Americký pitbulteriér

Prodám Amerického pitbulteriéra - Nabízím štěňátka APT narozena 7.4. 2025 K...
18000 Kč
Dobrý den,
Mám 7 letoun fenku křížence (americký stafordšírský teriér x americký pitbulteriér) a na začátku tohoto roku se jí zač zhoršovat zdravotní stav. Začalo to problémy s análníma žlázkama, které už 10 měsíců pravidelně veterinář vymačkává. Do toho přišla alergie (nevíme na co), kousala si packy až do krve, takže bere léky na alergii a nyní si packy už "jen" vylizuje. No a teď problém se kterým potřebuju poradit..neudrží stolici, chodíme s ní ven často a dokonce i v noci, aby jsme předešli tomu, aby byl v pelechu bobek (malý bobek)...bohužel se nám to nedaří, upravili jsme i stravu a veterinář tvrdí, že je to kvůli tomu, že se jí ucpávají ty žlázky, jenže ona se jí ta nehoda stává každý den 2x i po tom co má žlázky vymačkané. Je to opravdu nepříjemné, jak pro ní tak pro nás a proto se ptám, zda s tímhle má někdo zkušenost a neměl by nějakou radu. Předem děkuji za odpověďi.😊
Uživatel s deaktivovaným účtem
majabel
napsal(a):
Dobrý den,
Mám 7 letoun fenku křížence (americký stafordšírský teriér x americký pitbulteriér) a na začátku tohoto roku se jí zač zhoršovat zdravotní stav. Začalo to problémy s análníma žlázkama, které už 10 měsíců pravidelně veterinář vymačkává. Do toho přišla alergie (nevíme na co), kousala si packy až do krve, takže bere léky na alergii a nyní si packy už "jen" vylizuje. No a teď problém se kterým potřebuju poradit..neudrží stolici, chodíme s ní ven často a dokonce i v noci, aby jsme předešli tomu, aby byl v pelechu bobek (malý bobek)...bohužel se nám to nedaří, upravili jsme i stravu a veterinář tvrdí, že je to kvůli tomu, že se jí ucpávají ty žlázky, jenže ona se jí ta nehoda stává každý den 2x i po tom co má žlázky vymačkané. Je to opravdu nepříjemné, jak pro ní tak pro nás a proto se ptám, zda s tímhle má někdo zkušenost a neměl by nějakou radu. Předem děkuji za odpověďi.😊
Já teda nevím, ale nebylo by lepší ty žlázky odoperovat?
A obligátní rada - zkusit i jiné veterináře.
Mám adopťáka a než jsme krevním vyšetřením přišli na jeho hlavní alergeny, tak se mi, jinak čistotný pes, v noci v ložnici taky vykadil. Ovšem mimo pelíšek. Ukrutně to páchlo a bylo to po největším alergenu, jak jsme pak dle pozdějších výsledků zjistili. Mimochodem se mu žlázky taky ucpávají, chodí pravidelně na vyprázdnění. Dle mého laického názoru spolu alergie a ucpávání žlázek úzce souvisí.
Tak třeba má Váš pejsek taky ve stravě alergen, o kterém ještě nevíte?
https://www.pejskarium.cz/alergie-a-kozni-problemy-psu-miroslav-pleva/
Mohlo by být zajímavé.
Rronjabutterfly
napsal(a):
https://www.pejskarium.cz/alergie-a-kozni-problemy-psu-miroslav-pleva/
Mohlo by být zajímavé.
Díky👍, je to dlouhé, ale velice zajímavé a poučné...klobouk dolů před panem doktorem...