Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dadula68

16.11.2022 05:34
Dadula68

XXX.XXX.231.214

Dobrý den, máme doma 6-ti měsíční štěně pinče. Za poslední měsíc a půl začal výrazně, tzv. poskakovat po 3 nohách. Zadní levé tlapce ulevuje. Při venčení běhá a skáče jako blázen, ale když běhá kolem domu, při výcviku, nebo jdeme "jen na čůrací" procházku, tak tu nožku zvedne a opravdu jde jen po 3. Manžel tvrdí, že když jsme si ho přivezli a on se od nás nehnul ani na půl metru, tak mu tu tlapku "přišlápl". Nemohlo to být nic strašného, protože ani nekňučel, žádné kulhání ....Kontrolovala jsem, jestli nemá něco píchnutého v tlapce, délku drápků ... na ohmat na nic nereagoval. Chci se zeptat, může se jednat o zlozvyk, nebo mám raději vyhledat odbornou pomoc. Mohlo by jít o nemoc kloubu ??? Toto je druhý pejsek tohoto plemene, předchozí to nedělala. Děkuji předem za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2022 06:10

ano, potřebujete veterináře. pes nic takového jako kulhání "ze zlozvyku" dělat nebude.

16.11.2022 08:36
janaa

XXX.XXX.174.242

Luxace pately? Chce to ortopeda

16.11.2022 08:44

janaa napsal(a):
Luxace pately? Chce to ortopeda

Jo, ta mě napadla jako u první.

Stáhnout zdarma

16.11.2022 08:44

Dadula68 napsal(a):
Dobrý den, máme doma 6-ti měsíční štěně pinče. Za poslední měsíc a půl začal výrazně, tzv. poskakovat po 3 nohách. Zadní levé tlapce ulevuje. Při venčení běhá a skáče jako blázen, ale když běhá kolem domu, při výcviku, nebo jdeme "jen na čůrací" procházku, tak tu nožku zvedne a opravdu jde jen po 3. Manžel tvrdí, že když jsme si ho přivezli a on se od nás nehnul ani na půl metru, tak mu tu tlapku "přišlápl". Nemohlo to být nic strašného, protože ani nekňučel, žádné kulhání ....Kontrolovala jsem, jestli nemá něco píchnutého v tlapce, délku drápků ... na ohmat na nic nereagoval. Chci se zeptat, může se jednat o zlozvyk, nebo mám raději vyhledat odbornou pomoc. Mohlo by jít o nemoc kloubu ??? Toto je druhý pejsek tohoto plemene, předchozí to nedělala. Děkuji předem za odpověď

Viz výše. Veterinář, ideálně ortoped.

Dadula68

16.11.2022 09:46
Dadula68

XXX.XXX.231.214

Děkuji za odpovědi ... hned se jdu podívat co to vlastně ... cvičíme na agility a ráda bych v tom pokračovala i nadále, pokud mu to zdravotní stav dovolí.

16.11.2022 14:19
assil

XXX.XXX.121.3

Luxace se zoperuje a je to OK a pes může i sportovat, když to necháte, za pár let artroza a konec. Najděte si nejlépe ortopeda co posuzuje luxace.

Dadula68

16.11.2022 20:37
Dadula68

XXX.XXX.104.108

assil napsal(a):
Luxace se zoperuje a je to OK a pes může i sportovat, když to necháte, za pár let artroza a konec. Najděte si nejlépe ortopeda co posuzuje luxace.

Už jsme objednaní k vetovi, prý udělá vyšetření palpací a manipulací .... na základě vyjádření se objednáme k ortopedovi. Máme tu super odborníka.

17.11.2022 10:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Dadula68 napsal(a):

Já jsem asi blázen, ale já bych mazala k vetovi už po týdnu kulhání, možná spíš dřív

Přidejte reakci

Přidat smajlík