Znáte?
Máte někdo vyzkoušené?
www.energyvet.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám zkušenost jak s jejich výrobky veterinární řady, tak s řadou pro lidi - vyzkoušela jsem na sobě. Obojí je zkušenost výborná, opravdu to účinkuje. Svoji fence nyní dávám pravidelně kombinaci více bylinných kapiček na podporu srdce a dle mého to funguje. Kardiolog je s jejím stavem velmi spokojen. Fenka samozřejmě pravidelně užívá léky a Energy kapičky užívá jako podpůrný prostředek. Jejich mastičku Ruticelit používám běžně na hojení drobných ranek u koní.
Psovi to vyřešilo dlouhodobé potíže s trávením. Po zdravotní stránce OK, ale neustále se vracela kašovitá stolice. Probiotika, dietní granule, barf....nic nepomáhalo. Tonoucí se stébla chytá, zkusila jsem, byť jsem tomu nevěřila. Po jedné kůře byl rok pokoj. Letos v létě proběhla další kůra (týden trvalo, než se zase srovnal) a zatím se drží. Může od té doby zeleninu, syrové hovězí kosti, pamlsky ...předtím nemyslitelné.
Tchýně měla od nich preparát na zklidnění nervové soustavy reaktivní fenky a tam efekt asi taky byl. Sice je pořád lekavá, ale od doby nasazení se přetočila až do kousnutí páníčka jen jednou.
Kamarádka ale efekt u svého psa (zažívání jako můj) neviděla. Takže i to se může stát, že se nestane nic.
napsal(a):
Mám zkušenost jak s jejich výrobky veterinární řady, tak s řadou pro lidi - vyzkoušela jsem na sobě. Obojí je zkušenost výborná, opravdu to účinkuje. Svoji fence nyní dávám pravidelně kombinaci více bylinných kapiček na podporu srdce a dle mého to funguje. Kardiolog je s jejím stavem velmi spokojen. Fenka samozřejmě pravidelně užívá léky a Energy kapičky užívá jako podpůrný prostředek. Jejich mastičku Ruticelit používám běžně na hojení drobných ranek u koní.
Mám prosbu - nějak se mi to tu divně zobrazuje a nebo nevím, nemůžu na stránkách tu mastičku najít - mohla bych poprosit přímo o odkaz na tu mastičku?

Zrzavci
napsal(a):
Mám prosbu - nějak se mi to tu divně zobrazuje a nebo nevím, nemůžu na stránkách tu mastičku najít - mohla bych poprosit přímo o odkaz na tu mastičku?
Ono je to lidská mastička, proto ji možná nevidíte. Tady je odkaz https://www.energy.cz/cz/p/Ruticelit

Zrzavci
napsal(a):
Posledně mi jejich poradce na rány ještě doporučoval modrý Artrin. Já jsem ale zvyklá na růžovku :) https://www.energy.cz/cz/p/Artrin

Já jsem koupila psovi na otlaky Audivet, nepomohlo.
Z těch pro lidi jsem vyzkoušela Grepofit a Peralgin a měla jsem pocit, že efekt to určitě mělo.
napsal(a):
Ono je to lidská mastička, proto ji možná nevidíte. Tady je odkaz https://www.energy.cz/cz/p/Ruticelit
Peji díky moc, já jsem z těch stránek volaaká zmetěná , možná doma se to bude zobrazovat jináč. Třeba to, že mají věci i pro lidi , to tam taky nevidím.
Zrzavci
napsal(a):
Peji díky moc, já jsem z těch stránek volaaká zmetěná , možná doma se to bude zobrazovat jináč. Třeba to, že mají věci i pro lidi , to tam taky nevidím.
energy.cz pro lidi a rozcestník na další
energyvet.cz pro zvířata
Jinak u psů mám vyzkoušený skelevet a kingvet a efekt určitě mají

Fungují. Já s nimi začínala v době, kdy nabízeli pouze pentagram, tuhle jsem zírala, jak široký sortiment už mají. Ale úplně jim vypadl popis, na co který přípravek funguje, se mi zdá.
napsal(a):
Fungují. Já s nimi začínala v době, kdy nabízeli pouze pentagram, tuhle jsem zírala, jak široký sortiment už mají. Ale úplně jim vypadl popis, na co který přípravek funguje, se mi zdá.

janaa
napsal(a):
Nee https://www.energyvet.cz/produkty
Mám na mysli řadu pro lidi.

má zvěř to měla od vetky při různých příležitostech a nemůžu říci, že bych čistě v souvislosti s těmito přípravky kdy pozorovala nějaké zlepšení

Napsala jsem jim dnes do poradny ohledně té epilepsie u Šakala. Z dřívějších příspěvků tam jsem vyčetla dobré zkušenosti. Tak to zkusím. Co už.

Ouško4
napsal(a):
Děkuju, holky. Taky napíšu do poradny a uvidíme.
Ráda bych zkusila ještě přírodní cestu, celkově nahodit imunitu, podpořit ... a tak.
❤️
Odpověděli mi během pár hodin, takže už mám nakoupeno. Jen mi doporučují nedávat zatím ty barbituráty, ale do toho se mi nechce...