Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme na dvorku jezevčíka starý 8 let, který štěká na všechno co se hýbe - letící ptáky, včely než ho štípnou, kolemjdoucí,brouky a v noci na kočky, myš za boudou, už mi přijde, že chodí a jen tak si štěká, jinak je to vítací hodný pejsek, až na to štěkání ,/ na dlouhé procházky chodíme o víkendu, kde běhá na volno/

napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme na dvorku jezevčíka starý 8 let, který štěká na všechno co se hýbe - letící ptáky, včely než ho štípnou, kolemjdoucí,brouky a v noci na kočky, myš za boudou, už mi přijde, že chodí a jen tak si štěká, jinak je to vítací hodný pejsek, až na to štěkání ,/ na dlouhé procházky chodíme o víkendu, kde běhá na volno/
Nudí se. Dllouhé procházky o víkendu nestačí.
No, já mám poloviční jezevčici, štěká poměrně dost a má pěkně znělej hlásek.
Pokud by chodila na dlouhý procházky jenom o víkendu, asi by jí rychle hráblo z nudy, zničila by nám byt a sousedi by psali stížnosti
Jezevčík je pracant, potřebuje makat, zaměstnávat, vymýšlet...pokud se 5 dní v týdnu poflakuje po zahradě, nedivím se, že řve na všechno, co se hýbe.

Procházky jen o víkendu nestačily svého času ani naší "gaučový" mopsli. To se ten chudák nudí takhle na zahradě celých osm let?! A víte, že se vám dožije třeba i dvaceti? To ho necháte takhle trápit dalších dvanáct let?