Canisterapie - seminární práce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2022 16:01
Pavlína04.

XXX.XXX.139.173

Pěkné odpoledne,

chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo psal seminárku na téma canisterapie? Letos jsem začala psát a zatím nevím co a jak, tak pokud by měl někdo, abych si mohla počíst a trochu se chytit byla bych moc ráda! Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2022 16:28

Pavlína04. napsal(a):
Pěkné odpoledne,

chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo psal seminárku na téma canisterapie? Letos jsem začala psát a zatím nevím co a jak, tak pokud by měl někdo, abych si mohla počíst a trochu se chytit byla bych moc ráda! Děkuji

Já teda nevím, ale vy nemáte žádného vedoucího, který by vám měl nápomocen?

18.10.2022 16:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

..ja nevím, ale he to jenom seminárka....

18.10.2022 16:55

Pavlína04. napsal(a):
Pěkné odpoledne,

..na téma canis nebo zooterapie už pár knížek vyšlo....dají se půjčit i v knihovně......ale tězko psát o něčem o čem takřka netušíte.....také záleží jak téma chcete uchopit, dá se tom psát nekonečně....

18.10.2022 17:00

Canisterapie - Galajdova Lenka, Galajdová Zdeňka, Canisterapi zvíre v sociálních službách - Andrea Tvrdá, Zooterapi v kostce - Bicková Jaroslava, Zooterapie ve světle objektivních poznatků - kolektiv autorů

18.10.2022 18:47

..ja nevím, ale he to jenom seminárka....

Já nevím, ale u nás děti mají k ročníkové práci vždycky někoho k ruce a k pomoci. Tak jsem myslela, že je tomu tak všude.

18.10.2022 18:49

Já nevím, ale u nás děti mají k ročníkové práci vždycky někoho k ruce a k pomoci. Tak jsem myslela, že je tomu tak všude.

..mně spíš připadá, že to zadavatelka popletla a měla na mysli bakalářskou/diplomovou práci, ale asi už se do diskuze nezapoji aby upřesnila jak to je.....

18.10.2022 18:54

..mně spíš připadá, že to zadavatelka popletla a měla na mysli bakalářskou/diplomovou práci, ale asi už se do diskuze nezapoji aby upřesnila jak to je.....

Tím spíš by měla mít nějakého vedoucího. Si myslím.

18.10.2022 18:55

Tím spíš by měla mít nějakého vedoucího. Si myslím.

..v tom případě je to snad povinné ...tak uvidíme zda zadavatelka upřesní.....

18.10.2022 20:00
Pavlína04.

XXX.XXX.168.50

Ano, už jsem koukala. Jen jsem se chtěla zkusit zeptat i tady. Děkuji

18.10.2022 20:03
Pavlína04.

XXX.XXX.168.50

Ano, samozřejmě že mám. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli by se nenašel někdo, kdo ji v nějaké blízké době psal, otázka byla nejspíš špatně podaná.

18.10.2022 20:08
Pavlína04.

XXX.XXX.168.50

..na téma canis nebo zooterapie už pár knížek vyšlo....dají se půjčit i v knihovně......ale tězko psát o něčem o čem takřka netušíte.....také záleží jak téma chcete uchopit, dá se tom psát nekonečně....

Nepsala bych o něčem o čem nic nevím, o toto téma se zajímám, jen je to pro mě poprvé a nejsem si tak jistá, to je celé. Děkuji za odpověď.

18.10.2022 20:13
fikovnice

XXX.XXX.132.147

Jde asi o typ školy, ale bývají i seminárky...
U nás se třeba zavedly tzv. samostatné práce (naši studenti nepíšou žádné bakalářky ani diplomky nebo tak něco) a my jsme vedoucí těch SP. V podstatě buď my sami (kdo jak chce) vypíšeme nějaká témata, anebo i po dohodě se studentem - když ke mně přijde se zajímavým tématem, proč ne... Onehdá dva studenti přišli za mnou s nápadem tématu "Využití halucinogenů u deprese a úzkosti".

18.10.2022 20:14
fikovnice

XXX.XXX.132.147

Pavlína04. napsal(a):
Ano, už jsem koukala. Jen jsem se chtěla zkusit zeptat i tady. Děkuji

Pozor na plagiátorství, dnes už se odhalí kde co...

18.10.2022 20:23
Pavlína04.

XXX.XXX.168.50

fikovnice napsal(a):
U nás se třeba zavedly tzv. samostatné práce (naši studenti nepíšou žádné bakalářky ani diplomky nebo tak něco) a my jsme vedoucí těch SP. V podstatě buď my sami (kdo jak chce) vypíšeme nějaká témata, anebo i po dohodě se studentem - když ke mně přijde se zajímavým tématem, proč ne... Onehdá dva studenti přišli za mnou s nápadem tématu "Využití halucinogenů u deprese a úzkosti".

Ano, takhle podobně to máme i na naší škole👍

18.10.2022 20:23
Pavlína04.

XXX.XXX.168.50

fikovnice napsal(a):
Pozor na plagiátorství, dnes už se odhalí kde co...

Máme to přísně kontrolované, dáváme si všichni záležet na vlastních pracích👍

18.10.2022 21:00
fikovnice

XXX.XXX.132.147

Pavlína04. napsal(a):
Máme to přísně kontrolované, dáváme si všichni záležet na vlastních pracích👍

18.10.2022 21:31

Pavlína04. napsal(a):
Nepsala bych o něčem o čem nic nevím, o toto téma se zajímám, jen je to pro mě poprvé a nejsem si tak jistá, to je celé. Děkuji za odpověď.

..dá se o tom psát moc hezky a zajímavě, držím palce aby se vám povedlo, můžete pak prosím napsat v jaké souvislosti o canis budete psat?

18.10.2022 21:33

fikovnice napsal(a):

.....tak to mohlo být hodně zajímavé.tema....

18.10.2022 22:43
Terven

XXX.XXX.110.191

Seminárka ale není ročníková práce...seminárek jsem za dobu studia napsala x a žádnýho vedoucího jsem k nim nenafasovala

19.10.2022 07:41

Terven napsal(a):
Seminárka ale není ročníková práce...seminárek jsem za dobu studia napsala x a žádnýho vedoucího jsem k nim nenafasovala

..právě proto jsem se divila...

19.10.2022 08:03
Pavlína04.

XXX.XXX.249.106

..dá se o tom psát moc hezky a zajímavě, držím palce aby se vám povedlo, můžete pak prosím napsat v jaké souvislosti o canis budete psat?

Ano, určitě. Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík