Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2022 23:26
Makypegy

XXX.XXX.230.220

Dobrý den chtěla jsem se zeptat má rok a 3 měsíce starou fenku pyrenejského horkého psa
Přijde mi strašně hubená byla jsem na vet a vše v pořádku krve a ostatní vyšetření také ale když na ni sáhnu jsou ji cítit žebra i bedra a klouby dostává maso s těstovinami a zeleninou plus měla predtim granule 2x denně plnou misku sežere toho opravdu hodně ke svačině ji dávám tvaroh s vločkama ale vůbec netuším vo dělat aby přibrala vet říká že má rychlí metabolismus a ze roste ale ze by to mělo byt až tak mate někdo zkušenosti popřípadě nějaký recept na rychle Přibraní na váze dekuju

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2022 07:00

Makypegy napsal(a):
Dobrý den chtěla jsem se zeptat má rok a 3 měsíce starou fenku pyrenejského horkého psa
Přijde mi strašně hubená byla jsem na vet a vše v pořádku krve a ostatní vyšetření také ale když na ni sáhnu jsou ji cítit žebra i bedra a klouby dostává maso s těstovinami a zeleninou plus měla predtim granule 2x denně plnou misku sežere toho opravdu hodně ke svačině ji dávám tvaroh s vločkama ale vůbec netuším vo dělat aby přibrala vet říká že má rychlí metabolismus a ze roste ale ze by to mělo byt až tak mate někdo zkušenosti popřípadě nějaký recept na rychle Přibraní na váze dekuju

V první řadě tady po vás budou chtít foto. Ze strany a seshora. (a prosím o interpunkci, takhle se to blbě čte).

9.12.2022 07:18

Ak je fenka zdravotne v poriadku nesnažte sa, aby pribrala rýchlo. Je vo veku, keď veľmi veľa psov je chudých - ako pubertiaci - samá ruka, sama noha. Vet má pravdu, rastie a aj ten metabolizmus je teraz rýchly. Kŕmte hlavne kvalitne. Ja som v tomto období tiež bojovala s "chudosťou" psa - ale ani zvýšenie kŕmnej dávky do misky nepomohlo - proste to naviac už nezjedla. Pridávala som teda žĺtko a lyžicu olivového oleja. Ako pamlsky som dávala aj také ako chlieb s maslom. Keďže som v podstate potrebovala, aby pes pribral tak bolo super pri cvičení, že som vôbec neriešila koľko toho za odmenu zožerie - výhoda veľkého plemena. Kŕmte hlavne kvalitne, dbajte na dostatočný pohyb (potrebuje mať svaly nie tuk) a nestresujte, ona postupne priberie.

9.12.2022 09:42

nevím jak má rychlý metabolizmus, pastevci jej mají pomalý
ale stav samá ruka samá noha je v tomto věku zcela normální
já měla pyrenejáka tak do cca 7mi měsíců pouze "dvojrozměrného", jen délka a výška, o nějaké šířce se nedalo mluvit
výrazné sedací hrboly jsou u tohoto plemene standard
a pokud je dle vyšetření v pořádku....

jen se divím, že žere, u nich je standard i nežravost...

kolik váží?

9.12.2022 12:27
Makypegy

XXX.XXX.63.128

Foto nwm zda je dobré posílat protože jak je chlupatá tak to není vidět váží kolem 45 kg

9.12.2022 12:32

Makypegy napsal(a):
Foto nwm zda je dobré posílat protože jak je chlupatá tak to není vidět váží kolem 45 kg

tak si myslím, že určite nie je podvyživená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík