Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2022 11:02
Amaliee

XXX.XXX.128.24

Dobrý den , jdu si pro radu.Doma mám dvě fenky jedna 7 léta a druhá 10 měsíční , obě jsou hodný, stěně se dostalo do puberty takže je teď divočejší ale jinak zlata . Mám problém se sousedy začali mi říkat jak hrozně večer a v noci štěkají když nejsem doma, věřím že občas zaštěkají začali obě nějak přehnaně hlídat a i když jsme venku ale není to nic hrozného vždy jen štěknou a je ticho. Nechce se mi úplně věřit že by vyštěkávali hodiny, hlavně sousedi Mi říkají časy zrovna v tu dobu když jsem doma takže to bych věděla že štěkají a každý z nich mi říká jiný časy někdo že o půlnoci někdo že ve dvě ráno atd ( je to jedna rodina a bydli ve 3 bytech ), omylem se mi sousedka prořekla a řekla že její syn na psy vola přes dveře a že na ně zvoní a kope do dveří( je jasné že se pak psy ozvou ) hlavně děti dělají na chodbě dost často bordel . Dřív mi je chodila sousedka venčit ale teď ta starší fenka s ni vůbec nechce a tak s nimi už nechodi ..Chtěla bych poradit s nějakou kamerou která umí přehrát zvuk abych je slyšela kdyby štěkali a abych je kdyžtak na dalku mohla okřiknout a aby nebyli úplně drahé a hlavně chci vědět co se mi doma děje s abych pak měla důkaz .. A jak odnaučit aby v mé nepřítomnosti neštěkali děkuji za odpovědi

11.10.2022 11:24
Mulinka18

XXX.XXX.140.234

Dobrý den, my máme doma 2 tyto kamery https://www.alza.cz/tp-link-tapo-c200-d5703789.htm?o=1, krásně zabírají celý prostor, můžete si na dálku vybrat denní i noční režim, otáčet ji o 360st. Vše slyšííte a můžete přes ni i hovořit. Vím přesně, co doma můj pes dělá, když tam nejsme. Určitě byste i slyšela, pokud někdo na psy volá, zvoní nebo bouchá do dveří. Takto úplně jednoduše za pár korun zjistíte, zda psi opravdu a jak moc štěkají. Pak bych případně řešila dále co s tím.

11.10.2022 12:30
impact

XXX.XXX.96.46

Jo a kameru dejte za dveře a jakmile do nich někdo začne kopat, tak na něj zarvěte, ať táhne do... 🤣🤣🤣

11.10.2022 12:38
Amaliee

XXX.XXX.128.24

Mulinka18 napsal(a):
Dobrý den, my máme doma 2 tyto kamery https://www.alza.cz/tp-link-tapo-c200-d5703789.htm?o=1, krásně zabírají celý prostor, můžete si na dálku vybrat denní i noční režim, otáčet ji o 360st. Vše slyšííte a můžete přes ni i hovořit. Vím přesně, co doma můj pes dělá, když tam nejsme. Určitě byste i slyšela, pokud někdo na psy volá, zvoní nebo bouchá do dveří. Takto úplně jednoduše za pár korun zjistíte, zda psi opravdu a jak moc štěkají. Pak bych případně řešila dále co s tím.

Děkuji za radu tu kameru zkusím ☺️

11.10.2022 12:58
Amaliee

XXX.XXX.128.24

impact napsal(a):
Jo a kameru dejte za dveře a jakmile do nich někdo začne kopat, tak na něj zarvěte, ať táhne do... 🤣🤣🤣

To je dobrý nápad 😂

11.10.2022 13:10
Atheira

XXX.XXX.209.8

impact napsal(a):

Jo a chudák zadavatelka bude kromě psů řešit, že má ještě naděláno přede dveřma.

11.10.2022 13:13
aluska

XXX.XXX.197.205

Atheira napsal(a):
Jo a chudák zadavatelka bude kromě psů řešit, že má ještě naděláno přede dveřma.

to si nadělá leknutím do kalhot a odnese to domů

11.10.2022 13:44
Amaliee

XXX.XXX.128.24

Ne to by mi ještě řekli že moji psy se**u na chodbě😂😂 sousedka má yorka a moji psy jsou xNo a xbelgičak no a sousedi mi říkali že nesbírám hovinka po svých psech 😂 když jsem se byla podívat a sebrat to tak mi hned došlo že to není po mých i když bych takhle malá hov***a rada sbírala po mojich 😂 samozřejmě že to byl její york a ona nesbírá jsem je pozorovala z okna 🤷‍♀️😂

11.10.2022 16:11
rapotacka11

XXX.XXX.225.105

jsou xNo a xbelgičak

Taky si myslím, že ani nemuknou.
A v noci vůbec.
Když, tak jen jednou

Panelák?
A dvě feny? .

když jsem se byla podívat a sebrat ...
Jak podívat a sebrat?
"Toho" si snad všimnu, když je vedu.

11.10.2022 17:06
Amaliee

XXX.XXX.123.22

rapotacka11 napsal(a):
jsou xNo a xbelgičak

Taky si myslím, že ani nemuknou.
A v noci vůbec.
Když, tak jen jednou

Panelák?
A dvě feny? .

když jsem se byla podívat a sebrat ...
Jak podívat a sebrat?
"Toho" si snad všimnu, když je vedu.

🤷‍♀️😂

Panelák to není 😂 a i kdybych měla dogu v garsonce vaše věc to není 😂😂😂můj příspěvek nebyl o tom kde bydlím se svými psy 😀
Ano dvě feny 🤷‍♀️😂

Normálně jsem se sla podívat a sebrat když za mnou přišla sousedka že jsem tam nesebrala ho**o po psech tak jsem si řekla že jsem asi něco přehlídla což se člověku stane a nebylo to po mojich psech 🤷‍♀️😂a sbírám pokaždé hned co vykonají potřebu 🤷‍♀️😂 jestli vás to zajímá

Nechápu váš komentář jakoby na nic jste mi neporadila ani nic tak nevím proč jste ten to můj příspěvek komentovala 🤷‍♀️🥲😂

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2022 21:21

Amaliee napsal(a):
🤷‍♀️😂

Panelák to není 😂 a i kdybych měla dogu v garsonce vaše věc to není 😂😂😂můj příspěvek nebyl o tom kde bydlím se svými psy 😀
Ano dvě feny 🤷‍♀️😂

Normálně jsem se sla podívat a sebrat když za mnou přišla sousedka že jsem tam nesebrala ho**o po psech tak jsem si řekla že jsem asi něco přehlídla což se člověku stane a nebylo to po mojich psech 🤷‍♀️😂a sbírám pokaždé hned co vykonají potřebu 🤷‍♀️😂 jestli vás to zajímá

Nechápu váš komentář jakoby na nic jste mi neporadila ani nic tak nevím proč jste ten to můj příspěvek komentovala 🤷‍♀️🥲😂

Já ano. Protože si snad všimnu, když můj pes vykonává velkou potřebu. Někde, kde to vadí. Takže to nemůžu přehlídnout.

11.10.2022 21:41
Fiona.Praha

XXX.XXX.69.46

Amaliee napsal(a):
Dobrý den , jdu si pro radu.Doma mám dvě fenky jedna 7 léta a druhá 10 měsíční , obě jsou hodný, stěně se dostalo do puberty takže je teď divočejší ale jinak zlata . Mám problém se sousedy začali mi říkat jak hrozně večer a v noci štěkají když nejsem doma, věřím že občas zaštěkají začali obě nějak přehnaně hlídat a i když jsme venku ale není to nic hrozného vždy jen štěknou a je ticho. Nechce se mi úplně věřit že by vyštěkávali hodiny, hlavně sousedi Mi říkají časy zrovna v tu dobu když jsem doma takže to bych věděla že štěkají a každý z nich mi říká jiný časy někdo že o půlnoci někdo že ve dvě ráno atd ( je to jedna rodina a bydli ve 3 bytech ), omylem se mi sousedka prořekla a řekla že její syn na psy vola přes dveře a že na ně zvoní a kope do dveří( je jasné že se pak psy ozvou ) hlavně děti dělají na chodbě dost často bordel . Dřív mi je chodila sousedka venčit ale teď ta starší fenka s ni vůbec nechce a tak s nimi už nechodi ..Chtěla bych poradit s nějakou kamerou která umí přehrát zvuk abych je slyšela kdyby štěkali a abych je kdyžtak na dalku mohla okřiknout a aby nebyli úplně drahé a hlavně chci vědět co se mi doma děje s abych pak měla důkaz .. A jak odnaučit aby v mé nepřítomnosti neštěkali děkuji za odpovědi

To si vážně myslíte, že sousedi jsou povinni zdokumentovat čas, kdy nejste doma a feny štěkají? Vaši psi je obtěžují a je úplně jedno v kolik je to přesně hodin.
Kdo nezažil uřvaného psa v baráku, nepochopí.
Štěkají, vyjí, kvílí a kňučí nám tady přes den psi těch, co je nutně museli mít v době korony a být doma samotné je nenaučili. A věřte, že jsou to hodiny. To se mi krásně pracuje. Hned pod námi je byt s uřvaným psem, pod ním další a o patro výš přes chodbu další. Hotový blázinec. Ještě, že na to moje pesy nereagují. Kdyby byl takový brajgl i v noci, chodím do těch dveří kopat taky. A vysvětlení, že psi začali přehnaně hlídat by mne neuspokojilo.

A abych nedostala vynadáno, že jsem na nic neodpověděla.
To když budete v práci nebo třeba v hospodě, na návštěvě, v kině, .... budete mít zapnutý zvuk, abyste slyšela a okolí s Vámi štěkat feny? A budete na ně, třeba v tom kině, pokřikovat? Nebo budete mít vypnutý zvuk a budete je pořád sledovat? Nebo na ně jen občas kouknete?
Takže za mne - vyhozené peníze za kameru se zvukem.

11.10.2022 22:17
P.C.

XXX.XXX.234.100

Fiona.Praha napsal(a):
To si vážně myslíte, že sousedi jsou povinni zdokumentovat čas, kdy nejste doma a feny štěkají? Vaši psi je obtěžují a je úplně jedno v kolik je to přesně hodin.
Štěkají, vyjí, kvílí a kňučí nám tady přes den psi těch, co je nutně museli mít v době korony a být doma samotné je nenaučili. A věřte, že jsou to hodiny. To se mi krásně pracuje. Hned pod námi je byt s uřvaným psem, pod ním další a o patro výš přes chodbu další. Hotový blázinec. Ještě, že na to moje pesy nereagují. Kdyby byl takový brajgl i v noci, chodím do těch dveří kopat taky. A vysvětlení, že psi začali přehnaně hlídat by mne neuspokojilo.

To když budete v práci nebo třeba v hospodě, na návštěvě, v kině, .... budete mít zapnutý zvuk, abyste slyšela a okolí s Vámi štěkat feny? A budete na ně, třeba v tom kině, pokřikovat? Nebo budete mít vypnutý zvuk a budete je pořád sledovat? Nebo na ně jen občas kouknete?

Máme starý mobil píchnutý v předsíni a apku na to, abychom viděli, co se doma děje, když jsme pryč .
Koukneme jednou za čas, zvuk si buď pustíte nebo ne, mluvit můžete, ale mně to přijde blbý, pes pak neví co se děje.
Pokud chce mít paní jistotu, jak to probíhá, když tam není, tak je to ideální. Nemusí čumět pořád, stačí, že kouknete třikrát za hodinu, vidíte že pes spí.. Těžko pak může někdo říkat, že štěkal tři hodiny v kuse.

12.10.2022 05:00
rapotacka11

XXX.XXX.225.105

Amaliee
Nechápu váš komentář jakoby na nic jste mi neporadila ...

Jen jsem naznačila.
a 2 feny?
To může být časem velmi zajímavé.
rvačky, dá se tu něco najít
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=feny+se+rvou

12.10.2022 08:39
Amaliee

XXX.XXX.224.245

Fiona.Praha napsal(a):

Js chápu že když nějaký pes celou dobu štěká tak je to otravné znám to. Ale tady jde o to že když ví že někam jdu a nemám byt doma ale nakonec doma jsem tak mi řeknou že psy dělali bordel a nebo atd 😀
No jenže když někdo přes den když nejsem doma a kope mi schválně do dveří a vola na psy 🤷‍♀️😂je jasný že se pak na ně ozvou a ještě když oni z toho mají srandu že se pak psy ozvou 😀
Do hospody nechodím do kina taky ne projdou mi to jako vyhozené peníze a ty radši dam za něco užitečného ale nevadí 😀 nechci byt na těch kamerách přilepena ale občas se podívat co se tam děje atd 😀
Ale jinak děkuji za komentář ☺️

12.10.2022 08:42
Amaliee

XXX.XXX.224.245

rapotacka11 napsal(a):
Amaliee
Nechápu váš komentář jakoby na nic jste mi neporadila ...

Jen jsem naznačila.
a 2 feny?
To může být časem velmi zajímavé.
rvačky, dá se tu něco najít
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=feny+se+rvou

Tak to kamarádce řeknu když mají doma 5 fen že jsou padlí na hlavu že se jim budou rvát 🙈
Já se svými fenami takový nemám hrajou si ještě kvůli ani jídlu ani kvůli hračce nevyjeli štěně bere tu starší jak svoji mámu a nic si k ni nedovolí 😀

Ale děkuji ☺️

12.10.2022 08:42
Amaliee

XXX.XXX.224.245

P.C. napsal(a):
Máme starý mobil píchnutý v předsíni a apku na to, abychom viděli, co se doma děje, když jsme pryč .
Koukneme jednou za čas, zvuk si buď pustíte nebo ne, mluvit můžete, ale mně to přijde blbý, pes pak neví co se děje.
Pokud chce mít paní jistotu, jak to probíhá, když tam není, tak je to ideální. Nemusí čumět pořád, stačí, že kouknete třikrát za hodinu, vidíte že pes spí.. Těžko pak může někdo říkat, že štěkal tři hodiny v kuse.

Mužů poprosit o název té aplikace ?☺️děkuji

12.10.2022 08:45

Např. Furbo umí na štěkání poslat notifikaci. Ale je to investice…

https://help.furbo.com/hc/en-us/articles/360025102091-Barking-Alert

12.10.2022 09:11
lenocka

XXX.XXX.39.34

Bezplatnou on-line verzi má i mobilní aplikace Alfred camera, a to včetně oboustranného přenosu zvuku.

12.10.2022 09:26

k tomuto :

"štěně bere tu starší jak svoji mámu a nic si k ni nedovolí"

štěně
neboli - o vztahu budoucích dvou dospělých fen to nevypovídá nic

"To si vážně myslíte, že sousedi jsou povinni zdokumentovat čas, kdy nejste doma a feny štěkají? Vaši psi je obtěžují a je úplně jedno v kolik je to přesně hodin."

no jo, když něco reklamuji, tak to musím specifikovat
a nebylo by to poprvé, kdyby se ukázalo, že feny doma štěkají když jsou na cvičáku nebo kde....
a proč je dobrá kamera? no nechť majitel pozná pravdu

12.10.2022 09:34
Fiona.Praha

XXX.XXX.69.46

P.C. napsal(a):

Jsem stará struktura.
Nechci apku, nechci nic a nikoho sledovat přes kameru.
V práci potřebuji a chci pracovat a ne sledovat, co se děje doma. Sorry, ale 3x za hodinu kouknout, to je cca každých 20 minut, takže to zabere dost času a odvede dost pozornosti např. v práci.
Vychovala jsem si pesy tak, aby neobtěžovaly okolí. Od ostatní tak nějak, asi nesmyslně, očekávám totéž.

12.10.2022 09:37
arosek

XXX.XXX.130.20

Osobne mi prijde ze tu nekdo slysi travu rust.

Znam vicero smecek, kde je skladba klidne same feny, nebo mix. a presto se to spolu nerve. Ono dost zalezi na povaze konkretnich zvirat a na vedeni ze strany majitele a o tom tady s prominutim Rapotacka vi prd. Takze bych tu kristalovou kouli odlozila ;)
Imho moje soucasna skladba je 4+4 a taky se to mezi sebou nepere, pac to nema cas na vymysleni pi....ny :)

Add stekani - kamera je fajn, nebo diktafon s automatickym zapnutim pri nejakem zvuku. U nas to tez vyresilo "mileho" souseda - stezoval si ze psi stekaji, ze je nechavame hodiny doma samotne ... a my pritom i se psy byly nekde na vikend nebo na dovolene. Kdyz jsme byly v praci, tak chodil zvonit na zvonek a kopat do dveri aby fakt stekali, coz teda kupodivu delali ... ono kdyz psovi nekdo pul hodiny zvoni a mlati na dvere, musel by fakt bejt Zen-mistr aby ani neblafnul.
Takze jsme pak na druzstvu prehrali zvukovy zaznam obsahujici nejen stekot psa, ale i vety typu "stekej ty hajzle, hlidej smejde" a podobne a byl klid. Dokonce az takovy, ze nas dotycny pan prestal na chodbe zdravit :)

12.10.2022 09:43
Fiona.Praha

XXX.XXX.69.46

Amaliee napsal(a):
Js chápu že když nějaký pes celou dobu štěká tak je to otravné znám to. Ale tady jde o to že když ví že někam jdu a nemám byt doma ale nakonec doma jsem tak mi řeknou že psy dělali bordel a nebo atd 😀
No jenže když někdo přes den když nejsem doma a kope mi schválně do dveří a vola na psy 🤷‍♀️😂je jasný že se pak na ně ozvou a ještě když oni z toho mají srandu že se pak psy ozvou 😀
Do hospody nechodím do kina taky ne projdou mi to jako vyhozené peníze a ty radši dam za něco užitečného ale nevadí 😀 nechci byt na těch kamerách přilepena ale občas se podívat co se tam děje atd 😀
Ale jinak děkuji za komentář ☺️

Hlavně, že víte, že sousedi schválně kopou do dveří, volají na psy, děti dělají podle Vás bordel na chodbě (asi taky schválně) a mají srandu z toho, že se psi ozvou (asi z důvodu, že přehnaně hlídají).Jo a ještě Vás osočují, že nesbíráte bobky.

Vychovejte své feny tak, aby sousedy neobtěžovaly a nemusíte řešit stížnosti a vymýšlet, jakou kameru si pořídit.

12.10.2022 09:46

"Imho moje soucasna skladba je 4+4 a taky se to mezi sebou nepere, pac to nema cas na vymysleni pi....ny :)"

jako to už je regulérní smečka, která už má svá pravidla a život a je předpoklad, že už se v nějaké míře koučuje sama

2 feny jsou prostě 2 feny, 1:1, to může být horší sestava, bez nějakých smečkových pravidel

ale samozřejmě v prvé řadě to je o povahách
a, taky bych to dala do první řady, o plemeni
a režimu, vedení, práci....

12.10.2022 09:49
Fiona.Praha

XXX.XXX.69.46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
k tomuto :

"štěně bere tu starší jak svoji mámu a nic si k ni nedovolí"

štěně
neboli - o vztahu budoucích dvou dospělých fen to nevypovídá nic

"To si vážně myslíte, že sousedi jsou povinni zdokumentovat čas, kdy nejste doma a feny štěkají? Vaši psi je obtěžují a je úplně jedno v kolik je to přesně hodin."

no jo, když něco reklamuji, tak to musím specifikovat
a nebylo by to poprvé, kdyby se ukázalo, že feny doma štěkají když jsou na cvičáku nebo kde....
a proč je dobrá kamera? no nechť majitel pozná pravdu

Sousedi něco reklamují?
Já myslela, že je obtěžují cizí nevychovaní psi.

12.10.2022 09:54

ano, sousedi reklamují štěkot
sousedé se stěžují na štěkot
je dobrým zvykem, že se předkládají důkazy existence takového jednání/vady/....

12.10.2022 10:01
P.C.

XXX.XXX.15.98

Fiona.Praha napsal(a):
Jsem stará struktura.
Nechci apku, nechci nic a nikoho sledovat přes kameru.
V práci potřebuji a chci pracovat a ne sledovat, co se děje doma. Sorry, ale 3x za hodinu kouknout, to je cca každých 20 minut, takže to zabere dost času a odvede dost pozornosti např. v práci.
Vychovala jsem si pesy tak, aby neobtěžovaly okolí. Od ostatní tak nějak, asi nesmyslně, očekávám totéž.

Se stářím to nemá nic společného, starý i mladý mají dostupné moderní technologie, záleží jak je kdo využije.
A nemusíte sledovat 3x za hodinu, to byl příklad, nicméně máte mobil na stole, ťuknete, vidíte, že pes spí... zdržení od práce asi 10-15 sekund. Chápu, pokud jste chirurg nebo tak, že to asi dělat nebudete, ale jinak zanedbatelné.
My máme kvůli tomu, abychom věděli, co dělá a jestli nereaguje právě na psa, který ve vedlejším bytě štěká jak de-bil. No a díky apce víme, že na něj nereaguje a neštěká.

A je to dobré i na takové sousedy kreteny, kteří buď lžou nebo ještě provokujou.

Máme taky ten Alfred.... Já teda píšu, že to "máme", ale má to jen muž. Já když si vzpomenu, tak napíšu muži, co dělá pes a muž pošle fotku spícího psa... Takže zdržení od práce někdy i 30 sekund, jaká hrůza.

12.10.2022 10:05
P.C.

XXX.XXX.15.98

Fiona.Praha napsal(a):
Sousedi něco reklamují?
Já myslela, že je obtěžují cizí nevychovaní psi.

No a nebo taky ne a jenom kecaj.
Kamarádka to měla přesně takhle, chodila špatná, že pes štěká celé dopoledne, že jí to každý den říká soused, že to nedělal, že neví co.... Dala kameru a copak zjistila... Že pes spí celé dopoledne jak dudek.

12.10.2022 10:25
Amaliee

XXX.XXX.114.69

Myslím si že moji psy mají dobrou povahu a aktivity mají taky , ano vím že to mi sousedi dělají že děti kopou do dveří atd protože mi to řekla sousedka 🤷‍♀️😀 a aj jsem byla u toho když jsem spala ráno a najednou rány a zvonek 🤷‍♀️😂ale nevadi mám rada lidi kteří umí jen kritizovat ale neporadí ale jsou chytřejší jak Google 😂🤷‍♀️

Kameru chci i proto abych měla i důkaz co dělají oni 😀nepřijde mi úplně v pohodě aby mi přes dveře hulákaly na psy … a mají i ode mě klíče tak chci vědět jestli náhodou tam i nechodí což si úplně nemyslím ale je divné že starší fenka se jde schovat když ke mě přijdou 🤷‍♀️

Sousedům jsem řekla ať mi to nahraji a oni s tim souhlasili a ještě mi nikdy nic neukázali 🤷‍♀️a jako když oni nevědí že jsem byla třeba v noci pryč tak o psech nic neřeknou ale jak vědí že někam jdu tak hned ráno jak mě vidí tak si stěžují což je taky celkem zajímavé 😀 a člověk si všimne kolik je hodin když ho tedy sousedův pes třeba vzbudí atd si myslím 🤷‍♀️😂tak si myslím že by mohli říct správný čas 😂

Každopádně moc děkuji všem kteří poradili a napsali i dobíjí zkušenost se sousedy atd ☺️

12.10.2022 12:53
arosek

XXX.XXX.130.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
"Imho moje soucasna skladba je 4+4 a taky se to mezi sebou nepere, pac to nema cas na vymysleni pi....ny :)"

jako to už je regulérní smečka, která už má svá pravidla a život a je předpoklad, že už se v nějaké míře koučuje sama

2 feny jsou prostě 2 feny, 1:1, to může být horší sestava, bez nějakých smečkových pravidel

ale samozřejmě v prvé řadě to je o povahách
a, taky bych to dala do první řady, o plemeni
a režimu, vedení, práci....

Tak ono se k te regulerni smecce je potreba nejak propracovat ;) Kupodivu ti zaclo 1+1 a pak to pokracovalo dal :)

Feny se mi servaly jednou. Do smecky pes (7 let) a fena (2 roky) prisla druha fena (4 roky) a mladsi ji vys..ala a moje maminka ji v tom podporovala. Jedna bitka, pak pul roku prace a zbytek zivota spaly vedle sebe, zraly si z misek, kooperovaly spolu na honech.

Pak jsme ixkrat zaclenovala do uz vetsi smecky psy a/nebo feny s ruznou minulosti, dost casto stare a nemocne, valna cast z nich strachovych nebo minimlane nekooperujicich s lidmi.
Ano, je to o plemeni a jeho dispozicich. Ale predevsim je to o lidech, kteri urcuji pravidla a se psy nejak komunikuji.

Ale to jsme trochu odbocily od tematu :D

12.10.2022 16:02
juhaj

XXX.XXX.24.119

Zadavatel korun, Vaši sousedí mají klíče od bytu? Tak to už je vyšší sousedský level. Neudělali jste si něco a oni se teď nemají?
O sousedech nemám iluze, kdysi na mě zvolila sousedka( s těmito sousedy jsem zrovna dobře vycházela), že moje fena počurala výtah, ať to jdu uklidit. Vysvětlila jsem jí, že fena už je týden s přítelem na statku u koní, pozvala ji dál, ale nevím, zda mi věřila. A jiné a jiné s jinými, furt dokola.

12.10.2022 17:11
Amaliee

XXX.XXX.128.24

juhaj napsal(a):
Zadavatel korun, Vaši sousedí mají klíče od bytu? Tak to už je vyšší sousedský level. Neudělali jste si něco a oni se teď nemají?
O sousedech nemám iluze, kdysi na mě zvolila sousedka( s těmito sousedy jsem zrovna dobře vycházela), že moje fena počurala výtah, ať to jdu uklidit. Vysvětlila jsem jí, že fena už je týden s přítelem na statku u koní, pozvala ji dál, ale nevím, zda mi věřila. A jiné a jiné s jinými, furt dokola.

No my jakoby spolu máme dobrý vztah dá se říct a ty klíče má protože mi chodila venčit psy když jsem byla v práci ale po čase s ni ta starší fenka už nechtěla a šlo s ní jen stěně … jen občas ty psy nebo když se bavíme o práci tak mi vše vymlouvají že to bude na prd atd oni jsou doma oni do práce nechodí takže mi občas přijde že nechápou že musím chodit do práce 🤷‍♀️😂když jsem si koupila hada tak měli řeči …
S čůránim taky na mě šli že moji psy curaji na chodbě tak jsem jim vysvětlila že moje fenky u toho nezvedají nohu a pal se ukázalo že rohy na chodbě očůráva jejich york🤷‍♀️😂 ale když něco udělají oni nebo když měli stěně a udělalo něco tak to bylo v pohodě ale jak by něco udělali moji psy tak 3 světová 🤷‍♀️😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík