Štěně z ničeho nic začlo doma čůrat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jenys

5.8.2022 11:43
Jenys

XXX.XXX.95.148

Zdravím,
před měsícem jsme si s přítelem pořídili stěně border kolie a během 14 dní pochopil, že se má venčit venku a ne v bytě. Všechno bylo v pohodě a najednou začal učůrávat na jednom místě. Je možné že značkuje už v takhle mladém věku? Vždy jsme měli v rodině feny a nikdy jsem toto neřešila. Na netu píšou že psy znackuji až tak od 1 roku. Vyvenčený je dostatečně tak mi to přijde divné.. 🙄 nějaké rady?

Merisie

5.8.2022 14:06
Merisie

XXX.XXX.254.243

Pokud čůrá na jednom místě, je možné, že to není “úplně” uklízené a cítí tam svoji moč, tudíž se to opakuje.
Nám tohle čurání doma předváděl pejsek naschvál, když se mu někdo nevěnoval chvíli nebo se chtěl víc prosadit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2022 14:55

Merisie napsal(a):
Pokud čůrá na jednom místě, je možné, že to není “úplně” uklízené a cítí tam svoji moč, tudíž se to opakuje.
Nám tohle čurání doma předváděl pejsek naschvál, když se mu někdo nevěnoval chvíli nebo se chtěl víc prosadit.

Psi nedělají naschvály.

5.8.2022 14:58

Jenys napsal(a):
Zdravím,
před měsícem jsme si s přítelem pořídili stěně border kolie a během 14 dní pochopil, že se má venčit venku a ne v bytě. Všechno bylo v pohodě a najednou začal učůrávat na jednom místě. Je možné že značkuje už v takhle mladém věku? Vždy jsme měli v rodině feny a nikdy jsem toto neřešila. Na netu píšou že psy znackuji až tak od 1 roku. Vyvenčený je dostatečně tak mi to přijde divné.. 🙄 nějaké rady?

Máte štěně..........to že štěně pochopí, že se je správné se venčit venku a ne v bytě, ještě neznamená, že se doma nepočůrá.
Nemá ještě tak vyvinutý močák, neumí si dopředu říct, protože...když to řeknu zjednodušeně....když mu v hlavince bleskne, že se mu asi chce, tak už vlastně čůrá a nebo je ta prodleva krátká.

To co píše výše Merisie o těch naschválech, to je kravina, takhle pes nepřemýšlí...

Značkování to taky určitě není...

Kam konkrétně čůrá...kde je to místo a kdy??

Přidejte reakci

Přidat smajlík