Dvě feny z jednoho vrhu, jak jde život

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2022 09:37
galina

XXX.XXX.168.56

kometa napsal(a): Psáno 2/2022
Je jim teprve rok.... A vo tom to je. Napište za dalšího půl roku.

Máme tu srpen a dovolím si dát report jak se vyvíjí náš společný život. Hodnoceno jako ve škole.

-- vzájemný vztah 1* jsou něco jako dvouhlavá saň.

-- přivolání, 1 používám pípání EO. Spíše z pohodlnosti. Mají naučeno že pípání= pamlsek.

-- odvolání od jiných psů 1*

-- soužití s jinými psy 4. zde vidím pomalé zlepšování. V kombinaci s odvoláním od jiných psů to ale celkem jde.

Žijí celkem aktivní život, hodně se chodíme koupat, rádi aportují z vody. Při koupání se mimoděk zdokonalují v privolavani a odvolání od jiných psů, které potkáváme. Mám z nich dojem že už nejsme,, my bychom rádi utekli, ale vona nám to nedovolí,, ale tým. Jsem jejich zdroj zábavy. Odvolání od něčeho neznamená konec zábavy, ale začátek jiné. Naučila jsem je se plavit v člunu.

18.8.2022 09:42
Huskyjanina

XXX.XXX.107.230

galina napsal(a):
kometa napsal(a): Psáno 2/2022
Je jim teprve rok.... A vo tom to je. Napište za dalšího půl roku.

Máme tu srpen a dovolím si dát report jak se vyvíjí náš společný život. Hodnoceno jako ve škole.

-- vzájemný vztah 1* jsou něco jako dvouhlavá saň.

-- přivolání, 1 používám pípání EO. Spíše z pohodlnosti. Mají naučeno že pípání= pamlsek.

-- odvolání od jiných psů 1*

-- soužití s jinými psy 4. zde vidím pomalé zlepšování. V kombinaci s odvoláním od jiných psů to ale celkem jde.

Žijí celkem aktivní život, hodně se chodíme koupat, rádi aportují z vody. Při koupání se mimoděk zdokonalují v privolavani a odvolání od jiných psů, které potkáváme. Mám z nich dojem že už nejsme,, my bychom rádi utekli, ale vona nám to nedovolí,, ale tým. Jsem jejich zdroj zábavy. Odvolání od něčeho neznamená konec zábavy, ale začátek jiné. Naučila jsem je se plavit v člunu.

Šári, u tebe jsem vůbec neměla strach, že by byl nějakej velkej problém. Kometa je teoretik a ty máš zkušenosti se soužitím větší smečky fen.

18.8.2022 09:45
galina

XXX.XXX.168.56

Potřebuju zamakat na tom soužití s jinými psy. Myslím že moje feny mají voditkovou agresi.

18.8.2022 09:46
galina

XXX.XXX.168.56

Huskyjanina napsal(a):
Šári, u tebe jsem vůbec neměla strach, že by byl nějakej velkej problém. Kometa je teoretik a ty máš zkušenosti se soužitím větší smečky fen.

Trochu no.... 25 let...

25.8.2022 16:21
Terven

XXX.XXX.110.191

Já jenom, že to zapadlo a je to škoda...tak to šoupám vejš

25.8.2022 17:50
impact

XXX.XXX.34.206

Terven napsal(a):
Já jenom, že to zapadlo a je to škoda...tak to šoupám vejš

Jooo kdyby byl problém, už je tu třicet stran.

25.8.2022 18:42
galina

XXX.XXX.168.56

To si piš že jo. Neříkám že je vše úplně super, ale hlavně já se učím zcela novým věcem, co v soužití s haskounkama vůbec nefigurovaly. Takže třeba tu agresivitu na voditku jsem asi zavinila já, vůbec mě nenapadlo že se tyhle dvě leknou stekajicich psů za plotem, protože haskounky to nikdy neřešily. Ale zase dobře reagují na povely, i zakazove. U haskounek něco zcela nerealneho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík