Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2022 09:25

Nemáte někdo tip na přetahovací hračky?
Ideálně flees, mopové, s kožešinou...
Měkké a dlooooouhé - pro kupu malých vovčáků?

něco jsem už nakoupila, ale jedna hračka za 600,- mi přijde dost.
Kdysi jsem kupovala svým štěňatům - pletené uzly, kruhy - ale ti všichni výrobci už skončili.

11.8.2022 09:36
aluska

XXX.XXX.197.205

https://www.superzoo.cz/psi/hracky/uzle-a-pretahovadla/, když jsem byla přímo v prodejně, tak ty uzle měli i obr velký

11.8.2022 09:42

děkuji, ale tyhle nabidky velkých obchodů mam projite.
neni tam ani jedna fleesova hracka, nic s kuzi, s mopem
neco takoveho mám na mysli.
asi vyrobce, velkoobchody to nemaji

11.8.2022 09:43

Nastříhat stará trika nebo povlaky na pruhy a uplést?
https://www.webobal.cz/uklid/houbicky-dratenky-hadry-a-uterky/hadry-10-kg?varianta=3749&gclid=EAIaIQobChMIp7P0haW--QIV9RoGAB2soQoCEAQYASABEgJt3_D_BwE

Jo to není z těch velkopanských materiálů, tak asi nic.

Ale zase flísová deka u vietnamců za 150, plyšové povlečení se dá taky koupit za nějakou úměrnou cenu, a z toho se dá nastříhat proužků a plést, až člověku upadnou ruce :-) Jen tu kožešinku nevím nevím. Uvažte na konec plyšáka

11.8.2022 09:52

To ma byt trošku i jako darek :-D
Oni hracky samo mají, hafo, i vyrobené - ale pri te smecce (12) jich nikdy nebude dost

11.8.2022 09:55

Mrkněte na Pískací potvůrky.

Edit: Z jiného přetahovacího soudku moc doporučuju JW děrovaný balon (v dostatečné velikosti), ten je naprosto skvělý, ale to určitě znáte. :)

Edit2: Ještě jsem si vzpomněla na Havo hravo, ale myslím, že tam už to bylo dražší…

11.8.2022 10:30

Tohle je super, muzu doporucit:

https://www.superzoo.cz/hracka-dog-fantasy-skinneeez-s-provazem-liska-57-5cm/

Nase nejoblibenejsi hracka (trosku rozcupovana uz, ale uzel drzi)

11.8.2022 10:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemáte někdo tip na přetahovací hračky?
Ideálně flees, mopové, s kožešinou...
Měkké a dlooooouhé - pro kupu malých vovčáků?

něco jsem už nakoupila, ale jedna hračka za 600,- mi přijde dost.
Kdysi jsem kupovala svým štěňatům - pletené uzly, kruhy - ale ti všichni výrobci už skončili.

Koukala jste i na Fler? S většinou výrobců se dá domluvit i na zboží dle vašeho přání.

https://www.fler.cz/zbozi/pro-mazlicky/hracka?f=a:337:3296

11.8.2022 10:48

Koukala jste i na Fler? S většinou výrobců se dá domluvit i na zboží dle vašeho přání.

https://www.fler.cz/zbozi/pro-mazlicky/hracka?f=a:337:3296

ne, fler me nanapadnul. Diky

11.8.2022 10:59

ne, fler me nanapadnul. Diky

Různé typy...🐾

11.8.2022 11:11
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Petrahei

na Dogpointu mají taky a tak pokud by to vyhovovalo, člověk i přispěje

https://eshop.dog-point.cz/

edit aha, mají dovolenou

11.8.2022 11:19

Ještě by možná šel Kong Wubba.

11.8.2022 11:25
janaa

XXX.XXX.174.242

Pískací potvůrky jsou super,ale darda. Já jsem tyhle pletla z dek, je to strašně jednoduchý a vypadají naprosto stejně jako kupované. Ale jestli není čas,tak ten Fler,určitě se domluvíte a o půlku levněji než v eshopech

11.8.2022 14:56

diky všem, uz mam objednáno.

11.8.2022 15:03

Edit: Z jiného přetahovacího soudku moc doporučuju JW děrovaný balon (v dostatečné velikosti), ten je naprosto skvělý, ale to určitě znáte. :)

Edit2: Ještě jsem si vzpomněla na Havo hravo, ale myslím, že tam už to bylo dražší…

Odetto, to by mě zajímalo. Vím, že už jste někde JW balón doporučovala. Koupila jsem ho žížale, ještě jí nebylo 5 měsíců. Byl skvělý, ale zlikvidovaly jsme ho tak do týdne. Za tu cenu mě to odradilo. Měla jsem kliku na fórový kus nebo kupujete pořád nové?

11.8.2022 15:36

tohle není přetahovací... ale přesto mě překvapila výdrž toho materiálu. Tento míček si Yoda před pár měsíci našel v lese. Asi nějakému miminu vypadnul z kočárku. A od té doby dogoun chrastí a žužlá ho a aportuje... a zatímco všechny psí hračky rozložil, tento pružný plasťák drží ve stále stejném tvaru. Určitě by "sežrat" šel - ale jemu stačí ho žužlat - snadno se deformuje.

https://www.nejbaby.cz/p/micek-oball-rattle-s-chrastitkem-10-cm/ruzova/

11.8.2022 16:28

Odetto, to by mě zajímalo. Vím, že už jste někde JW balón doporučovala. Koupila jsem ho žížale, ještě jí nebylo 5 měsíců. Byl skvělý, ale zlikvidovaly jsme ho tak do týdne. Za tu cenu mě to odradilo. Měla jsem kliku na fórový kus nebo kupujete pořád nové?

Tak to mě mrzí. 😳 My máme stále ten “první”, co jsem kupovala ještě než jsme si přivezli štěně. Taháme se o něj několikrát denně, pes už má skoro 16 kg a velkou sílu, balon nešetříme a stále drží. A to se nám válí většinu času na zahradě, takže na něj i svítí sluníčko a občas zmokne, ale opravdu se o něj jen taháme nebo ho nosí, nežužlá ho (na to má jiné oblíbence). Máme velikost large (13 cm). Já jsem s ním tedy hrozně spokojená, asi mu, až budu někde něco objednávat, vezmu i ten rugby tvar.

Edit: Dívala jsem se teď do recenzí na MushGo (já ho kupovala na Dogfitness, ale tam recenze nejsou), a píší tam v reakci na jednu recenzi, že prasklý míč je reklamovatelný, tak možná jste měla opravdu jen smůlu?

11.8.2022 18:16

Tak to mě mrzí. 😳 My máme stále ten “první”, co jsem kupovala ještě než jsme si přivezli štěně. Taháme se o něj několikrát denně, pes už má skoro 16 kg a velkou sílu, balon nešetříme a stále drží. A to se nám válí většinu času na zahradě, takže na něj i svítí sluníčko a občas zmokne, ale opravdu se o něj jen taháme nebo ho nosí, nežužlá ho (na to má jiné oblíbence). Máme velikost large (13 cm). Já jsem s ním tedy hrozně spokojená, asi mu, až budu někde něco objednávat, vezmu i ten rugby tvar.

Edit: Dívala jsem se teď do recenzí na MushGo (já ho kupovala na Dogfitness, ale tam recenze nejsou), a píší tam v reakci na jednu recenzi, že prasklý míč je reklamovatelný, tak možná jste měla opravdu jen smůlu?

Koukám, že jsem to nikde nenapsala - my jsme měli právě ten rugby tvar. Opravdu byl děsně fajn na hraní, ale bohužel jen krátce .... Reklamace mě teda nenapadla , když jsme ho zničili vlastní pílí. Žížala ho měla moc ráda, nejen na přetahování, ale dávala jsem třeba plátek sušeného masa, uvnitř jsem ho "šprajcla" a ona si ho dolovala. Asi tomu dám ještě jednu šanci ...

11.8.2022 18:29

Koukám, že jsem to nikde nenapsala - my jsme měli právě ten rugby tvar. Opravdu byl děsně fajn na hraní, ale bohužel jen krátce .... Reklamace mě teda nenapadla , když jsme ho zničili vlastní pílí. Žížala ho měla moc ráda, nejen na přetahování, ale dávala jsem třeba plátek sušeného masa, uvnitř jsem ho "šprajcla" a ona si ho dolovala. Asi tomu dám ještě jednu šanci ...

A bylo to přetržené, nebo to rozhryzala? Na kousání to moc není, ale na to přetahování za mě fakt top (máme kulatý celodíratý). Hlavně je super, že když na ten míč nekoordinované štěně skočí, tak se splácne, to se mi hodně líbí.

Na plnění jídlem nejvíc používáme toppl a kong. A chci časem koupit orbee snoop. Lízací posložka taky supr.

11.8.2022 18:35

Bylo to přetržené, ale nevylučuji, že tu mřížku na některém místě trošku načala zubem a pak jsme ji přetrhli. Po téhle zkušenosti jsem na plnění taky koupila kong, ten je festovní. Lickimatku máme taky, ale naplněná je tak záležitostí cca 5 minut (na tohle je opravdu šikovná). Zkusím ještě jednou ten rugby a necháme si ho jen na hraní. Orbee už mám taky v merku, nakonec ježíšek se blíží

11.8.2022 18:39

Bylo to přetržené, ale nevylučuji, že tu mřížku na některém místě trošku načala zubem a pak jsme ji přetrhli. Po téhle zkušenosti jsem na plnění taky koupila kong, ten je festovní. Lickimatku máme taky, ale naplněná je tak záležitostí cca 5 minut (na tohle je opravdu šikovná). Zkusím ještě jednou ten rugby a necháme si ho jen na hraní. Orbee už mám taky v merku, nakonec ježíšek se blíží

U nás má větší úspěch než kong ten toppl. Když kong zmrazím, tak se tam často udělá špunt, a to ho někdy frustruje. Od West paw mám v merku ještě qwizl. Křížkovaná lízačka je u nás taky na chvilku, ale ufo vydrželo celé koupání, tam je ten vzorek obtížnější.

A omlouvám se @petrahei za OT.

11.8.2022 20:13
janaa

XXX.XXX.174.242

K nám doputoval míč i rugby a oboje vydrželo pouze pár dní rvaly se o to teda fest,ale stejně...

11.8.2022 22:36

Odetta v poho, už jsem spokojena, sehnala jsem presne to, co jsem potrebovala :-)

A k tem mickum - mela jsem JW balony nekolikrat, origos i fake - a u nas je to na chvilku vzdycky,
Jak je vice nez jeden pes, namaji sanci.

Co je pro me vecny micek - a to i kdyz to necham psum na pospas - je zeleny Starmark.
Silikonovy, mekky a chce ho zatim kazdy pes, kteremu jsem ho nabidla
Jen menim snurky a prvni jsem koupila pred 10ti lety.

12.8.2022 07:14
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Nám JW balón taky nevydrží. I když jako v našem případě vydrží dlouho, oproti jiným hračkám , ale nakonec vždycky praskne. Psi ho nekoušou - jakože by lehli a žužlali, to ne, ale dost se o něj tahají a ten míč to nedá. Někde jsem četla, že na tahání pro dva psy je právě lepší ten rugby, ale ještě jsem nezkoušela.

U nás je věcná hračka na přetahování Kong Tug - tu máme několik let, dostává zabrat, a drží. Ale zas tipuju, že dost psů možná nebude bavit. Já mám blázny na tahání se, takže za nás super. Akorát už je trochu zpuchřelá (ale nemá to žádný vliv), ale to proto, že se válí pořád někde na zahradě, na dešti, na slunci, v mrazech, občas ji hodí do bazénu..

27.8.2022 17:45

Předem se omlouvám za OT.

@EmaEmailova Koupila jsem z druhé ruky Orbee Snoop, a můžu doporučit. Je z takové měkčí gumy, ale nejsou na ní vidět stopy po zubech, je dost pružná. Hned po naplnění je to poměrně snadné, část pamlsků vypadne při otáčení hračkou, ale jak je jich tam méně, víc se chytají pod okraj, takže to chce s hračkou hodit o zem. Dá se to ztížit tím, že se “dovnitř” napasuje balonek - buď s tím, že ho pes musí nejprve vyndat, anebo malý JW, kterým pamlsky sice propadnou, ale udělá určitou bariéru.
Nejde dát do myčky, myje se ručně proudem horké vody. Vnitřek jde ohrnout nahoru pro snazší plnění.
Za mě fajn hračka, jen ta plná cena je šílená pálka.

27.8.2022 19:53

Předem se omlouvám za OT.

@EmaEmailova Koupila jsem z druhé ruky Orbee Snoop, a můžu doporučit. Je z takové měkčí gumy, ale nejsou na ní vidět stopy po zubech, je dost pružná. Hned po naplnění je to poměrně snadné, část pamlsků vypadne při otáčení hračkou, ale jak je jich tam méně, víc se chytají pod okraj, takže to chce s hračkou hodit o zem. Dá se to ztížit tím, že se “dovnitř” napasuje balonek - buď s tím, že ho pes musí nejprve vyndat, anebo malý JW, kterým pamlsky sice propadnou, ale udělá určitou bariéru.
Nejde dát do myčky, myje se ručně proudem horké vody. Vnitřek jde ohrnout nahoru pro snazší plnění.
Za mě fajn hračka, jen ta plná cena je šílená pálka.

Super, děkuju za report, začnu sledovat ceny. Občas při větší útratě dostanu z některého eshopu slevový kupon. No a přinejhorším, když nebude žádná akce, tak ježíšek to jistí

27.8.2022 21:02
Terven

XXX.XXX.110.191

Z Pískacích potvůrek má Vikina růžovýho netopýra
https://www.piskacipotvurky.cz/Netopyr-ruzovy-d165.htm
je nadšená a já taky
Takže už vím, kde bude nakupovat Ježíšek - a mají i hračky s králičí nebo ovčí kožešinou.

27.8.2022 22:25

Terven napsal(a):
Z Pískacích potvůrek má Vikina růžovýho netopýra
https://www.piskacipotvurky.cz/Netopyr-ruzovy-d165.htm
je nadšená a já taky
Takže už vím, kde bude nakupovat Ježíšek - a mají i hračky s králičí nebo ovčí kožešinou.

My máme přetahovací myš a fleecový pletenec a nepřetahovací pískací hvězdu. Gremlin to miluje, jsou to suverénně jedny z nejoblíbenějších hraček, a to on je pes, který si hraje se všemi (!) hračkami bez výjimky, ale Pískací potvůrky jsou top, bereme je s sebou, když někam cestujeme. Do svaté trojice patří ještě ten JW balon a latexové “chrochtající” prase.
Mně ten poměr kvalita/cena přijde ok (ale nemám psa - ničitele).

27.8.2022 22:42
Terven

XXX.XXX.110.191

My máme přetahovací myš a fleecový pletenec a nepřetahovací pískací hvězdu. Gremlin to miluje, jsou to suverénně jedny z nejoblíbenějších hraček, a to on je pes, který si hraje se všemi (!) hračkami bez výjimky, ale Pískací potvůrky jsou top, bereme je s sebou, když někam cestujeme. Do svaté trojice patří ještě ten JW balon a latexové “chrochtající” prase.
Mně ten poměr kvalita/cena přijde ok (ale nemám psa - ničitele).

Já mám psa ničitele , ale samozřejmě má svoje limity, bull to není.
Nicméně, podle ní jsou hračky od toho, aby se zabíjely.
Pískací potvůrky jsou nadstandardně bytelné, aspoň pro nás. A i kdyby ta hračka měla vydržet rok, tak za tu cenu dobrý.
Měli jsme žábu Manahu, už jsem tady na ni pěla ódy. Taky mimořádně trvanlivá a výrobce navíc garantuje nezávadnou náplň na bázi luštěnin.
Po víc než roce Vikina žábu prokousla. Kupodivu se nevysypala žádná hrůza, jen cosi jako rosol oblepilo díru.
Žábu jsem nedávno objednala znovu, ten poměr cena x délka užívání mi za to stál. To bylo radosti ze shledání

29.8.2022 08:53
lilymax

XXX.XXX.147.44

Já mimo zmiňovaných pískacích potvůrek a havo hravo ještě mohu doporučit od Radky, pamlskový ráj, lucy&yv, sweet energy

Přidejte reakci

Přidat smajlík