Dobrý den, jdu si pro radu a snad i pro trocha toho utěšení
Fena NO - dnes 46.den, březost potvrzena 25.den (prvorodička)
Fena je sice mohutné stavby těla a nikdy nebyla nějak štíhlounká , ale nějak se mi zdá že nám to bříško moc neroste
Na kontrolní RTG půjdeme až po tom 50 dnu, ale vrtá mi to hlavou a tak jsem zde přišla s dotazem.
Bříško tam trochu je, ale nic podle čeho bych řekla že je 100% březí, jen teda jsem si všimla, že jí více povolila "lišta" a zvětšily se jí cecíky
Měl to někdo stejně? Na sonu zběžně viděná 4 štěňata
Uživatel s deaktivovaným účtem

čtyři štěňata vám neudělají velkou fenu jako balon.
46 den a relativně málopočetný vrh tomu odpovídá. Že je březí v tomhle období opravdu může značit jen ta nateklá lišta. Nebojte,ona začne najednou kynout před očima, teď začnou plody teprve pořádně růst a bude se vám to zdát ze dne na den. Ona by jinak vypadala,kdyby jich čekala třeba deset. Na fotce labina 46. den,když čekala 3 štěnda

janaa
napsal(a):
46 den a relativně málopočetný vrh tomu odpovídá. Že je březí v tomhle období opravdu může značit jen ta nateklá lišta. Nebojte,ona začne najednou kynout před očima, teď začnou plody teprve pořádně růst a bude se vám to zdát ze dne na den. Ona by jinak vypadala,kdyby jich čekala třeba deset. Na fotce labina 46. den,když čekala 3 štěnda
OT, je úžasné vidět neobezniho, svalnateho labika!
napsal(a):
OT, je úžasné vidět neobezniho, svalnateho labika!
Díky. To už je zaoblená,je to po lovecké sezoně,to bývají holky jak vyběhaný srnky. Za to teď máme jako každý rok období obezity, protože zahrada je víc jak štědrá, a několik kilo ovoce denně je vidět až moc

janaa
napsal(a):
Díky. To už je zaoblená,je to po lovecké sezoně,to bývají holky jak vyběhaný srnky. Za to teď máme jako každý rok období obezity, protože zahrada je víc jak štědrá, a několik kilo ovoce denně je vidět až moc
Jj, to samý u nás. Radši jsem jednu jabloň nechala pokácet, pro lidi ta jabka nebyla, ale bylo jich na tom stromě strašně moc.
Jinak Adélka v pracovní kondici. Už nám to brzy začne, jabka a hrušky budou zhubnuty