Je březí? Aneb, neroste nám břicho

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2022 18:29
Vricedo

XXX.XXX.195.3

Dobrý den, jdu si pro radu a snad i pro trocha toho utěšení
Fena NO - dnes 46.den, březost potvrzena 25.den (prvorodička)
Fena je sice mohutné stavby těla a nikdy nebyla nějak štíhlounká , ale nějak se mi zdá že nám to bříško moc neroste
Na kontrolní RTG půjdeme až po tom 50 dnu, ale vrtá mi to hlavou a tak jsem zde přišla s dotazem.
Bříško tam trochu je, ale nic podle čeho bych řekla že je 100% březí, jen teda jsem si všimla, že jí více povolila "lišta" a zvětšily se jí cecíky
Měl to někdo stejně? Na sonu zběžně viděná 4 štěňata

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2022 18:47

čtyři štěňata vám neudělají velkou fenu jako balon.

13.10.2022 18:48
janaa

XXX.XXX.174.242

46 den a relativně málopočetný vrh tomu odpovídá. Že je březí v tomhle období opravdu může značit jen ta nateklá lišta. Nebojte,ona začne najednou kynout před očima, teď začnou plody teprve pořádně růst a bude se vám to zdát ze dne na den. Ona by jinak vypadala,kdyby jich čekala třeba deset. Na fotce labina 46. den,když čekala 3 štěnda

14.10.2022 10:47
Mendy5

XXX.XXX.43.190

U veľkého psa pri 4 šteňatách to brucho obrovské nebude. A ešte je aj pomerne skoro, po tom 50 dni sa začne zväčšovať a nalievať sa jej cecíky. Buďte v kľude :)

14.10.2022 12:30

janaa napsal(a):
46 den a relativně málopočetný vrh tomu odpovídá. Že je březí v tomhle období opravdu může značit jen ta nateklá lišta. Nebojte,ona začne najednou kynout před očima, teď začnou plody teprve pořádně růst a bude se vám to zdát ze dne na den. Ona by jinak vypadala,kdyby jich čekala třeba deset. Na fotce labina 46. den,když čekala 3 štěnda

OT, je úžasné vidět neobezniho, svalnateho labika!

14.10.2022 12:41
janaa

XXX.XXX.174.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
OT, je úžasné vidět neobezniho, svalnateho labika!

Díky. To už je zaoblená,je to po lovecké sezoně,to bývají holky jak vyběhaný srnky. Za to teď máme jako každý rok období obezity, protože zahrada je víc jak štědrá, a několik kilo ovoce denně je vidět až moc

14.10.2022 12:44

janaa napsal(a):
Díky. To už je zaoblená,je to po lovecké sezoně,to bývají holky jak vyběhaný srnky. Za to teď máme jako každý rok období obezity, protože zahrada je víc jak štědrá, a několik kilo ovoce denně je vidět až moc

Jj, to samý u nás. Radši jsem jednu jabloň nechala pokácet, pro lidi ta jabka nebyla, ale bylo jich na tom stromě strašně moc.

14.10.2022 12:51
janaa

XXX.XXX.174.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jj, to samý u nás. Radši jsem jednu jabloň nechala pokácet, pro lidi ta jabka nebyla, ale bylo jich na tom stromě strašně moc.

My máme tak na 4 tisících metrech ovocný stromy

14.10.2022 13:22
janaa

XXX.XXX.174.242

Jinak Adélka v pracovní kondici. Už nám to brzy začne, jabka a hrušky budou zhubnuty

Přidejte reakci

Přidat smajlík