Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vnaxova

20.9.2022 18:58
Vnaxova

XXX.XXX.208.146

Dobry den, já vlastně nevím jestli to tady ještě funguje, ale mám poněkud větší problém. Mám roční kříženou border kolii (nevím s čím je krizeny) o prázdninách když jsem jela do pryč a nechala jsem ho doma pritelovy, tak byl zavřeny nahoře v pokoji, byl tak chvíli sám (cca půl hodiny) když přítel přišel, tak mu pes utekl dolu a už nechtěl jít nahoru, tak si lehl pod stůl a čekal na mě, přítel zval misku s granulema od koček a pes ho kousl i když byl daleko. Já jsem mu to upřímně nevěřila, protože to je mírumilovný pes a vždy měl všechny lidi hrozne rad. Když jsem se přestěhovala , tak nahoře máme podnajemniky a chodí přes naši zahradu, tak mi říkali že jim vyjíždí po nohách, přitom je zná a když tam jsem, tak za něma normálně jde a nechá se hladit. Neměl by někdo nějakou radu prosím? Opravdu nevím co s tím..

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2022 20:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

"že jim vyjíždí po nohách"

že je pase, to tě nenapadlo? když border kolie......

co s tím? no když nechci, aby pes něco dělal, tak ho musím naučit co má dělat místo toho. A když ho nemůžu učit, pes je na zahradě sám, tak mu to chování musím znemožnit, fyzicky. Nebo podnájemníci mohou být kynologicky nadaní a ve spolupráci ho cvičit také.

Přidejte reakci

Přidat smajlík