Hltání

Plemeno není v seznamu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2022 06:24
Alfajz

XXX.XXX.228.90

Dobrý den, chceme přejít na nové granule, ale chtěla bych nějaké vetší, protože Alf hrozně hltá protihltací misku jsem zkoušela, ale nebylo to nic platné. Alfík je čivava X německý pinč no ale pro malá plemena jsou jen mini granule, nevíte co s tím ? Jaké granule zkusit nebo co proti tomu hltání a jestli to vadí když hltá ?

13.10.2022 06:51
rapotacka11

XXX.XXX.225.105

Musí granule?

13.10.2022 07:35
keissa

XXX.XXX.155.174

Alfajz napsal(a):
Dobrý den, chceme přejít na nové granule, ale chtěla bych nějaké vetší, protože Alf hrozně hltá protihltací misku jsem zkoušela, ale nebylo to nic platné. Alfík je čivava X německý pinč no ale pro malá plemena jsou jen mini granule, nevíte co s tím ? Jaké granule zkusit nebo co proti tomu hltání a jestli to vadí když hltá ?

tak když jsou pro malá plemena jen mini granule co tak teda vzít ty pro velke plemena tam by mohla být velikost tak akorát aby je kousal
ps ..pes není přežvýkavec a nemusí svoje jidlo kousat .. je pro něj přirozene hltat ,pokud hltá suche granule a dusí se jima tak mu je namočte ,stačí jen nalít trochu vlažne vody ,vývaru .

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2022 07:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžete mu je nasypat do nějaké hračky, ze které budou vypadávat postupně, aby to do sebe nesoukal po hrstech.
(gumový míček s vystříhanými otvory, případně z nabídky nějakého obchodu - ověřit průměr otvorů)

Předpokládám, že jste vyloučili příčiny typu "má hlad/žere mu to kočka"...

13.10.2022 08:38
rapotacka11

XXX.XXX.225.105

Musí JEN granule?
Má hlad, je nedožranej,
chudák malej.

13.10.2022 10:27
Alfajz

XXX.XXX.126.5

No já už jsem se trochu dívala, a ono pro ty větší plemena to taky není žádná sláva 😃
Nedusí se, zkusím ještě namočit a uvidím, asi to moc hrotím 😅😅 děkuji za odpověd

13.10.2022 10:30
Alfajz

XXX.XXX.126.5

keissa napsal(a):
tak když jsou pro malá plemena jen mini granule co tak teda vzít ty pro velke plemena tam by mohla být velikost tak akorát aby je kousal
ps ..pes není přežvýkavec a nemusí svoje jidlo kousat .. je pro něj přirozene hltat ,pokud hltá suche granule a dusí se jima tak mu je namočte ,stačí jen nalít trochu vlažne vody ,vývaru .

No já už jsem se trochu dívala, a ono pro ty větší plemena to taky není žádná sláva 😃
Nedusí se, zkusím ještě namočit a uvidím, asi to moc hrotím 😅😅 děkuji za odpověď

13.10.2022 10:32
Alfajz

XXX.XXX.126.5

rapotacka11 napsal(a):
Musí JEN granule?
Má hlad, je nedožranej,
chudák malej.

Ne nemusí jen granule, dávám mu i jiné žrádlo.
Ale dávám granule jako hlavní
A nemyslím si, že je nedožraný jen je zachráněný z množírny, tak možná u proto hltá …

13.10.2022 10:35
Alfajz

XXX.XXX.126.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžete mu je nasypat do nějaké hračky, ze které budou vypadávat postupně, aby to do sebe nesoukal po hrstech.
(gumový míček s vystříhanými otvory, případně z nabídky nějakého obchodu - ověřit průměr otvorů)

Předpokládám, že jste vyloučili příčiny typu "má hlad/žere mu to kočka"...

Míček máme jen na mlsky, ale zkusím to. Děkuji za radu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík