Dobrý den,
mám fenku velkého plemene,v pátek sežrala
syrovou hovězí kost,je krmena celý život barfem, kosti dostávala běžně a nikdy ji problém nedělaly.Ale teď se nemůže vykadit. Nevím jestli byla v sobotu, ale od včerejšího odpoledne jen tlačila bez výsledku. Dnes jsem volala na veterinu jestli přijet a byla mi zatím doporučena Lactulosa. Odpoledne jsem jí tedy koupila a ihned podala, předtím jsme byly na velké procházce.Fenka teď navečer vykadila 3 tvrdé bobky,velikosti cca velké švestky. Mohu doufat, že to je na dobré cestě a během zítřka se začne uvolňovat i zbytek nebo je stále možnost, že je to ucpané a byla by nutná operace? Děkuji
Ju

XXX.XXX.140.108
Doporučuji vlažné mléko.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak proč se tady ptáte?
Někdy stačí obyčejný jabko, ovocem psovi neublížíte.

Důležité je taky rozpohybovat, chce to delší procházku.

Follynka
napsal(a):
Jablko ano,to jsem dávala.Reagovala jsem dpíš na to mléko.
Proč? Mléko je v pohodě. maximálně se po něm pes po... A o to vám jde, ne?
napsal(a):
Důležité je taky rozpohybovat, chce to delší procházku.
Ono to je dost těžký, když toho psa bolí břicho. Můj pes to měl taky, nám zas vet doporučil dát co nejvíc oleje, ale nezabralo to, tak přišly na řadu klystýr a kapačky, měly jsme je i doma a naštěstí ty už zabraly. Operace by prej byla až pak.

Follynka
napsal(a):
Díky za odpovědi, byť ani jedna nebyla na to na co jsem se ptala, ale i tak děkuji.
Nerozumím. Jakou odpověď jste tedy chtěla slyšet? Ano, bude to na operaci? Ne, nebude to na operaci? Jak to máme na dálku poznat?
Viz assil. Zacpaného psa s břichabolem snad poznáte.
Ju

XXX.XXX.140.108
Naším psům dáváme mléko deně vždy při dojení. Nikdy žádné zažívací potíže ani průjem ale že pes s nadšením žere jablka jsem ještě neviďel. Možná jste si měla pořídit radši kozu.
Ju
napsal(a):
Naším psům dáváme mléko deně vždy při dojení. Nikdy žádné zažívací potíže ani průjem ale že pes s nadšením žere jablka jsem ještě neviďel. Možná jste si měla pořídit radši kozu.
A já neviděla psa,kterej by nerad jabka. Jabka,hrušky,švestky,ořechy se u nás momentálně žerou na kila, do toho si obírají šípky. Samostatně a dobrovolně Rozhodně je to pro ně jako všežravce přirozenější než to mlíko A že váš z mlíka nemá problémy je tím,že ho dostává od mala denně

janaa
napsal(a):
A já neviděla psa,kterej by nerad jabka. Jabka,hrušky,švestky,ořechy se u nás momentálně žerou na kila, do toho si obírají šípky. Samostatně a dobrovolně Rozhodně je to pro ně jako všežravce přirozenější než to mlíko A že váš z mlíka nemá problémy je tím,že ho dostává od mala denně
Vás seznámím. Jako štěně vdechnul všechno, jablka denně. Syrovou řepu jednou tajně šlohnul celou a šel si jí schroustat do postele s jemně meruňkovým povlečením. Teď mu ta jablka + řepu kvůli céčku pašuji do sušené přílohy a ještě mu tam kydnu jeho paštiku, aby nepitval. Ovoce je pro dospěláka jedovaté, jedině zelenina. Pro melouna by vraždil, ostatní s mírou a jak co.
napsal(a):
Vás seznámím. Jako štěně vdechnul všechno, jablka denně. Syrovou řepu jednou tajně šlohnul celou a šel si jí schroustat do postele s jemně meruňkovým povlečením. Teď mu ta jablka + řepu kvůli céčku pašuji do sušené přílohy a ještě mu tam kydnu jeho paštiku, aby nepitval. Ovoce je pro dospěláka jedovaté, jedině zelenina. Pro melouna by vraždil, ostatní s mírou a jak co.
Já o tom nepochybuju,to bylo v nadsázce na tu kozu

Ju
napsal(a):
A moji sežerou všechno, veškerý ovoce, mlíko i pivo by si dali. Asi jste ještě nikdy neviděl/a retrívra, že?
janaa
napsal(a):
Můj. Žere jen ledový salát a hrách. Spadaný jabka, švestky a ořechy ignoruje. Jako malý měl ještě rád okurky, ale to už ho přešlo. Ale on nesežere ani třeba sušený hrtany nebo pařátky a tak, takže asi není průměrný vzorek.