uničova a tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík