Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2022 10:39
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Znáte?
Máte někdo vyzkoušené?
www.energyvet.cz

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2022 11:05

Mám zkušenost jak s jejich výrobky veterinární řady, tak s řadou pro lidi - vyzkoušela jsem na sobě. Obojí je zkušenost výborná, opravdu to účinkuje. Svoji fence nyní dávám pravidelně kombinaci více bylinných kapiček na podporu srdce a dle mého to funguje. Kardiolog je s jejím stavem velmi spokojen. Fenka samozřejmě pravidelně užívá léky a Energy kapičky užívá jako podpůrný prostředek. Jejich mastičku Ruticelit používám běžně na hojení drobných ranek u koní.

21.9.2022 11:15
odberryho

XXX.XXX.161.34

Psovi to vyřešilo dlouhodobé potíže s trávením. Po zdravotní stránce OK, ale neustále se vracela kašovitá stolice. Probiotika, dietní granule, barf....nic nepomáhalo. Tonoucí se stébla chytá, zkusila jsem, byť jsem tomu nevěřila. Po jedné kůře byl rok pokoj. Letos v létě proběhla další kůra (týden trvalo, než se zase srovnal) a zatím se drží. Může od té doby zeleninu, syrové hovězí kosti, pamlsky ...předtím nemyslitelné.

Tchýně měla od nich preparát na zklidnění nervové soustavy reaktivní fenky a tam efekt asi taky byl. Sice je pořád lekavá, ale od doby nasazení se přetočila až do kousnutí páníčka jen jednou.

Kamarádka ale efekt u svého psa (zažívání jako můj) neviděla. Takže i to se může stát, že se nestane nic.

21.9.2022 11:30
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám zkušenost jak s jejich výrobky veterinární řady, tak s řadou pro lidi - vyzkoušela jsem na sobě. Obojí je zkušenost výborná, opravdu to účinkuje. Svoji fence nyní dávám pravidelně kombinaci více bylinných kapiček na podporu srdce a dle mého to funguje. Kardiolog je s jejím stavem velmi spokojen. Fenka samozřejmě pravidelně užívá léky a Energy kapičky užívá jako podpůrný prostředek. Jejich mastičku Ruticelit používám běžně na hojení drobných ranek u koní.

Mám prosbu - nějak se mi to tu divně zobrazuje a nebo nevím, nemůžu na stránkách tu mastičku najít - mohla bych poprosit přímo o odkaz na tu mastičku?

21.9.2022 12:01

Zrzavci napsal(a):
Mám prosbu - nějak se mi to tu divně zobrazuje a nebo nevím, nemůžu na stránkách tu mastičku najít - mohla bych poprosit přímo o odkaz na tu mastičku?

Ono je to lidská mastička, proto ji možná nevidíte. Tady je odkaz https://www.energy.cz/cz/p/Ruticelit

21.9.2022 12:04

Zrzavci napsal(a):

Posledně mi jejich poradce na rány ještě doporučoval modrý Artrin. Já jsem ale zvyklá na růžovku :) https://www.energy.cz/cz/p/Artrin

21.9.2022 12:43

Já jsem koupila psovi na otlaky Audivet, nepomohlo.
Z těch pro lidi jsem vyzkoušela Grepofit a Peralgin a měla jsem pocit, že efekt to určitě mělo.

21.9.2022 13:25
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Ono je to lidská mastička, proto ji možná nevidíte. Tady je odkaz https://www.energy.cz/cz/p/Ruticelit

Peji díky moc, já jsem z těch stránek volaaká zmetěná , možná doma se to bude zobrazovat jináč. Třeba to, že mají věci i pro lidi , to tam taky nevidím.

21.9.2022 13:58
janaa

XXX.XXX.174.242

Zrzavci napsal(a):
Peji díky moc, já jsem z těch stránek volaaká zmetěná , možná doma se to bude zobrazovat jináč. Třeba to, že mají věci i pro lidi , to tam taky nevidím.

energy.cz pro lidi a rozcestník na další
energyvet.cz pro zvířata
Jinak u psů mám vyzkoušený skelevet a kingvet a efekt určitě mají

21.9.2022 14:06

Fungují. Já s nimi začínala v době, kdy nabízeli pouze pentagram, tuhle jsem zírala, jak široký sortiment už mají. Ale úplně jim vypadl popis, na co který přípravek funguje, se mi zdá.

21.9.2022 14:07
janaa

XXX.XXX.174.242

Fungují. Já s nimi začínala v době, kdy nabízeli pouze pentagram, tuhle jsem zírala, jak široký sortiment už mají. Ale úplně jim vypadl popis, na co který přípravek funguje, se mi zdá.

Nee https://www.energyvet.cz/produkty

21.9.2022 14:09

janaa napsal(a):
Nee https://www.energyvet.cz/produkty

Mám na mysli řadu pro lidi.

21.9.2022 15:40
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Zkousim na fene od Energyvet probio, mame za sebou celou jednu kůru, a u nás zatím bez efektu. Teď mame pauzu a zítra najizdime na další.

21.9.2022 15:51

má zvěř to měla od vetky při různých příležitostech a nemůžu říci, že bych čistě v souvislosti s těmito přípravky kdy pozorovala nějaké zlepšení

22.9.2022 09:38

Napsala jsem jim dnes do poradny ohledně té epilepsie u Šakala. Z dřívějších příspěvků tam jsem vyčetla dobré zkušenosti. Tak to zkusím. Co už.

22.9.2022 10:01
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

janaa napsal(a):
energy.cz pro lidi a rozcestník na další
energyvet.cz pro zvířata
Jinak u psů mám vyzkoušený skelevet a kingvet a efekt určitě mají

Když já tam právě tohle vůbec nevidím -tady teda. Doma jsem se nepodívala, páč jsem nestíhala-klasika.

22.9.2022 12:05
Ouško4

XXX.XXX.68.89

Děkuju, holky. Taky napíšu do poradny a uvidíme.
Ráda bych zkusila ještě přírodní cestu, celkově nahodit imunitu, podpořit ... a tak.
❤️

23.9.2022 07:40

Ouško4 napsal(a):
Děkuju, holky. Taky napíšu do poradny a uvidíme.
Ráda bych zkusila ještě přírodní cestu, celkově nahodit imunitu, podpořit ... a tak.
❤️

Odpověděli mi během pár hodin, takže už mám nakoupeno. Jen mi doporučují nedávat zatím ty barbituráty, ale do toho se mi nechce...

Přidejte reakci

Přidat smajlík