Dog-friendly OC v Praze?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kingconnie1209

24.11.2022 20:13
kingconnie1209

XXX.XXX.13.248

Ahoj, máte někdo aktuální přehled do kterých OC v Praze můžou psi? Potřebuju natrénovat eskalátory a ty v obchoďácích bývají pro začátek přívětivější než ty v metru :) Díky!

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2022 20:23

nehledejte v tom věku, na tréning eskalátorů stačí ty krátké, co jsou z vestibulu na povrch třeba na karlově náměstí nebo na můstku. prostě ne ty ze stanice do vestibulu, ale ty z vestibulu nahoru, co mají vedle sebe schody.

24.11.2022 22:25

Sla bych na hlavak - jsou tam jednak kratke eskalatory z metra a taky ty jezdici pasy, ktere nejsou moc rychle ani zkosene, zacla bych na nich.

25.11.2022 11:20
Fatia

XXX.XXX.205.210

Já bych na trénování psa na eskalátory tedy volila to OC, než Karlák či hlavák. Protože blokující se pes před schody v hlavních dopravních uzlech způsobí mačkanici lidí, pes bude nervozní, já budu nervozní... To není dobrá konstelace. Takže bych hledala OC, kde je eskalátor z garáží, tam nebývá takový provoz a navíc si myslím, že pes tam prostě vadit nebude. Jako ex pražák už nevím, kde takový je, já trénovala na Kladně. Ale stejně psa na výstup zvedám, mám hrůzu, že si tam zatrhne dráp.

25.11.2022 14:59

Do OC Stromovka můžou psi, jsou tam jezdící pásy a minimum lidí.

25.11.2022 15:56
Doron

XXX.XXX.16.161

OC Nový Smíchov. Dřív to nešlo teď asi před měsícem nás tam pustili.

Přidejte reakci

Přidat smajlík