Jedinec

XXX.XXX.197.78
Zdravím zajímalo by mě jak velké bude štěně v dospělosti když rodiče jsou matka je kříženec francouzskýho buldočka a otec německý ovčák,chci si s přítelkyní od paní toto štěňátko fenečky pořídit a paní říkala že v dospělosti bude mít cca 25kg určitě. Tedy moje otázka je jak bude štěňátko v dospělosti velké. Děkuji předem za odpověďi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemáte foto?

Mně teda přijde šílený vůbec to, že toto někdo křížil. 🤦

napsal(a):
Mně teda přijde šílený vůbec to, že toto někdo křížil. 🤦
Můžeme doufat, že to byla fakt nehoda.

napsal(a):
Můžeme doufat, že to byla fakt nehoda.
No, můžeme. Ale nějak si nedovedu představit ani ten akt. 🤦

napsal(a):
No, můžeme. Ale nějak si nedovedu představit ani ten akt. 🤦
Já taky ne. Ale otázka, jak ti rodiče vlastně vypadají.

nejšílenější kříženec, kterýho jsem zažila, byl jezevčík s brazilskou filou.

napsal(a):
nejšílenější kříženec, kterýho jsem zažila, byl jezevčík s brazilskou filou.
To fakt? Aj to sa dá ?

no když si vzpomenu, jak vynalézavý byl jezevčík Rinek, který chodil za naší první dogou Aronou... Jak se snažil využívat schody a terénní nerovnosti - opravdu jsme museli být ve střehu a i na zahradě háravku nespustit ani na vteřinu z dohledu. Prošel snad pod každým plotem (uměl i rozplétat dráty), uměl vyskočit z okna (když ho majitelé zavřeli doma). Věřím, že by se mu povedlo dogovčíky vytvořit rychle

napsal(a):
no když si vzpomenu, jak vynalézavý byl jezevčík Rinek, který chodil za naší první dogou Aronou... Jak se snažil využívat schody a terénní nerovnosti - opravdu jsme museli být ve střehu a i na zahradě háravku nespustit ani na vteřinu z dohledu. Prošel snad pod každým plotem (uměl i rozplétat dráty), uměl vyskočit z okna (když ho majitelé zavřeli doma). Věřím, že by se mu povedlo dogovčíky vytvořit rychle
Jak kdysi kdosi psal na koních - kombinace starokladrubská kobyla a fjordský hřebec. Už si lehala. Naštěstí - cituji - řev a lopata byly rychlejší. Život si najde cestu...
Zrzavci
napsal(a):
A jako, co má chudera dělat, když se jí nedostalo řádný přednášky na téma rodičovství? No?
Hele,zajímavý,že s ostatníma blonckama to mají nacvičený vzájemně klasicky na stojáka ale u pinďoura prostě žila v přesvědčení,že jsou neschopný, a chudák ženská musí lehnout,aby z toho něco bylo
Zrzavci
napsal(a):
Ano myslela jsem si to, že jste člověk s nohama na zemi. Možná spíš ve Vašem případku tak jako trochu víc v zemi páč jinak by Vás to občas porazilo, si tak odhaduju v tom počtu zvěře.
On ten počet byl takovej plíživej nárůst spíš se vždycky směju chlapovi,jsme spolu šest let, a přišel s jedním středním kníračem, a do tý doby byl normální a z momentálních osmi kousků jsou jeho práce dva - Bella -když umřela ze dne na den Fanynka,prohlásil,že máme nějak málo psů, a jestli nemaj holky dalšího Kevina, a Bína - když se vrátila v roce a půl zpátky domů,já jí chtěla poslat dál, ale on dělal s ní psí oči Ale zas je fakt,že,šest,sedm,osm,to už je v zásadě jedno,pro čokla není kam šlápnout tak nebo tak
To je obří smečka - pro mě teda. Jak to zvládáte časově- chodíte do práce? já mám pořád -i když se to snažím nějak naorganizovat - jednu chybějící ruku a to jsou jen tři, Někdy mi občas chybí samostatná procházka s jedním psem - taky se snažím, ale to hlavně s Rumíčkem v pracovní dny, aby si od ženskejch odpočinul, ale nedokážu to nikomu z nich udělat tak, že jako ty jdeš, vy půjdete příště na celou celodenní prochajdu . A to vím, že by to vždy tomu jednomu určitě udělalo radost. Potřebovala bych se naklonovat nebo tak něco.
Zrzavci
napsal(a):
To je obří smečka - pro mě teda. Jak to zvládáte časově- chodíte do práce? já mám pořád -i když se to snažím nějak naorganizovat - jednu chybějící ruku a to jsou jen tři, Někdy mi občas chybí samostatná procházka s jedním psem - taky se snažím, ale to hlavně s Rumíčkem v pracovní dny, aby si od ženskejch odpočinul, ale nedokážu to nikomu z nich udělat tak, že jako ty jdeš, vy půjdete příště na celou celodenní prochajdu . A to vím, že by to vždy tomu jednomu určitě udělalo radost. Potřebovala bych se naklonovat nebo tak něco.
Pracuju z domova
Někdy je to komplikovanější a člověk se prostě od toho,je mi líto nevzít toho a toho,musí odprostit. Když jdeme na hon,taky nejdou všichni. Holt někdy jdou všichni najednou,někdy to rozdělím,někdy jde jen někdo, zvlášť když potřebuju připravovat na zkoušky, do toho mi ještě někdo přijede na cvičení a tak. Kdo nejde,tak toho vytáhnu ten den jen na krátkou procházku nebo krátký aportovací cvičení. Skřeťáky tedy nepočítám,ty každý den ven fakt nepotřebují, mops se stejně drží za patama a nikam nejde a Bellina je zas hluchá a ztrácí se. Ale k jejich velikosti je ten hektar zahrady až až, a občas je vytáhnu (když není mokro,když není horko,když není vysoká tráva,když není moc sněhu... ). Pravda, do nedávna jsem to měla jednodušší, mužskej si dvě vozil do práce, tak na každodenní aktivity byly bloncky jen čtyři,teď to nejde. Tak se to holt musí plánovat a přizpůsobovat okolnostem. Stejně bych to teď už musela začít dělat tak nebo tak, bába Bára si sice myslí,že je mladice,ale musím myslet za ní a už dělat procházky klidnější, Berta je po úraze občas pajdavá a bolavá a líp nebude, Růžence už taky bude osm....
Joj, to se máte -s tou prací z domova, kdy si to člověk může rozplánovat. Hlavně teď v zimě je člověk právě limitovanej a pak o víkendu mi to moc nejde, to trhat na kousky, protože jim chci dopřát všeho všem najednou I když právě vzhledem ke cvičení, výuce je to zapotřebí. protože třeba Bubrdle je obrovsky snaživá a přesvědčit jí, aby se do toho nemotala ostatním, je někdy na dlouhý lokte. Už taky mám nějakej režim, to jo a vzhledem k tomu, že nezkouškujeme a jen tak si to "šolícháme" to jde, ale kdybych se mohla naklonovat, byla bych spokojenější.
Jsem ráda, že zatím drží s Rumíčkem a Taliprdovou dost krok a můžeme být stejně aktivní. Ba naopak, přijdeme domů, ty dva se svalej a bábrdle juchá prostorem tak, že by ji člověk musel ubít, aby si chvíli lehla