Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2022 20:56
rapotacka11

XXX.XXX.225.225

Nepřipadají (některým) ty dotazy
čím dál, tím víc de bilnější?
Neděsí vás to?
Chudáci psi ...
vždyť oni jsou chytřejší, přirozenější
než ten jejich přívažek.
Hroznej úpadek. . .

10.9.2022 21:30
Werissa

XXX.XXX.58.45

Připadají. Děsí...

11.9.2022 06:10
impact

XXX.XXX.48.152

rapotacka11 napsal(a):
Neděsí vás to?
Chudáci psi ...
než ten jejich přívažek.
Hroznej úpadek. . .

Mě připadají odpovědi některých místních diskutujících čím dál víc debilnější.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2022 19:22

Toto je přesně to téma, kam umístit odkaz :

https://www.youtube.com/watch?v=0NvOukmXGEs

Nepřipadají vám lidi čím dál de bilnější? Že by v Británii neměli jiné problémy?

11.9.2022 19:36
Terven

XXX.XXX.103.178

impact napsal(a):
Mě připadají odpovědi některých místních diskutujících čím dál víc debilnější.

Přímo se nabízelo to napsat...ale sedla jsem si na ruce 😆

11.9.2022 19:54

Dotazy a odpovědi jsou stále stejně debullní, když debullní jsou. Ale co nechtěně sleduji - na zvířata jsou lidé čím dál agresivnější. I když někdy to snad víc už ani nejde. Ale že jako se už ani neschovají doma v obýváku, řežou to na náměstí.
Na sebe jsou lidé také nějak víc hrubí. A to jako hodně.
Za poslední půlrok se tahle zem strašlivě změnila.

11.9.2022 20:59

Nevím...určitě něco z toho jdou trolíci, něco děti, tak zbývá nějaké procento lidí, kteří jsou pejskařením nepolíbení a ....nevím,za mých mladých let internet nebyl, literatura omezeně, ale tak minimálně jsem měla přečtenej odpředu dozadu několikrát "Pes přítel člověka" a to bylo nějaké vlastnictví psa v nedohlednu, takže někdy je určitě nedostatek základních vědomostí nechuť, nezájem si je aktivně vyhledat.

Ano stále častěji si říkám, že tazatel je určo troll.
Určitě i v zívislosti na tom, jsou v takto vypadající diskuzi ostřejší reakce...

Nicméně holky (pány neoslovuji, protože ti se toho povětšinou nezúčastňují) je nutno si uvědomit, že opravdu může být tazatel a jeho pes reální a informace má taková ta dogmata, která stále mezi lidmi kolují a překvapuje mě, že i v dnešní době docela dost...vymáchat štěněti čumák v loužičce a plácnout ho novinama..pozor ne rukou, té by se pak mohl bát...přetáčení štěněte na záda...a hlavně držet si dominantní postavení, takže chodit první ze dveří a do dveří ...a ...no co budu povídat, je toho fůra.
Prosím berme to, jakože člověk, co sem dorazí s dotazem, problémem, má snahu to nějak řešit a v zájmu pejska, bychom neměli vést diskuze tak, aby dotyčný dostal hned zkraje čočku a už se tady neukázal.....to se takhle můžete sesypat na mě, co sem chodí xy let a většinu z vás tak nějak po písmenkách zná.....a kdy už dotyčnému vynadáme, tak by v tom samém příspěvku mělo asi být nějaké vysvětlení, proč to dělá blbě a nějaká rada, jak to teda dělat správně. Někdy mi přijde, že je to tady zbytečně ostré, což je na prdlačku, protože reálného tazatele to zažene a pokud je to trol, tak má z toho radost a pěkně ho nakrmíme.

A je to škoda......vždyť jsme tady docela dobrá parta...nemusíme mít na všechno stejný názor a občas si ty názory vyměníme, ale zároveň se tady taky dost nasměju, pokochám se fotečkama, probereme kde co s lidma, co sdílí stejnou vášeň jako já, lásku k pejskům, dokonce, že když bude potřeba a bude to v našich silách, tak si i pomůžeme...jo moji fauňáci mi rozumí. proč to nedopřát i někomu dalšímu.....ale zároveň si myslím, že jsme schopné nějakého potencionálního budoucího fauňáka, znechutit tak, že už se raději neukáže. Ono nevím jak to máte ve svém okolí vy, ale v mém okolí ta moje úchylka na psy tak nějak nikoho nezajímá a tady jsou lidi, co je to zajímá...co mají radost z každého nového fauňáckého štěňátka, co jsou pyšní, na úspěchy fauňáckých pejsků (alespoň já ano, co mají starost o fauňácké seniory a co projeví upřímnou lítost, když psí parťák odejde, protože ví jaké to je, že to není JENOM PES a kdo se společně se mnou směje lumpárnám, co pejsci vyvádějí, kdo je rád, že si přečte, že má doma vlastně zlatíčko, protože Punťa vyvádí ještě větší vylomeniny a hlavně, že většina psů nejsou dokonalí roboti, že každý pejsek je originál a že většina z nás má v nějaké oblasti tzv. máslo na hlavě, že taky za svůj život nějaké chyby namrskali, že nejen já mám doma rozmazlený psí bestie a často si říkám "jo tady na fauně je svět ještě v pořádku" a možná i někdo další by po prvotním zaváhání ve výchově, v tom jak pejsek přemýšlí, funguje, by byl rád, že našel spřízněné duše, stejně jako před lety já a hlavně dobré duše a že jich tady určitě pár je.

No tak se smiřme s tím, že ne všichni lidi mají selský rozum, že jejich dotazy jsou tak naivní jako moje, když se ptám syna na něco ohledně počítače...no taky má kolikrát sto chutí říct "pořiď si notes"....ale že do něj nakonec tu pejskařinu nasypeme a jeho pejskovi život se svm páníčkem usnadníme, zpříjemníme

12.9.2022 07:42

Myslím, že by se nemělo zapomínat, že tohle je diskuze, ne poradna. A není povinností diskutujících radit.
Dotazy jsou mnohdy naprosto hloupé, že v době internetu a tím snadné dostupnosti informací je to přinejmenším zarážející. Chybí zapojení vlastního rozumu.

12.9.2022 07:45

Teda sardullah, Vy byste měla psát knížky. Máte úžasný talent na to, jak vyjádřit srozumitelnými slovy a větami to, co cítím a neumím to tak dobře popsat. Jak sama říkáte - klobouček

12.9.2022 08:14
assil

XXX.XXX.206.172

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že by se nemělo zapomínat, že tohle je diskuze, ne poradna. A není povinností diskutujících radit.
Dotazy jsou mnohdy naprosto hloupé, že v době internetu a tím snadné dostupnosti informací je to přinejmenším zarážející. Chybí zapojení vlastního rozumu.

No jenže tohle je všude, markantní třeba na FB ve skupinách, pořád se opakující dotazy, přitom tam stačí použít lupu a vyhledat si to, ale to je moc práce, rychlejší je vyťukat dotaz s hrubkama na mobilu a když se diskutující ozvou, tak se akorát dozví Se můžu zeptat neee?

12.9.2022 09:17

Ty ostřejší reakce přichází obvykle poté, co se dotyčný vyjádří, že : asi máme věšteckou kouli, asi máme všichni nevychované psy, jeho vlastně pes poslouchá, všechno umí, jen utíká, povely zná, ale schválně je nechce dělat, na plinku je to nejlepší..
A skončí to tím, že jsme všechny p.itomé.

12.9.2022 09:22

Já většinu těchto debullních témat považuji za placené rozpoutávání diskuze.

12.9.2022 09:54

Jestli je to tak, chci být taky placená. Jestli to tu nějaký takový předplatitel vidí, ať mě kontaktuje, protože to já bych si založila nový profil z tabletu a pod jiným nickem bych sem šoupala jednu návnadu za druhou.

12.9.2022 09:56

Ano jsme diskuze a ne poradna, ale co mi to udělá, když po tisící první napíšu "vaše štěňátko vás brutálně kouše?? No tak gratuluju, máte naprosto normální a zdravé štěně, tak vydržte, převádějte pozornost na hračky, dejte mu něco na kousání, seberte se a běžte s ním ven a vydržte, až přezubí, tak bývá zpravidla lépe", zpravidla se v takové diskuzi objeví zkušenosti diskutujících s jejich malým ďáblem a řeknu, že přestože mě malá piraňa překvapit nemůže, tak si to ráda přečtu, je to úsměvné, obzvlášť když ty kousací štěňata člověk zažil.. vždyť, kdo už odpovídat nechce, tak nemusí reagovat. To opravdu není naší povinností.

A ty hloupé dotazy, to máte pravdu, někdy je to teda úplně zarážející, což může být způsobeno hodně nízkým IQ tazatele, minimálně v pejskařské oblasti, ale často mi to spíš přijde, že se jedná o nějaké znuděné děcko. Ale tak tyhle dotazy, tak to je fakty extrém. Tím se z mého pohledu nemá smysl zabývat.

No a pak ti tázající...mám problém, ale rady odmítám realizovat, prostě nic nejde, tohle fungovat nebude, následně z toho člověka vypadne, že je vlastně velmi zkušený kynolog se psem, co poslouchá na slovo a vlastně žádný problém není a tady jsou všichni blbci a většinou je to člověk, který nesnese kritiku...a následně reaguje ostřeji, neřku-li ostře...pokud je to v diskuzi, která je vedena slušně, tak by asi bylo na místě na takového člověka přestat reagovat.

No ale, když se nám podaří oddělit zrno od plev, tak třeba z tazatele bude nakonec fauňák, co s námi bude sdílet starosti i radosti se svým pejskem, bude mít spřízněné pejskařské duše.

12.9.2022 10:12

Ano jsme diskuze a ne poradna, ale co mi to udělá, když po tisící první napíšu "vaše štěňátko vás brutálně kouše?? No tak gratuluju, máte naprosto normální a zdravé štěně, tak vydržte, převádějte pozornost na hračky, dejte mu něco na kousání, seberte se a běžte s ním ven a vydržte, až přezubí, tak bývá zpravidla lépe", zpravidla se v takové diskuzi objeví zkušenosti diskutujících s jejich malým ďáblem a řeknu, že přestože mě malá piraňa překvapit nemůže, tak si to ráda přečtu, je to úsměvné, obzvlášť když ty kousací štěňata člověk zažil.. vždyť, kdo už odpovídat nechce, tak nemusí reagovat. To opravdu není naší povinností.

A ty hloupé dotazy, to máte pravdu, někdy je to teda úplně zarážející, což může být způsobeno hodně nízkým IQ tazatele, minimálně v pejskařské oblasti, ale často mi to spíš přijde, že se jedná o nějaké znuděné děcko. Ale tak tyhle dotazy, tak to je fakty extrém. Tím se z mého pohledu nemá smysl zabývat.

No a pak ti tázající...mám problém, ale rady odmítám realizovat, prostě nic nejde, tohle fungovat nebude, následně z toho člověka vypadne, že je vlastně velmi zkušený kynolog se psem, co poslouchá na slovo a vlastně žádný problém není a tady jsou všichni blbci a většinou je to člověk, který nesnese kritiku...a následně reaguje ostřeji, neřku-li ostře...pokud je to v diskuzi, která je vedena slušně, tak by asi bylo na místě na takového člověka přestat reagovat.

No ale, když se nám podaří oddělit zrno od plev, tak třeba z tazatele bude nakonec fauňák, co s námi bude sdílet starosti i radosti se svým pejskem, bude mít spřízněné pejskařské duše.

Ne každý zde diskutující má chuť psát stokrát stejnou odpověď nebo vypisovat romány.

12.9.2022 10:14

Ne každý zde diskutující má chuť psát stokrát stejnou odpověď nebo vypisovat romány.

Ale tak to naprosto chápu...proto taky píšu, že to naše povinnost není a kdo nechce, tak prostě nic nenapíše, nemusí vůbec reagovat

12.9.2022 10:59

Ale tak to naprosto chápu...proto taky píšu, že to naše povinnost není a kdo nechce, tak prostě nic nenapíše, nemusí vůbec reagovat

já mnohdy ani nenapíšu, když reagovat chci

12.9.2022 13:12
Mí

XXX.XXX.111.232

Vždyť není třeba odpovídat na všechno co se tu šustne.I tahle debata je jako o červené punčošce.Nebo např.dotaz o té vodě,úplně pitomý a přitom tolik příspěvků.

12.9.2022 13:25
marushka

XXX.XXX.80.26

Já sem většinou chodím, když mám dlouhou chvíli nebo když se potřebuji odreagovat. Reaguji na dotazy ohledně chovatelství.. to mě baví. Když něco nevím, tak nereaguji a také nereagují na zjevně hloupé dotazy.

Nemam úplně důvěru k diskutujícím, kteří mají potřebu se vyjádřit ke všemu a někteří ještě používají nesrozumitelnou ironii.

Jinak ifaunu mám celkem ráda kvůli historii diskuzních témat. Poměrně často když něco řeším se psy, tak vyhledávám ve starších diskuzích. Některá témata a příspěvky jsou přínosné a člověk se něčemu přiučí. Naopak drbací témata ani neotviram..

12.9.2022 13:36
juhaj

XXX.XXX.164.121

Pokud by jen jeden člověk že sta, kteří položí hloupý dotaz odpovědi vzal k srdci a pomohly mu zlepšit život jeho i psa, pak si myslím, že odpověď má smysl.

12.9.2022 20:33
fikovnice

XXX.XXX.134.196

Placené...??

Vždyť tady se diskutuje prakticky permanentně.

12.9.2022 20:37
fikovnice

XXX.XXX.134.196

Jestli je to tak, chci být taky placená. Jestli to tu nějaký takový předplatitel vidí, ať mě kontaktuje, protože to já bych si založila nový profil z tabletu a pod jiným nickem bych sem šoupala jednu návnadu za druhou.

Já to stejné, potřebuji peníze! A byla bych Vám dobrou konkurencí, to si pište!!!

Jéé, já bych se vyřádila, úplně mám teď úsměv na tváři při představě těch témat, co bych zde předkládala! Začala bych těmi složenými novinami přes hřbet, pak PP vs. bPP, pak čůrací podložky, pak "Auuu, štěně kouše!", atd. atd. atd.

Neregistrovaný uživatel

9.11.2022 09:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

rapotacka11 napsal(a):
Neděsí vás to?
Chudáci psi ...
než ten jejich přívažek.
Hroznej úpadek. . .

Z odstupem času když mám možnost to tady pročítat musím Vám dát zcela za pravdu.

9.11.2022 17:29

rapotacka11 napsal(a):
Neděsí vás to?
Chudáci psi ...
než ten jejich přívažek.
Hroznej úpadek. . .

Kdyby to byly jen dotazy tady ( ať už provokace, nebo myšlené vážně )......Horší je to co člověk potkává venku. To lomcování, řvaní, nebo naopak nekonečné smlouvání.

9.11.2022 17:32
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Kdyby to byly jen dotazy tady ( ať už provokace, nebo myšlené vážně )......Horší je to co člověk potkává venku. To lomcování, řvaní, nebo naopak nekonečné smlouvání.

"Orionko", ta fotka je jako kvíz! Chvíli mi trvalo, než jsem psa objevila!

9.11.2022 17:36

Tak vám ho přitáhnu :
(Nemohla jsem strčit přístroj ženské před nos, to bych taky mohla vystouupit předčasně )

9.11.2022 17:45

fikovnice napsal(a):
"Orionko", ta fotka je jako kvíz! Chvíli mi trvalo, než jsem psa objevila!

Když už jste zmínila kvíz :
1.11. cca po 14 hod. jsem speciálně pro vás nachystala fotokvíz. Byla jsem si jistá, že vy se chytíte.... Tak jsem se těšila, že poznáte. A nic.
( Nebo ještě Balu. )

9.11.2022 18:05
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Tak vám ho přitáhnu :
(Nemohla jsem strčit přístroj ženské před nos, to bych taky mohla vystouupit předčasně )

Nééé, to jste neměla, ten kvíz byl právě super!

9.11.2022 18:06
fikovnice

XXX.XXX.61.248

1.11. cca po 14 hod. jsem speciálně pro vás nachystala fotokvíz. Byla jsem si jistá, že vy se chytíte.... Tak jsem se těšila, že poznáte. A nic.
( Nebo ještě Balu. )

Ježkovy voči, teď jsem napnutá jak gatě - jdu hledat, ale kde? V tomto vláknu??

9.11.2022 18:10
fikovnice

XXX.XXX.61.248

( Nebo ještě Balu. )

Tak v "Koronaviru" jste 1.11. zmiňovala Rajchla a psala jste, že jste mě nenařkla z peskování "Neverenda". To asi nebude ono, jdu hledat jinam!

9.11.2022 18:13
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Heurékááááá! Už jsem to našla! Byla jste v Adamově a okolí!

9.11.2022 18:13

Ne, ne ve Venčíme.....Jsem trubka, že jsem to nenapsala.

9.11.2022 18:17
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Ne, ne ve Venčíme.....Jsem trubka, že jsem to nenapsala.

Ano, já to už našla - vyluštila jsem kvíz správně?

9.11.2022 18:23

fikovnice napsal(a):
Ano, já to už našla - vyluštila jsem kvíz správně?

To by bylo dost velké okolí. Blíž k Brnu než k Adamovu. U Lidušky.

9.11.2022 18:24
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Jj, blízko Bílovic n. Svit.?

9.11.2022 18:25
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Tady?

9.11.2022 18:28
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Jinak já jsem strašná ostuda - mě opery moc nebraly (snad trochu až v současném věku) a já neznám ani libreta mnoha oper.

9.11.2022 18:33

fikovnice napsal(a):
Tady?

Bingo ! Já myslela, že Bílovice zná každý Brňák. Do Obřan kousek, na Lesnou kousek......A úžasné lesy. Smrky kůrovcem nezničené.

9.11.2022 18:38
fikovnice

XXX.XXX.61.248

Bingo ! Já myslela, že Bílovice zná každý Brňák. Do Obřan kousek, na Lesnou kousek......A úžasné lesy. Smrky kůrovcem nezničené.

No jo, Bílovice znám, mmch. můj někdejší přítel byl z Řícmanic.
Jenže já roky jezdívala na naši chalupu a chodívali jsme do lesů na Drahanské vrchovině. Je tam nádherně!

9.11.2022 19:01

Taky znám a hodně dobře, chodívali jsme tam posledních cca 30 let pravidelně o prázdninách s dětmi, naposledy už se psem, neboť děti vyrostly a nezajímá je to.

9.11.2022 19:03

Taky znám a hodně dobře, chodívali jsme tam posledních cca 30 let pravidelně o prázdninách s dětmi, naposledy už se psem, neboť děti vyrostly a nezajímá je to.

Je tam nová rozhledna - 131 točitých schodů :-)). Zvlášť zajímavé to musí být, když pořádně fouká.

9.11.2022 19:09

Je tam nová rozhledna - 131 točitých schodů :-)). Zvlášť zajímavé to musí být, když pořádně fouká.

Tak tam jsem ještě nebyla, ale v Soběšicích je podobná, má teda jen 90 schodů a na tu jsem za větru nevylezla, pud sebezáchovy mně to nedovolil.

9.11.2022 19:14

Tak tam jsem ještě nebyla, ale v Soběšicích je podobná, má teda jen 90 schodů a na tu jsem za větru nevylezla, pud sebezáchovy mně to nedovolil.

Takhle jsem dopadla na Travičné. Asi na druhou plošinu a dost. Foukalo hodně.

10.11.2022 13:00
fikovnice

XXX.XXX.60.152

Takhle jsem dopadla na Travičné. Asi na druhou plošinu a dost. Foukalo hodně.

Mně se podařilo být na vyhlídce v New Yorku na WTC a ta budova se opravdu kymácela. Byl to divný pocit...

10.11.2022 13:17

fikovnice napsal(a):
Mně se podařilo být na vyhlídce v New Yorku na WTC a ta budova se opravdu kymácela. Byl to divný pocit...

V Shanghaji na votvíráku to samé (ve výšce 492 m) - a to tam byla obří závaží, která ty výkyvy měla eliminovat. Ale co naplat, celé to stojí v jílu. A v Dubaji na Burj Khalifa dtto, tam jsme byli ve výšce 555 m, ale v tý Číně bych řekla, že to bylo horší. To bylo něco pro mě, jak jsem ve výšce, tak mi zrosolovatí nohy a nemůžu chodit, fujtajbl

10.11.2022 13:25
fikovnice

XXX.XXX.60.152

V Shanghaji na votvíráku to samé (ve výšce 492 m) - a to tam byla obří závaží, která ty výkyvy měla eliminovat. Ale co naplat, celé to stojí v jílu. A v Dubaji na Burj Khalifa dtto, tam jsme byli ve výšce 555 m, ale v tý Číně bych řekla, že to bylo horší. To bylo něco pro mě, jak jsem ve výšce, tak mi zrosolovatí nohy a nemůžu chodit, fujtajbl

Jj, také výšky nemusím! To, že jsem se donutila vyjet na vyhlídku WTC, tak za to jsem teď ale ráda. Byla jsem tam tehdy sama, jen jsem se přidružila k polským turistům, aby mi udělali nějaké fotky. A to tehdy ani nebyl nějaký extra vítr, ale holt se to mírně kymácelo...

10.11.2022 13:58

fikovnice napsal(a):
Jj, také výšky nemusím! To, že jsem se donutila vyjet na vyhlídku WTC, tak za to jsem teď ale ráda. Byla jsem tam tehdy sama, jen jsem se přidružila k polským turistům, aby mi udělali nějaké fotky. A to tehdy ani nebyl nějaký extra vítr, ale holt se to mírně kymácelo...

No a to si představte, že na tom votvíráku ještě stojíte na prosklené podlaze a pod vámi je skoro půl kilometru prázdno

10.11.2022 14:01
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

No a to si představte, že na tom votvíráku ještě stojíte na prosklené podlaze a pod vámi je skoro půl kilometru prázdno

Kde je ten zvracející smajlík sakra!

10.11.2022 14:29
fikovnice

XXX.XXX.60.152

Děs! Ale něco se mi plete, že ve WTC byla také prosklená podlaha. Už si to moc nepamatuji, byla jsem tam v r. 1997 nebo tak nějak.

10.11.2022 14:30
fikovnice

XXX.XXX.60.152

Zrzavci napsal(a):
Kde je ten zvracející smajlík sakra!

Mně vlastně k nauzee stačila i Eiffelovka...

10.11.2022 14:44
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

fikovnice napsal(a):
Mně vlastně k nauzee stačila i Eiffelovka...

Petřín

10.11.2022 15:46
assil

XXX.XXX.121.3

Zrzavci napsal(a):
Petřín

Strážní věž v Táboře, díratý schody, no. Fobie jak vyšitá.

10.11.2022 19:33

( Nebo ještě Balu. )

To je tím, že v poslední době nestíhám, a tak nečtu všechny diskuze, i když mi oko signalizuje, že jsou tam nové příspěvky. A některé už jsem úplně vzdala. Musím si to tedy najít.

Rozhledny - nejsou pro mě, mám strach z výšek, nevylezu ani na žebřík. Prostě ztuhnu. Problém jsem měla i ve Slovenském ráji na prielomu Hornádu, kde se část cesty jde po šprušlových roštěch, pod sebou řeku... byla jsem total propocená a i když je tam nádherně, pro mě to byla muka.

10.11.2022 19:39

Taky se vám načítá diskuze "Jak se vám dnes venčí 2" příliš dlouho?

10.11.2022 20:11

Taky se vám načítá diskuze "Jak se vám dnes venčí 2" příliš dlouho?

Ano, taky a na mobilu se mně občas i řadi příspěvky opačně.

11.11.2022 07:13

Ano, taky a na mobilu se mně občas i řadi příspěvky opačně.

Proto já už na tu diskuzi raději nechodím. Nebaví mě čekat u točícího se kolečka. Stejně tak to mám s diskuzí o koronaviru.

11.11.2022 20:09
rapotacka11

XXX.XXX.224.161

Trvám na prvním příspěvku.

11.11.2022 20:41

rapotacka11 napsal(a):

A už jste byla vedle? Agresivita a neposlušnost štěněte? Upřímně, nedokážu odhadnout, jestli je to troll nebo opravdu b.l.b.

11.11.2022 20:43
rapotacka11

XXX.XXX.224.161

No ,tady reaguji.

11.11.2022 20:45
Fiona.Praha

XXX.XXX.71.65

A už jste byla vedle? Agresivita a neposlušnost štěněte? Upřímně, nedokážu odhadnout, jestli je to troll nebo opravdu b.l.b.

Blbý troll :-)

11.11.2022 20:59

Fiona.Praha napsal(a):
Blbý troll :-)

A co když ne? Někteří lidi jsou fakt různé.

11.11.2022 21:27

Nevím, kam to dát, ale kde je Dasvo, nevíte? Už tu není delší dobu. 😕

12.11.2022 08:07

Pravda. Teď mi to došlo.

12.11.2022 12:06
fikovnice

XXX.XXX.62.30

Také by mě to zajímalo...
I "Keriton" zmizela a už se neobjevila...
A mnoho dalších.

12.11.2022 12:29

fikovnice napsal(a):
Také by mě to zajímalo...
I "Keriton" zmizela a už se neobjevila...
A mnoho dalších.

Někde je příspevek "Nuda v kotci". Nebude to "Nuda na fauně" ?

12.11.2022 12:52
fikovnice

XXX.XXX.62.30

Někde je příspevek "Nuda v kotci". Nebude to "Nuda na fauně" ?

A tak mě to tu pořád baví, jestli to myslíte takto...
Já si pamatuji, že "Keriton" o svého psíka také přišla (myslím, že r. 2021 byl v tomto ohledu příšerný), no a "Dasvo" přispíval jen sporadicky...ale vždy jsem jej zde ráda viděla!

12.11.2022 13:04

Když dotazy, tak se zeptám ( může se z toho stát kecatéma? ) :
Víte co je to "Veve" ? ( Předesílám, že já ne )

12.11.2022 13:43
fikovnice

XXX.XXX.62.30

Ne, nevím.
A kde jste na to slovo padla?

12.11.2022 15:05

Veve taky neznám. A na kočkách kecací vlákno vzniklo. Tak nějak samo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík