Ahoj, jak je možné, že fena byla krytá stejným psem v době hárání tak 5x v rozmezí pat dní. a nic z toho nebylo ?
Psy spolu žijí. Fena 4 roky, pes v době krytí měl 6 měsíců
Veterinář tvrdil když byli na utz že určitě už plodný je, když je to malé plemeno. Byli na utz 2x a nic neviděl.
Teď ještě dodám že se jedná opravdu o sousedka a fakt mě to zajímá, proč fena březí není.
Pro ostatní, já mám psa a fenu ne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Psi spolu žijí a jedná se o sousedku?
Dobře, že vám pokus nevyšel, nechat skákat po 4leté feně půlroční štěně byť malého plemene pár dní , to mluví samo za sebe. Fuj.

miky1234567
napsal(a):
Ahoj, jak je možné, že fena byla krytá stejným psem v době hárání tak 5x v rozmezí pat dní. a nic z toho nebylo ?
Veterinář tvrdil když byli na utz že určitě už plodný je, když je to malé plemeno. Byli na utz 2x a nic neviděl.
Teď ještě dodám že se jedná opravdu o sousedka a fakt mě to zajímá, proč fena březí není.
..pokud by to tak bylo, nenechala by jste kryt neuchovněnou fenu štěnětem.....a udělejte si pořádek v tom kdo vlastně má psa a kdo fenu, protirecite si v zadání dotazu.....
napsal(a):
Dobře, že vám pokus nevyšel, nechat skákat po 4leté feně půlroční štěně byť malého plemene pár dní , to mluví samo za sebe. Fuj.
Co si to dovolujete?! To jako nemůže mít sousedka dva psy ? Než začnete napadat, pořádně si to přečtěte! Psala jsem že ty psy spolu bydlí!
napsal(a):
..pokud by to tak bylo, nenechala by jste kryt neuchovněnou fenu štěnětem.....a udělejte si pořádek v tom kdo vlastně má psa a kdo fenu, protirecite si v zadání dotazu.....
Pane bože... píšu jen co mi řekla sousedka. Má prostě doma 2 psy, fena, pes. Kryl ji několikrát v době, kdy začala krvácet. Nic z toho nebylo a i veterinář se divi,
Já jsem dotaz napsala skrz toho, že si stojím za tím, že pes byl mladý prostě.
I když to veterinář vyvrátil.
Takže kecy typu že se jedná
O mě mě fakt nezajímají.
Vždyť já mám jen psa, nemám další psy. Ale tak zde aby se člověk nemohl ani zeptat co ho zajímá.

Doufám, že zadavatelka je jen další z řady nudících se trollů. Přece není možné, aby byl někdo tak hloupý... i když podle toho písemného projevu asi ano.

miky1234567
napsal(a):
Pane bože... píšu jen co mi řekla sousedka. Má prostě doma 2 psy, fena, pes. Kryl ji několikrát v době, kdy začala krvácet. Nic z toho nebylo a i veterinář se divi,
O mě mě fakt nezajímají.
Vždyť já mám jen psa, nemám další psy. Ale tak zde aby se člověk nemohl ani zeptat co ho zajímá.
..tak holt musíte dotaz napsat tak aby byl správně pochopen....
miky1234567
napsal(a):
Tak ono není krytí jako krytí .. takže bylo to opravdu krytí a nebo 6 měsíční mimino jen skákalo po hárající feně ...
a ps v podstatě bych asi té sousedce přála ty štěnata na první porod stará fena ,otec nedospěly pes z toho muže být docela problem od císaře po narození nedomrdku a mrzáčku ..

miky1234567
napsal(a):
O mě mě fakt nezajímají.
Otázka je, co vlastně nazýváte krytím. Ono že občas při hře na sebe pes s fenou skočí, nic neznamená. Bylo by asi dobré, kdybyste si nastudoval cyklus feny a plodné dny, pak byste tady nevypadal jak hlupák. A jestli to mělo ještě navíc být plánované a chtěné, ta tam už fakt není co říct a pak se nedivte reakcím. A proč to vůbec jako soused řešíte?
keissa
napsal(a):
Tak ono není krytí jako krytí .. takže bylo to opravdu krytí a nebo 6 měsíční mimino jen skákalo po hárající feně ...
a ps v podstatě bych asi té sousedce přála ty štěnata na první porod stará fena ,otec nedospěly pes z toho muže být docela problem od císaře po narození nedomrdku a mrzáčku ..
Je to právě šílené a mrzí mě to co kdo za nesmysl je ochotný udělat. Ona je má venku i na volno, věčně dorazí na mého psa na vodíku, prostě hrůza
napsal(a):
Vždyť je to jen výžblept chorého mozku - fena, která teprve začala krvácet (tzn. že byla v začátku) by to tomu štěněti vysvětlila tak, že by na to dlouho nezapomněl.

miky1234567
napsal(a):
O mě mě fakt nezajímají.
I veterinář se diví, že kryje půlroční štěně. A že fena nezabřela, když měla krvavý výtok. Vy jste se ho ptal(a)? Nás taháte za fusekli, že jo?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.115
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Vždyť je to jen výžblept chorého mozku - fena, která teprve začala krvácet (tzn. že byla v začátku) by to tomu štěněti vysvětlila tak, že by na to dlouho nezapomněl.
Jak která
5008

XXX.XXX.228.41
Měl jsem fenu co držela po celou dobu hárání a taky fenu co držela až 25.den-výsledek 9 štěňat. Ale zadavatel je samozřejmě drsnej hulič