Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sibiřan

23.7.2022 11:02
Sibiřan

XXX.XXX.121.12

Hledám svého psa, jde o anglického patterdala, které i veterináři považují za křížence a toto plemeno neznají. Ztratil se, když mě v noci vynášela záchranka v bezvědomí z domu. Je to jediný živý tvor, kterého mám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2022 11:16

Sibiřan napsal(a):
Hledám svého psa, jde o anglického patterdala, které i veterináři považují za křížence a toto plemeno neznají. Ztratil se, když mě v noci vynášela záchranka v bezvědomí z domu. Je to jediný živý tvor, kterého mám.

Kde a kdy se to stalo?

Můžete-li, vložte víc fotek, aby byla vidět i postava apod.

23.7.2022 11:22

sibiřan a ten dům je kde?
jako město, ulice......

Neregistrovaný uživatel

23.7.2022 11:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.92

Sibiřan napsal(a):

Lokalita?

23.7.2022 11:24
impact

XXX.XXX.104.49

Chybí datum a místo ztráty, aby se to dalo sdílet do lokálních skupin.

Po číslu čipu je každému kulové. Máte uvádět jen poslední čtyři čísla s tím, že čip je registrovaný. Vyhnete se dem entům, kteří Vám budou tvrdit, že psa našli a chtějí nálezné.

Na Psím detektivovi to máte? Útulky to ví? Městská policie?

23.7.2022 11:25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
sibiřan a ten dům je kde?
jako město, ulice......

Už jsem to našla na psím detektivovi.
https://www.psidetektiv.cz/zvire/tory-benesov-2022-01-20

23.7.2022 15:46
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Co to dát do Blesku, do TV?

Neregistrovaný uživatel

23.7.2022 17:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Je divné že se vám nikdo ani po půl roce neozval. A tak šance na nalezení i značně klesají. A proč jste neuvedl i zde lokalitu a datum ztráty ? A půl roku se asi těžko bude někde potulovat (přežívat) tomu nevěřím proto by to chtělo víc fotek aby ho mohl případně někdo poznat v nějakém útulku.

23.7.2022 17:48
impact

XXX.XXX.104.49

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je divné že se vám nikdo ani po půl roce neozval. A tak šance na nalezení i značně klesají. A proč jste neuvedl i zde lokalitu a datum ztráty ? A půl roku se asi těžko bude někde potulovat (přežívat) tomu nevěřím proto by to chtělo víc fotek aby ho mohl případně někdo poznat v nějakém útulku.

Pes je čipovaný a registrovaný v NRMZ. Pokud by ho našel útulek, bude nejspíš kontaktovat majitele.

24.7.2022 11:10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Po půlroce už je lokalita ztráty úplně fuk. Pes může být u někoho "od Šumavy k Tatrám". Spíš od místa ztráty dál. Kdyby byl v okolí zadavatelova bydliště, někde by na něj někdo narazil.
Tady jsme v podstatě z celé republiky, je tedy malá šance, že by ho mohl někdo zahlédnout, třeba při venčení.
Někdy to "zachránce" přežene a psa odveze a když je milý ( ten pes ), tak si ho nechá.

Na jaře jsme také zachraňovali....Pes, malý béžový kříženec, se motal v silnici, která ostrými serpentinami sjíždí do údolí. Brzdili jsme, pes nahlížel do auta. Nechat ho tam? Tak jsme ho naložili, volali spádový útulek, "vyložte ho na OÚ, kam silnice spadá". Odvedli jsme psa na úřad, "tady si ho rozhodně nenecháme, buď ho pusťte, ať jde domů, nebo uvažte, ať si ho majitel vyzvedne". Zvolili jsme první možnost, pes odběhl k nejbližšímu hotelu a šel žebrat do předzahrádky. Asi jen potřeboval stopa. Kdybychom si psa nechali, těžko by ho majitel sháněl. Bylo to kus od nás.

123kb

25.7.2022 06:13
123kb

XXX.XXX.230.176

Pes, který je ztracený, se chová jinak, než notorický útěkář na obchůzce.

25.7.2022 07:30
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Třeba se má dobře ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík