Štěňátka FLAT COATED RETRIEVERA

Prodám Flat coated retrívra - CHS YnnaBBlack přijímá rezervace na černé fen...
35000 KčTomki
XXX.XXX.120.245
Dobrý den,
dnes jsme bohužel museli nechat utratit pejska z důvodu vážné nemoci.
Trochu nás překvapilo, že pejsek dostal pouze jednu velkou injekci. Všude jinde jsme se však dočetli, že se dávají dvě injekce a tak by nás zajímalo jaká je vaše zkušenost?
Uživatel s deaktivovaným účtem
jedna velká stačí, pokud je přístup do žíly.
fikovnice
napsal(a):
Pořád se eutanázuje T61?
spíš pentobarbital, thiopental. T61 bych na flaťáka nebrala, stálo by to i s nějakým alfa dva agonistou raketu.
napsal(a):
spíš pentobarbital, thiopental. T61 bych na flaťáka nebrala, stálo by to i s nějakým alfa dva agonistou raketu.
A nemáte s thiopentalem problémy? Chvíli na trhu je, chvíli není...
Obecně výpadky léků teď - naprostý děs!!!! Na můj COVID jsem nemohla sehnat 3 ze 4 léků...
napsal(a):
Počkejte, a teda eutanázie - jen barbiturátem...??? Předávkování barbituráty...?
Myslela jsem, že by tam měl být minimálně ještě draslík.
fikovnice
napsal(a):
A nemáte s thiopentalem problémy? Chvíli na trhu je, chvíli není...
Obecně výpadky léků teď - naprostý děs!!!! Na můj COVID jsem nemohla sehnat 3 ze 4 léků...
jo, thiopental má výpadek každou chvíli. teď zrovna je. ale ono to člověk vezme po více kusech když je a pak to chvilku vydrží a malý výpadek se na tom dá přežít, nebo holt pentobarbital, ten je ve více specialitách takže když není jeden, je jiný.
fikovnice
napsal(a):
Počkejte, a teda eutanázie - jen barbiturátem...??? Předávkování barbituráty...?
Myslela jsem, že by tam měl být minimálně ještě draslík.
k čemu draslík? stačí ty barbituráty.
draselnou solí jsem naposledy utrácela před mnoha lety ještě na praxi ležícího býka. asi to není dnes úplně lege artis.
napsal(a):
k čemu draslík? stačí ty barbituráty.
draselnou solí jsem naposledy utrácela před mnoha lety ještě na praxi ležícího býka. asi to není dnes úplně lege artis.
Fakt? Já nevím, měla jsem to nějak zafixováno - snad z lidských poprav v USA...
Barbiturát, pak myorelaxans, a pak se dával na zástavu srdce draslík. Jak je to přesně teď, nevím; dělali tam hokusy pokusy, ptž jim Švýcaři z humanitních důvodů odmítli poskytovat právě ten thiopental.
tak zkoušeli tuším oxykodon, nebo hydrokodon, až nějakého vězně ubezdušili ke smrti po asi 20min dusení se...
fikovnice
napsal(a):
Fakt? Já nevím, měla jsem to nějak zafixováno - snad z lidských poprav v USA...
Barbiturát, pak myorelaxans, a pak se dával na zástavu srdce draslík. Jak je to přesně teď, nevím; dělali tam hokusy pokusy, ptž jim Švýcaři z humanitních důvodů odmítli poskytovat právě ten thiopental.
tak zkoušeli tuším oxykodon, nebo hydrokodon, až nějakého vězně ubezdušili ke smrti po asi 20min dusení se...
no tak právě proto se jim tam vězni dusí zaživa, protože prostě barbiturát přeskakují nebo jsem někde četla, že mají nižší dávky než když to má být anestetikum, takže ty vězně potřebujou zabít nějak jinak. třeba arytmií vyvolanou draslíkem.
to není eutanazie, to je prostě poprava jedem, když jsou okolnosti jedno, tak se dá člověk zabít asi vším, co je po ruce, možná i vápníkem
ale zvířata normálně barbituráty do účinku.
napsal(a):
no tak právě proto se jim tam vězni dusí zaživa, protože prostě barbiturát přeskakují nebo jsem někde četla, že mají nižší dávky než když to má být anestetikum, takže ty vězně potřebujou zabít nějak jinak. třeba arytmií vyvolanou draslíkem.
to není eutanazie, to je prostě poprava jedem, když jsou okolnosti jedno, tak se dá člověk zabít asi vším, co je po ruce, možná i vápníkem
ale zvířata normálně barbituráty do účinku.
Oni v USA vůbec nedávají barbiturát...tuším teda, že tak nějak to "po novu" zavedli. A toho jednoho fakt zadusili zaživa opioidem!!!
fikovnice
napsal(a):
Oni v USA vůbec nedávají barbiturát...tuším teda, že tak nějak to "po novu" zavedli. A toho jednoho fakt zadusili zaživa opioidem!!!
aj špatně zvoleným, kdyby se praštili přes kapsu a navalili tam fentanyl, bylo by to taky skoro hned.
napsal(a):
aj špatně zvoleným, kdyby se praštili přes kapsu a navalili tam fentanyl, bylo by to taky skoro hned.
A on ten fentanyl zas až tak drahej není (vždyť celý Státy už nějakej rok mají krizi s fentanylovou závislostí), nechápu, co to tehdy vyváděli s tím hydro-/oxykodonem...
Edit: Fentanyl jsme měli doma, nemyslím fakt, že by to byla nějaká ruinující cena.
Ještě jedno edit: Vlastně mám ten fentanyl doma ještě pořád.