Border kolie s PP (s rodokmenem)
Nabízím 6 měsícní fenku border kolie, socializovaná, učena čistotě, zvyklá...
Vnaxova
XXX.XXX.208.146
Dobry den, já vlastně nevím jestli to tady ještě funguje, ale mám poněkud větší problém. Mám roční kříženou border kolii (nevím s čím je krizeny) o prázdninách když jsem jela do pryč a nechala jsem ho doma pritelovy, tak byl zavřeny nahoře v pokoji, byl tak chvíli sám (cca půl hodiny) když přítel přišel, tak mu pes utekl dolu a už nechtěl jít nahoru, tak si lehl pod stůl a čekal na mě, přítel zval misku s granulema od koček a pes ho kousl i když byl daleko. Já jsem mu to upřímně nevěřila, protože to je mírumilovný pes a vždy měl všechny lidi hrozne rad. Když jsem se přestěhovala , tak nahoře máme podnajemniky a chodí přes naši zahradu, tak mi říkali že jim vyjíždí po nohách, přitom je zná a když tam jsem, tak za něma normálně jde a nechá se hladit. Neměl by někdo nějakou radu prosím? Opravdu nevím co s tím..
Uživatel s deaktivovaným účtem
"že jim vyjíždí po nohách"
že je pase, to tě nenapadlo? když border kolie......
co s tím? no když nechci, aby pes něco dělal, tak ho musím naučit co má dělat místo toho. A když ho nemůžu učit, pes je na zahradě sám, tak mu to chování musím znemožnit, fyzicky. Nebo podnájemníci mohou být kynologicky nadaní a ve spolupráci ho cvičit také.