Ještě jdu s jedním dotazem - pojištění psa na léčebné výlohy, kdo jaké máte a jste spokojeni?
Možností na netu je spousta, hodně názorů, proč ano nebo ne.
Jedná se mi vyloženě u hrazení například úrazů u veterináře, např. pes si zlomí nohu.
Někdo říká, že je lepší peníze spořit bokem a pak je případně dát na veterinární péči, na druhou stranu kolegyně pes měl nějaké problémy a operace byla za 30.000.
Vím, že nějaká pojišťovna má smluvní vety, ale to zrovna v našem okolí není.
Takže si představuju pojištění, že v případě úrazu pojišťovna uhradí třeba náklady za zlomenou nohu (nějaká spoluúčast tam bude). Co jsem četla, tak kastrace se tam nepočítá, běžná péče tedy asi taky ne, takže vyloženě úrazy, nutné operace, apod?
Uživatel s deaktivovaným účtem

kdybych byla bývala měla Noru pojištěnou (nebyla jen proto, že do toho pořád něco lezlo) tak bych si minulý rok ušetřila vánoční prémie na něco jiného.

P.C.
napsal(a):
A můžu se zeptat, co bylo pejskovi a kolik jste platila?
dgv, něco přes 30 tisíc

Mám pojisteneho prvniho psa v zivote - spis jsem do toho sla, ze kdyz ho pojistim, nic se nestane.
Je pojistený 2,5 roku a ted jsem prvne cerpala skoro 20tis. ve trech vysetrenich a operaci - co jsem na pojistce zaplatila je teda davno zpatky.
napsal(a):
Mám pojisteneho prvniho psa v zivote - spis jsem do toho sla, ze kdyz ho pojistim, nic se nestane.
Je pojistený 2,5 roku a ted jsem prvne cerpala skoro 20tis. ve trech vysetrenich a operaci - co jsem na pojistce zaplatila je teda davno zpatky.
Děkuji a kde to prosím máte?

napsal(a):
dgv, něco přes 30 tisíc
Můžu se zeptat co je dgv?

Tipnu, že GDV - dilatace žaludku?

A kolik to stojí ročně?
A musím ke smluvnímu vet.?

napsal(a):
A kolik to stojí ročně?
A musím ke smluvnímu vet.?
podminky ma kazda pojistova trochu jine.