Zdravotní doplňky na prevenci problémů se srdcem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2022 22:33
Janina_M

XXX.XXX.224.49

Dobrý den, poradíte - mám kavalíra a ti obecně mají potíže se srdíčkem. Náš je zatím zdraví, má jen mírnou šelest, ale říkám si, že prevence je vždycky lepší než následná léčba. Nemáte někdo zkušenost? Dáváte něco na prevenci?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.12.2022 09:58

Janina_M napsal(a):
Dobrý den, poradíte - mám kavalíra a ti obecně mají potíže se srdíčkem. Náš je zatím zdraví, má jen mírnou šelest, ale říkám si, že prevence je vždycky lepší než následná léčba. Nemáte někdo zkušenost? Dáváte něco na prevenci?

Zdravý. Má jen mírný šelest.

Nic na prevenci srdečních onemocnění neexistuje. Max tak omega mastné kyseliny. Ale záleží na konkrétní diagnóze. Srdeční šelest je hodně široký pojem.

12.12.2022 13:08

Mám také kavalírky. Jako podpůrnou léčbu dávám bylinné produkty od Energy. Mám s nimi výbornou zkušenost a to i u sebe. Konkrétně nyní podávám Regavet a Fytovet. Poradit se můžete na jejich webu v poradně, kde odpovídají veterinární lékaři. https://www.energyvet.cz/poradna

12.12.2022 13:17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám také kavalírky. Jako podpůrnou léčbu dávám bylinné produkty od Energy. Mám s nimi výbornou zkušenost a to i u sebe. Konkrétně nyní podávám Regavet a Fytovet. Poradit se můžete na jejich webu v poradně, kde odpovídají veterinární lékaři. https://www.energyvet.cz/poradna

Nemám nic proti bylinkám, naopak. Ale že by pomohly třeba při nedomykavosti chlopní, si nemyslím.

12.12.2022 13:25

jediná bylinka, co může pomoci při srdeční nedostatečnosti, je náprstník. akorát ty kardiogenní glykosidy jsou mnohem bezpečnější jako ta fujky tableta chemická hnusná (se známým obsahem účinné látky).

12.12.2022 15:04

jediná bylinka, co může pomoci při srdeční nedostatečnosti, je náprstník. akorát ty kardiogenní glykosidy jsou mnohem bezpečnější jako ta fujky tableta chemická hnusná (se známým obsahem účinné látky).

Ale ten předpokládám, že v tom Fytovetu nebo Regavetu není.

13.12.2022 10:50

Nemám nic proti bylinkám, naopak. Ale že by pomohly třeba při nedomykavosti chlopní, si nemyslím.

To není lék přímo na nedomykavost, ale pomocný prostředek na podporu srdce. Já bylinky ráda využívám. Výrobky Energy mám vyzkoušené na sobě - a fungují.

14.12.2022 23:01
Anetta M.

XXX.XXX.224.49

Já jsem dostala od veterináře tip na doplňky na prevenci na veterinarni-lekarna-online.cz Zatím vše pročítám, nemáte s nákupem od nich třeba zkušenost?

15.12.2022 09:13

reklama vlevo, reklama vpravo
Vánoce jsou tu

Přidejte reakci

Přidat smajlík