LMA

XXX.XXX.106.34
Ahoj, chtěl bych se zeptat, máme 4 měsíční fenku Biewera, začala se nám cca měsíc zpět pocuravat ve spani, začalo to cca jednou týdně a aktuálně se to stane i třeba třikrát za den když usne (dost se to zhoršilo po očkování na vzteklinu), pred tím klidné třeba zase dva dny bez počůrání.
Hodně pije a většinou jde pak hned spát, tvrdě usne a počůrá se (není to však pravidlem). Krev i moč jsou dle veterináře ok, byli jsme na vyšetření.
Co jsem tak pročítal dále, mohlo by se jednat o hormony a upravit po prvním hárání? Má někdo podobné zkušenosti? Vyčkat, nebo co a jak řešit dále? Moc děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

to neni o rezimu.
Ani par dni stare stene se nepocurava pod sebe - ale poodleze si.
Jesti cura ve spanku do pelisku, nevi o tom - je to zdravotni problem spis.
LMA

XXX.XXX.106.34
Ještě doplním - je naučená na podložku - během dne si na ní odběhne bez problémů i během hry. Venku rovněž nemá problém. Pouze ve spánku a né vždy.
Poprosím o lidi se zkušenostmi, co podobný problém řešili.
VET nám sdělil, že to máme dále sledovat s tím, že je to miminko a může se to některým stávat (je to vyhlášený veterinář, za kterým jezdí lidé ze širokého okolí, takže mě nenapadá, ke kterému jinému případně a zda chodit)
děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

LMA
napsal(a):
Ještě doplním - je naučená na podložku - během dne si na ní odběhne bez problémů i během hry. Venku rovněž nemá problém. Pouze ve spánku a né vždy.
Poprosím o lidi se zkušenostmi, co podobný problém řešili.
VET nám sdělil, že to máme dále sledovat s tím, že je to miminko a může se to některým stávat (je to vyhlášený veterinář, za kterým jezdí lidé ze širokého okolí, takže mě nenapadá, ke kterému jinému případně a zda chodit)
děkuji
Hormony to nejsou.
A za pár měsíců tady budete psát, jak vám močí na koberec, křeslo, gauč...Podložka není dobrý nápad, byť s vaším problémem nesouvisí.
Nespokojila bych se jenom se sledováním. To, co popisujete, není v pořádku.