Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klarisss

1.9.2022 22:00
Klarisss

XXX.XXX.13.25

Taky bych si ráda koupila štěně pomsky 😊ale tadyv ČR je těžko seženu, je to tu samí podvod😐

1.9.2022 22:19
assil

XXX.XXX.121.3

Pomsky je podvod.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2022 08:14

Klarisss napsal(a):
Taky bych si ráda koupila štěně pomsky 😊ale tadyv ČR je těžko seženu, je to tu samí podvod😐

Zkuste v Americe. Ne vážně, je to kříženec kříženců. Štěňata jsou roztomilá, ale nikdo nemůže dopředu vědět, co z nich vyroste. Nešla bych do toho. U nás je dost ustálených a prověřených plemen, exteriérově i povahově.

2.9.2022 14:48
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

assil napsal(a):
Pomsky je podvod.

Nejen Pomsky je podvod. Klarisss je taky podvod.

2.9.2022 21:23

No já jsem slovo pomsky v životě neslyšela a když jsem viděla téma diskuze, tak jsem si myslela, že někdo chtěl napsat "pamlsky" a že se to nepovedlo. Musela jsem si to vygůglit...

2.9.2022 23:09
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No já jsem slovo pomsky v životě neslyšela a když jsem viděla téma diskuze, tak jsem si myslela, že někdo chtěl napsat "pamlsky" a že se to nepovedlo. Musela jsem si to vygůglit...

Jo. Stejně jsem to měla

3.9.2022 00:11
Trickyvoo

XXX.XXX.210.83

To mám, to je naše Malina a já myslela, že mám nějakýho vořecha

3.9.2022 08:38

Já uvažovala stejně. Aspoň jsme zase chytřejší.

3.9.2022 22:17
Siberiana

XXX.XXX.62.170

Pomsky aneb když se zkříží to nejlepší z obou plemen. Pes do každé rodiny!

To nejlepší z huskyho: Vyje, líná, je hyperaktivní, velký lovecký pud, nižší teplotní komfort, dysplazie, zrak, tendence k deficitu zinku, samostatný
Pomerian: Zdravotně i psychicky v p-deli, štěkání, plešatost, problémy se zuby, problémy s kůží, závislák, pately, kolaps trachey

Pro zadavatele: Jestli si myslíte, že se vám některé z radostí těchto plemen vyhnou a budete mít doma roztomilého plyšáka, který bude hodný/poslušný/zvladatelnější, protože je menší, tak jste ve velkém omylu. Navíc tenhle kříženec nemá ustálenou povahu, takže trošku hrajete ruskou ruletu.

Pokud chcete huskyho, tak si zařiďte podmínky tak, aby u vás byl spokojený a kupte si čistokrevného. Pokud chcete méně akčního plyšáka, tak si kupte pomeriana. Pokud se psu nechcete věnovat vůbec, tak si nechte udělat obleček na robotického psa. Tahle kříženina bude jen časovaná bomba a myslet si, že vám něco nežádoucího z mixu nevybuchne do obličeje je mírně řečeno naivní. Všichni kříženci huskyho, které znám, jsou přinejmenším stejná nálož jako čisté SH. A jak to vypadá, když to někdo množí na rodičích bez bonitací/pp nechci vědět...

Já bych tenhle mix nebrala ani kdyby mi platili a to říkám jako člověk, co má dva SH doma.

3.9.2022 22:28
fikovnice

XXX.XXX.133.109

Siberiana napsal(a):
Pomsky aneb když se zkříží to nejlepší z obou plemen. Pes do každé rodiny!

To nejlepší z huskyho: Vyje, líná, je hyperaktivní, velký lovecký pud, nižší teplotní komfort, dysplazie, zrak, tendence k deficitu zinku, samostatný
Pomerian: Zdravotně i psychicky v p-deli, štěkání, plešatost, problémy se zuby, problémy s kůží, závislák, pately, kolaps trachey

Pro zadavatele: Jestli si myslíte, že se vám některé z radostí těchto plemen vyhnou a budete mít doma roztomilého plyšáka, který bude hodný/poslušný/zvladatelnější, protože je menší, tak jste ve velkém omylu. Navíc tenhle kříženec nemá ustálenou povahu, takže trošku hrajete ruskou ruletu.

Pokud chcete huskyho, tak si zařiďte podmínky tak, aby u vás byl spokojený a kupte si čistokrevného. Pokud chcete méně akčního plyšáka, tak si kupte pomeriana. Pokud se psu nechcete věnovat vůbec, tak si nechte udělat obleček na robotického psa. Tahle kříženina bude jen časovaná bomba a myslet si, že vám něco nežádoucího z mixu nevybuchne do obličeje je mírně řečeno naivní. Všichni kříženci huskyho, které znám, jsou přinejmenším stejná nálož jako čisté SH. A jak to vypadá, když to někdo množí na rodičích bez bonitací/pp nechci vědět...

Já bych tenhle mix nebrala ani kdyby mi platili a to říkám jako člověk, co má dva SH doma.

5.9.2022 21:18
Werissa

XXX.XXX.58.45

Čtyři roky a půl zpátky jsme si pořídili štěně yorka bez pp. Ze štěněte vyrostlo něco podobné yorkovi. Později jsem zjistila, že vypadá stejně jako jedno z těch moderních ,,plemen,, Každopádně má nevyrovnanou povahu. Nema ráda lidi. Má menší sklony k agresivitě. Vždy jsem se s tím snažila něco dělat, ale jakoby to prostě měla ,zakódované,. Samozřejmě ji mám ale moc ráda a za žádnýho bych ji nevyměnila :)
Takové psy prostě nedoporučuji. Myslím celkově bez pp, protože nikdy nevíte jestli z toho nevyroste něco jiného. Zvlášť, když víte, že si pořizujete doslova křížence dvou úplně odlišných plemen a dáte za něj 15-30 tisíc...

5.9.2022 21:47
fikovnice

XXX.XXX.132.175

Werissa napsal(a):
Čtyři roky a půl zpátky jsme si pořídili štěně yorka bez pp. Ze štěněte vyrostlo něco podobné yorkovi. Později jsem zjistila, že vypadá stejně jako jedno z těch moderních ,,plemen,, Každopádně má nevyrovnanou povahu. Nema ráda lidi. Má menší sklony k agresivitě. Vždy jsem se s tím snažila něco dělat, ale jakoby to prostě měla ,zakódované,. Samozřejmě ji mám ale moc ráda a za žádnýho bych ji nevyměnila :)
Takové psy prostě nedoporučuji. Myslím celkově bez pp, protože nikdy nevíte jestli z toho nevyroste něco jiného. Zvlášť, když víte, že si pořizujete doslova křížence dvou úplně odlišných plemen a dáte za něj 15-30 tisíc...

No vidíte, a stejně jste sami do psa bez PP šli...

5.9.2022 21:54
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

fikovnice napsal(a):
No vidíte, a stejně jste sami do psa bez PP šli...

Tak před čtyřmi lety to nepovažovala za blbost a nyní vidí, že to byla chyba.

6.9.2022 04:10
fikovnice

XXX.XXX.132.175

Trickyvoo napsal(a):
Tak před čtyřmi lety to nepovažovala za blbost a nyní vidí, že to byla chyba.

No jo, je to pravda. Ale osvěta tu jede už hodně hodně dlouho.
Ale máte pravdu, že zde v tomto případě paní prozřela.

8.9.2022 11:54

Prosím, ehm, jak se technicky skříží pomeranian a husky?

8.9.2022 11:59
Atheira

XXX.XXX.209.8

Vyzvednete náruživej pompon na háravou fenu huskyho?

8.9.2022 12:07

většinou se ani pes a fena nevidí... inseminace

8.9.2022 12:53

většinou se ani pes a fena nevidí... inseminace

Jo to mě napadlo, ale zase jsem si říkala, kdo by to kvůli vořechovi podstupoval....

8.9.2022 12:54

Jo to mě napadlo, ale zase jsem si říkala, kdo by to kvůli vořechovi podstupoval....

Ale to není vořech! Ale "emerický" pomsky. A toho každý nemá. Přece.

8.9.2022 12:55

Ale to není vořech! Ale "emerický" pomsky. A toho každý nemá. Přece.

Hluboce se omluvuju! Kdo by taky dal takový prachy za vořecha, to dá rozum!

8.9.2022 12:56
assil

XXX.XXX.206.172

Asi někdo, kdo ví, že se ti podaření prodávají i za 1500 doláčů.

8.9.2022 13:07

A existuje i pomči, kdyby vás to, dámy, zajímalo. 🙈

8.9.2022 13:10

Na to asi nemám dostatečnou fantazii - to je co prosím?

8.9.2022 13:16

Na to asi nemám dostatečnou fantazii - to je co prosím?

Pomeranč s čibábou.

8.9.2022 13:25

Pomeranč s čibábou.

A co je čibába?

8.9.2022 13:26

A co je čibába?

Čivava.

8.9.2022 13:32

Ale tak to je celkem kompaktidebilní.

8.9.2022 13:34

Ale tak to je celkem kompaktidebilní.

To jó.

8.9.2022 18:01
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Pomeranč s čibábou.

A já celou dobu myslela, že je to jen chlupatá čivava

8.9.2022 18:32
Atheira

XXX.XXX.209.8

Trickyvoo napsal(a):
A já celou dobu myslela, že je to jen chlupatá čivava

Dlouhosrstá čivava ale normálně je.

8.9.2022 18:49
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Atheira napsal(a):
Dlouhosrstá čivava ale normálně je.

No právě a já myslela, že je to stejné

8.9.2022 19:23
Atheira

XXX.XXX.209.8

Trickyvoo napsal(a):
No právě a já myslela, že je to stejné

Vzhledem docela jo, rozdíl poznáte v ceně.

10.9.2022 09:06
Fiona.Praha

XXX.XXX.69.90

A těch doodlů a poo, co existuje. Někteří mají i "PP".
A lidi to kupují za desetisíce, aniž by tušili, jak to má v dospělosti vypadat a jakou to má mít povahu.

10.9.2022 14:25

Fiona.Praha napsal(a):
A těch doodlů a poo, co existuje. Někteří mají i "PP".
A lidi to kupují za desetisíce, aniž by tušili, jak to má v dospělosti vypadat a jakou to má mít povahu.

Povahu tu nej nej nej a samozřejmě to bude vypadat přesně jako ten doodl a nebo poo, co viděli na fotce na internetu a moc se jim líbil

No takhle...za čistokrevnýho berbera bych klidně dala i 30 tisíc, ale samozřejmě bych počítala s tím, že povaha může být sázka do loterie...ale tak počítala bych se vším od hodného trouby, až po radikála (měla jsem obé z jednoho vrhu), no a vzhled?? Tak pokud otec bernardýn, matka BSP a štěňata jsou opravdu F1, tak tam vím, že vzhled je daný.

10.9.2022 14:45
sufle

XXX.XXX.173.218

Tak to je asi to samé jako doodle nebo poo nebo cokoliv dalšího, pokud je to F1, ne?
A když někdo ty peníze dá, tak je to jeho věc.
To, že jsou nejen amíci ujetí, je všeobecně známá věc.

10.9.2022 15:43

sufle napsal(a):
Tak to je asi to samé jako doodle nebo poo nebo cokoliv dalšího, pokud je to F1, ne?
A když někdo ty peníze dá, tak je to jeho věc.
To, že jsou nejen amíci ujetí, je všeobecně známá věc.

No tak u mě to je asi spíš tím, že jsem se k těmto křížencům dostala jak slepý k houslím, prostě známá měla štěňata, nazvu to dvorkovou nehodou a my zrovna sháněli nějaké štěně medvědoidního typu ....určitě bych za takové křížence napoprvé žádnou raketu nedala. Ale když potom ti báječní psi odešli za duhový most, tak pokud by byli stejní kříženci k mání a pokud by byli po vyšetřených rodičích, tak bych neváhala. Tam už by pro mě nebyl rozdíl jestli za ty prachy psa určitého plemene a nebo konkrétního křížence, který mi vyhovoval.

10.9.2022 19:10
sufle

XXX.XXX.173.218

Já to chápu 🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík