Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Týnam

23.10.2022 14:54
Týnam

XXX.XXX.4.73

Dobrý den včera mi pes skoro 3 roky vyzvracel kamínek o velikosti 2 cm. A mám strach že tam má další. Nejsem si jistá kde ten kamínek mohl sníst jelikož ho ven bereme vždy s košíkem. Protože venku rád olizuje hnusné věci a nebo chce jist blbosti. Jednou chtěl sníst igelit ale včas jsme ho vytáhli z jeho pusy a nebo mrtvý ptáky co leží na silnici. A od té doby nosí košík, jelikož vždy když něco lízal tak měl průjem 3 dny a pak jsme vždy hned s ním jeli k veterináři. A s přítelem si lámeme hlavu kde tam kamínek mohl sníst doma každý den uklízím tak bych ho viděla a hned vyhodila. I přítel když jde s naším psem tak mu dává košík. A mám strach zda to byl jen jeden nebo víc. Dnes zatím nekalal. A vypadá že je zatím v pohodě nefnuka nic je prostě jako normálně. Ale já mám furt strach a přítel mi říkal že s ním zajdeme na veterinu v pondělí když nebude kakat 2 dny ale já mám strach aby nebylo pozdě. Prosím budu za každou radu vděčná.

Týnam

23.10.2022 15:09
Týnam

XXX.XXX.4.73

Ještě jsem k tomu Zapoměla napsat že přítel říkal že co když to byl jen jeden co tam měl ale já mám strach co když jich bylo víc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2022 16:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Týnam napsal(a):
Ještě jsem k tomu Zapoměla napsat že přítel říkal že co když to byl jen jeden co tam měl ale já mám strach co když jich bylo víc.

Když máte strach, jděte na veterinu hned.

Přidejte reakci

Přidat smajlík