Border Koie

Prodám Border kolii - Registrovaná chovatelská stanice Gymor s několikal...
27000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Zoohit nebo krteckem.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já kupuju u nás v kamenným obchodě Andarama.
Musím moc pochválit obchod https://www.izviratka.cz/ - speciálně prodavačku v kamenné prodejně v Jablonci n/Nisou. Vybírala jsem venčící postroj pro mojí kraťandu. Prodavačka se nám neskutečně věnovala. Nejen že mrkla na psa a neomylně sáhla pro správné varianty a velikosti postrojů, ale neváhala zamknout prodejnu, abychom mohly v klidu zkoušet různé modely. S každým postrojem nás poslala na vycházku po okolí, abychom si ho otestovaly, řádila s mojí fenkou na ulici, abychom viděly, jak postroj sedí při divočejší hře - no měla jsem z toho zážitek.
Kdo jste z Jablonce nebo okolí, vřele doporučuji osobní návštěvu.
assil
napsal(a):
Mlsky kupuju na granule.cz
Granule.cz už nejdou. Kolegyně v práci mi to říkala zrovna včera. CHtěla si objednat granule pro psa a stránky nefungují.
BeataTyna
XXX.XXX.83.5
Na www.dogplace.cz mají zajímavé pamlsky a věci pro psy i paničky :)
napsal(a):
Granule.cz už nejdou. Kolegyně v práci mi to říkala zrovna včera. CHtěla si objednat granule pro psa a stránky nefungují.
No jo, fakt že jo, teď jsem to zkusila, tak to je škoda, kupovala jsem tam léta i granule, teď ty jediný, co pes žere, budu muset shánět někde jinde.
nedávno jsem objevila krmiva hulín, pamlsky učarovaly i všem psům z okolí, hlavně ty hmyzí
jo a ještě www.zooo.cz a www.happyzoo.cz
jinak řeším alergii na lepek a kuřecí, navíc je holka moje mlsná a tady vždycky můžu nabrat víc druhů