Uživatel s deaktivovaným účtem

P.C.
napsal(a):
Jak dlouho cca roste pes? Máme křížence, střední plemeno. Ve 4 měsících 4.5 kg, teď 7 měsíců a 11 kg. Za ty tři měsíce takový nárůst... Nebude z ní Amina? 😬 Vím, že u křížence se to nedá odhadnout, ale trochu mě znepokojuje, jak během tří měsíců z malé kuličky vyrostl takový habán 😀
Tělesný růst cca 1,5 až 2 roky. Do výšky. Pak může ještě mohutnět.

ani doga neroste na výšku tak dlouho... myslím, že kolem roku je skoro vždy na výšku hotovo. maximálně cenťák "nasádlením" kohoutku... Hmotnost je něco jiného.
Většina malých a středních psů se zarazí na výšku kolem třičtvrtě roku

Pes na hranici malého a střeďáka má výšku v podstatě hotovou v půl roce, pak "mohutní". I to je individuální. Kámoš stejného plemene dospělácký hrudník ve zmíněném půl roce věku, můj byl nudle téměř do tří let, i v bonitačním listu má "hrudník ve vývinu".

P.C.
napsal(a):
Šmarjá.... Nechcete někdo psa 😬
Jsem to přestřelila. Omlouvám se.
P.C.
napsal(a):
Jak dlouho cca roste pes? Máme křížence, střední plemeno. Ve 4 měsících 4.5 kg, teď 7 měsíců a 11 kg. Za ty tři měsíce takový nárůst... Nebude z ní Amina? 😬 Vím, že u křížence se to nedá odhadnout, ale trochu mě znepokojuje, jak během tří měsíců z malé kuličky vyrostl takový habán 😀
Nám v tomhle věku pes taky rychle vyrostl. Startovala ve třech měsících 5,9 kg, za 3 měsíce 12,2 kg a teď má rok a váží 15 kg. Takže myslím, že i ten váš bude šikovně velký pes, ani moc malý, ale rozhodně ne ani velký.