Pozná pes od koho něco dostal?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2022 17:20
Člověk se psem

XXX.XXX.65.45

Dobrý den, celkem by me zajimalo zda pes vyciti od koho pr. Dárek dostal❤️
Dekuji za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2022 18:42

Člověk se psem napsal(a):
Dobrý den, celkem by me zajimalo zda pes vyciti od koho pr. Dárek dostal❤️
Dekuji za odpovědi

Prosím česky. Ale spíš je to provokace od Lucky. Nebo ne?

18.10.2022 18:48
Lily2

XXX.XXX.245.226

Tak pes není slepý a ví kdo, mu podává dobrůtku nebo novou hračku. Pokud jde o to, kdo mu dárek koupil - ne nepozná to. Když ti dám dárek já, tak poznáš, jestli jsem ho zaplatila já, nebo někdo jiný?

18.10.2022 20:21
fikovnice

XXX.XXX.132.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prosím česky. Ale spíš je to provokace od Lucky. Nebo ne?

Vy neznáte prdárek??

18.10.2022 21:14

fikovnice napsal(a):
Vy neznáte prdárek??

Já ho znám! Většinou je rozbalen po večeři, když udělám květák, čočku, kapustu... Není moc o co stát, psovi bych ho nevnucovala. A určitě by poznal, od koho je!

18.10.2022 21:19

fikovnice napsal(a):
Vy neznáte prdárek??

Jako dárek na prd?

18.10.2022 22:34

Jako dárek na prd?

Nebo je to podobné složené slovo jako kuřízek… prdárek jakože prima dárek a když psu koupím prima dárek, no tak to ho sobecky předám sama, protože pes nefunguje tak, že mu ho předá jinej člen rodiny a řekne “ tak Punťo a tuhle pískací žirafu máš od paničky” a až dorazím domů já, tak se mi Punťa nevrhne kolem krku a nedostanu pusu za tu prima pískací žirafku, co už mimochodem nejenže nepíská, ale je rozebraná na atomy a vyhozená koši.

No a někdy si myslíte, že jste koupili opravdu prdárek.. vysolíte 25 tis. a koupíte bílé mňaudámě štěně, aby měla s kým hrát, aby měla psího kámoši a jí víc zajímá ta taška s věcmi, co dostalo štěně darem od chovatelky… a ta malá chlupatá a nemotorná koule jí nezajímá vůbec.😅

19.10.2022 12:41
Člověk se psem

XXX.XXX.65.45

Nevím zda jste si všimla ale já cesky píšu… jenom bez diakritiky 😉

19.10.2022 13:09

I bez interpunkce.

19.10.2022 13:10

Nebo je to podobné složené slovo jako kuřízek… prdárek jakože prima dárek a když psu koupím prima dárek, no tak to ho sobecky předám sama, protože pes nefunguje tak, že mu ho předá jinej člen rodiny a řekne “ tak Punťo a tuhle pískací žirafu máš od paničky” a až dorazím domů já, tak se mi Punťa nevrhne kolem krku a nedostanu pusu za tu prima pískací žirafku, co už mimochodem nejenže nepíská, ale je rozebraná na atomy a vyhozená koši.

No a někdy si myslíte, že jste koupili opravdu prdárek.. vysolíte 25 tis. a koupíte bílé mňaudámě štěně, aby měla s kým hrát, aby měla psího kámoši a jí víc zajímá ta taška s věcmi, co dostalo štěně darem od chovatelky… a ta malá chlupatá a nemotorná koule jí nezajímá vůbec.😅

Ha! Tak prima dárek mě nenapadnul.

19.10.2022 14:54
Šarina

XXX.XXX.200.119

Píšete bez diakritiky jen částečně, částečně i bez interpunkce.
Nabízí se otázka, proč tak činíte?
Třeba taková interpunkce je důležitá a nevěřte nikomu, kdo by se vám snažil namluvit opak.
Kupříkladu, ten váš úvodní dotaz bohužel moc srozumitelný nebyl, a to byla jediná věta. Když takhle napíšete složitější příspěvek, nebude to ke čtení.

19.10.2022 23:47
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Já ho znám! Většinou je rozbalen po večeři, když udělám květák, čočku, kapustu... Není moc o co stát, psovi bych ho nevnucovala. A určitě by poznal, od koho je!

Že jo?
Flokáč moje prdárky ZÁSADNĚ odmítal!!!
Nechápu, já se tak snažila!!!

19.10.2022 23:49
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Jako pravdou je, že o moje prdárky nemá v podstatě zájem nikdo...

20.10.2022 00:02

fikovnice napsal(a):
Jako pravdou je, že o moje prdárky nemá v podstatě zájem nikdo...

Tak jestli to nejsou ta kategorie prdárků…dárky na prd😅 a všechno je relativní…. si pamatuju, jak jsem svému malému synovi koupila elektrické mašinky.. no úspěch to nemělo.. dárek na prd, ale já si vyhrála, takže to byl vlastně prima dárek.
A co se týče Matese tak ten je dva v jednom. Když se mazlíme, když tak úžasně poslouchá, když si hraje a nahání se s Ginou, tak to je asi pro nás obě prima dárek. Když ale ráno s Ginou spíme v posteli a mláďas nám přijde oznámit, že už je vyspinkanej do růžova a přitom nás podupe, poválí… on je tak trochu slon v porcelánu, tak to se pak na sebe s Ginou podíváme a spíš si myslíme, že to je víc na prd než prima.😇

20.10.2022 12:21
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Tak jestli to nejsou ta kategorie prdárků…dárky na prd😅 a všechno je relativní…. si pamatuju, jak jsem svému malému synovi koupila elektrické mašinky.. no úspěch to nemělo.. dárek na prd, ale já si vyhrála, takže to byl vlastně prima dárek.
A co se týče Matese tak ten je dva v jednom. Když se mazlíme, když tak úžasně poslouchá, když si hraje a nahání se s Ginou, tak to je asi pro nás obě prima dárek. Když ale ráno s Ginou spíme v posteli a mláďas nám přijde oznámit, že už je vyspinkanej do růžova a přitom nás podupe, poválí… on je tak trochu slon v porcelánu, tak to se pak na sebe s Ginou podíváme a spíš si myslíme, že to je víc na prd než prima.😇

Já měla na mysli prdárky tak, jak je popsala "Espiro"...
A ty jsem měla na mysli od začátku i já!

Přidejte reakci

Přidat smajlík