Krajská výstava všech plemen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tery21

10.9.2022 23:57
Tery21

XXX.XXX.142.6

Dobrý den, mám dotaz ohledně krajské výstavy všech plemen. Minulý rok má. fenka vyhrála na Krajské výstavě Krajského vítěze. Teď chceme jet na další krajskou výstavu a je tam kategorie třída Vítězů. Dotaz zní, můžu ji do této třídy přihlásit, když už byla minulý rok 1x Krajsky vítěz nebo ji mám přihlásit do třídy otevřené. Popřípadě, když by mohla do té třídy vítězů, tak jaké ocenění by mohla vyhrát v této třídě ?
Předem děkuji za radu :)

11.9.2022 08:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.114.58

Můžete přihlásit do vítězů, ale nic víc než krajský vítěz v rámci plemene vyhrát nejde.

11.9.2022 12:24
Ouško4

XXX.XXX.225.15

Já teda myslím, že krajský vítěz na kategorii "vítězů" nestačí, resp. pokud přihlašujete před dogoffice, tak vás to nepustí, (pokud pes nemá v databázi nahraný a schválený šampionát), tak vám to tu kategorii v přihlášce ani nenabídne.

Kategorie vítězů je podle mě to stejný jako šampionů (akorát záleží na pořadateli, jak to vypíše) ale v obojím je potřeba, aby v době přihlašování pes už měl oficiálně uznaný národní nebo mezinárodní šampionát.

11.9.2022 14:58
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.114.58

Ouško4 napsal(a):
Já teda myslím, že krajský vítěz na kategorii "vítězů" nestačí, resp. pokud přihlašujete před dogoffice, tak vás to nepustí, (pokud pes nemá v databázi nahraný a schválený šampionát), tak vám to tu kategorii v přihlášce ani nenabídne.

Kategorie vítězů je podle mě to stejný jako šampionů (akorát záleží na pořadateli, jak to vypíše) ale v obojím je potřeba, aby v době přihlašování pes už měl oficiálně uznaný národní nebo mezinárodní šampionát.

Nemáte pravdu - krajský vítěz vás opravňuje na třídu vítězů, ale platí to jen pro krajské výstavy.

11.9.2022 16:14
janajana65

XXX.XXX.243.99

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nemáte pravdu - krajský vítěz vás opravňuje na třídu vítězů, ale platí to jen pro krajské výstavy.

Nedalo mi to a koukla jsem do výstavního řádu. Našla jsem tohle: "Třída vítězů - od 15 měsíců, mimo mezinárodních výstav může být otevřena místo třídy šampionů, přístupná pro psy s uznaným mezinárodním či národním titulem šampiona, titulem Národního vítěze, Klubového vítěze, Vítěze speciální výstavy, Evropského vítěze, Světového vítěze. Uvedené tituly musí být získány v konkurenci dospělých."

Z toho bych chápala, že krajský vítěz nestačí, nebyla tam třeba nějaká změna?

11.9.2022 16:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.114.58

janajana65 napsal(a):
Nedalo mi to a koukla jsem do výstavního řádu. Našla jsem tohle: "Třída vítězů - od 15 měsíců, mimo mezinárodních výstav může být otevřena místo třídy šampionů, přístupná pro psy s uznaným mezinárodním či národním titulem šampiona, titulem Národního vítěze, Klubového vítěze, Vítěze speciální výstavy, Evropského vítěze, Světového vítěze. Uvedené tituly musí být získány v konkurenci dospělých."

Z toho bych chápala, že krajský vítěz nestačí, nebyla tam třeba nějaká změna?

A koukala jste i na propozice krajské výstavy?

11.9.2022 16:35
Ouško4

XXX.XXX.8.30

Jakože krajská výstava si do propozic může napsat vlastní pravidla i když se to neshoduje s výstavním řádem?

11.9.2022 16:38
Ouško4

XXX.XXX.8.30

Já jsem teda ve výstavach úplný laik, vystavuju psy druhým rokem, tak se furt učím, ale v tomhle si fakt myslím, že mám pravdu, protože vás prostě v té přihlášce do vítězů nepustí dogoffice.

Dogoffice určitě nečte nuance v propozicích každého pořadatele. 😉

Ale můžu se mýlit, samozřejmě.

11.9.2022 16:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.114.58

Nevím, jestli se něco nezměnilo, ale já takto před pár lety krajského vítěze vystavovala na krajské ve vítězích.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2022 16:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ouško4 napsal(a):
Já jsem teda ve výstavach úplný laik, vystavuju psy druhým rokem, tak se furt učím, ale v tomhle si fakt myslím, že mám pravdu, protože vás prostě v té přihlášce do vítězů nepustí dogoffice.

Dogoffice určitě nečte nuance v propozicích každého pořadatele. 😉

Ale můžu se mýlit, samozřejmě.

Také si myslím, že to tak je. Oblastni/krajský vítěz je prostě jen ocenění, do šampionátu se nepočítá.
Zkusila jsem ale najet na dogoffice a přihlásit naoko svoje dva psy na nějakou krajskou vystavu. Nabídlo mi to třídu vítězů u obou, jeden krajský vítěz byl, druhý ne. Tak popravdě nevím.

11.9.2022 17:01
Ouško4

XXX.XXX.8.30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Také si myslím, že to tak je. Oblastni/krajský vítěz je prostě jen ocenění, do šampionátu se nepočítá.
Zkusila jsem ale najet na dogoffice a přihlásit naoko svoje dva psy na nějakou krajskou vystavu. Nabídlo mi to třídu vítězů u obou, jeden krajský vítěz byl, druhý ne. Tak popravdě nevím.

Mě to na krajských a oblastních výstavách třídu vítězů pustilo jen u psa, co má už šampionát. U mladýho, co šampionát ještě vyběhaný nemá, mi to nabízí klasický jen mladé, mezitřídu a otevřenou.
Šampionát toho staršího jsem musela nahrávat do dokumentů, a čekala jsem na schválení, než jsem ho mohla poprvý nahlásit do "Winners". Dokud nebyl schválený, nepustilo mě to.

11.9.2022 17:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.114.58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ne, o šampionátu nebyla žádná řeč, řekla jsem jen, že KV opravňoval ke vstupu do vítězů na krajské. Nevím, jestli to pořád platí, ale dřív jsem takto psa vystavovala.

11.9.2022 19:09
eli22

XXX.XXX.58.42

Je to jednoduchý, Dogoffice vám nabídne, kam je možné psa přihlásit.

11.9.2022 20:36
janajana65

XXX.XXX.243.99

Ano, v Dogofficu jsem koukla asi na dvoje a mají tam to samé.

Možná se řád změnil... Aktualizace byla tuším někdy 2015, není možné, že to bylo předtím?

11.9.2022 21:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

janajana65 napsal(a):
Ano, v Dogofficu jsem koukla asi na dvoje a mají tam to samé.

Možná se řád změnil... Aktualizace byla tuším někdy 2015, není možné, že to bylo předtím?

Bylo to určitě předtím, protože pak už jsem vystavovala jen v pracovce, ale dogoffice už v té době fungoval, ale jen pro větší výstavy.

13.9.2022 13:56
janajana65

XXX.XXX.241.88

Bylo to určitě předtím, protože pak už jsem vystavovala jen v pracovce, ale dogoffice už v té době fungoval, ale jen pro větší výstavy.

Záhada vyřešena, to bude tím. Já se výstav aktivně účastním až od roku. 2019, tak zase nevím, jak to bylo předtím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík