Na které koleje můžou domácí mazlíčci ( psi )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Verinoska

3.8.2022 17:41
Verinoska

XXX.XXX.228.76

Dobrý den , potřebovala bych poradit ohledně tohohle půjdu na VŠ a potřebuju poradit na jaké koleje berou domácí mazlíčky ( psy ) děkuji za všechny odpovědi .

Verinoska

3.8.2022 18:16
Verinoska

XXX.XXX.228.76

Konkrétně tedy kříženec jezevčíka

3.8.2022 18:17
impact

XXX.XXX.50.188

Konkrétně musíte obepsat koleje, které jsou v daném městě - patří k dané škole. Asi těžko Vám tu bude někdo vypisovat koleje v rámci celé ČR.

Neregistrovaný uživatel

3.8.2022 18:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.135

Nevim jak ted ale 16let zpět me. Levnejc vyslo spolubydleni jak kolej kterou mi stejně nedali ač škola byla MU Brno a já bydlela v Lounech 😂 nemela jsem dostatečný počet bodů na přidělení koleje. Pr del jako. Druhej konec republiky a potentuj se.

3.8.2022 19:58
fikovnice

XXX.XXX.132.229

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevim jak ted ale 16let zpět me. Levnejc vyslo spolubydleni jak kolej kterou mi stejně nedali ač škola byla MU Brno a já bydlela v Lounech 😂 nemela jsem dostatečný počet bodů na přidělení koleje. Pr del jako. Druhej konec republiky a potentuj se.

Počkej, Ty máš Masárnu??

3.8.2022 20:00
fikovnice

XXX.XXX.132.229

impact napsal(a):
Konkrétně musíte obepsat koleje, které jsou v daném městě - patří k dané škole. Asi těžko Vám tu bude někdo vypisovat koleje v rámci celé ČR.

Jj, to je zase dotaz, u nějž mě trochu svědí jazyk, ehm prsty na klávesnici. Něco jako dotaz na chov lišky/lisky/lísky...

3.8.2022 20:01
fikovnice

XXX.XXX.132.229

Verinoska napsal(a):
Dobrý den , potřebovala bych poradit ohledně tohohle půjdu na VŠ a potřebuju poradit na jaké koleje berou domácí mazlíčky ( psy ) děkuji za všechny odpovědi .

Ale abych tedy jen neprudila, na jakou VŠ jdete a ve kterém městě? Pak snad někdo poradíme.

3.8.2022 20:04
fikovnice

XXX.XXX.132.229

Zadavatelko, ten dotaz ohledně VŠ není tahání soukromých info o Vás, ale já si třeba vůůůůbec nedovedu představit mít psa při studiu medicíny. Třeba prvák začínával ráno v 6.45h a některé dny se táhly klidně do 18h. Čtvrťák - současnost - povinná cvika končí v 18.30h. Samozřejmě ne denně, ale fakt to může být náročné.

Verinoska

4.8.2022 08:14
Verinoska

XXX.XXX.228.76

Brno učitelská

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2022 13:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jak chcete obstát na VŠ (jasně, je to sice jen pajďák, no ), když si nedokážete poradit ani s takovouto trivialitou?

Tak šup šup - odkaz na koleje níže, když si každou z kolejí rozkliknete, můžete začít obvolávat či posílat maily s všetečnými dotazy ohledně zviřátek:
https://www.skm.muni.cz/ubytovani/koleje-muni

Neregistrovaný uživatel

4.8.2022 16:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.135

fikovnice napsal(a):
Počkej, Ty máš Masárnu??

Vydrzela sem 3 semestry. Nasralo me ze s maturitou z nemciny nemuzu delat nemcinu a musim aj. Navic nejhorsi skupina byly vsecko se statnicema nebo zkouskama z jazykovek nebo maturou. Psina jako. Ale. Dobry. Ze jsem si musela zapsat romistiku sem taky rozdejchala. Ale abych se za 3 semestry odbornych předmětů nepohla z 2 mesice vyuky v prváku na střední... To už jsem fakt nedala. Měla jsem jít na Karlovo do Prahy nebo do Opavy na tu třetí. Chybnej výběr no. Prijimacky sem dala s přehledem všude levou zadní.
Jinak můj obor byl KISS (knihovnické a informační systémy a služby - specializace knihovnictví)

Přidejte reakci

Přidat smajlík