Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

annonyymm

13.12.2022 21:44
annonyymm

XXX.XXX.116.230

Dobrý den, mám doma fenu která má jít v pátek na vyndání stehů po kastraci a zároveň ji u toho brali štěňata. Teď večer jsem ji koukala na ránu a vypadá nějak takto viz.foto má to tam nějaké mokré a nevím jestli ji to náhodou nehnisá. Včera jsme byli u vet a říkala že je to v pořádku ale já si nejsem jistá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.12.2022 07:07

Nevypadá to oteklé, ošetřujete to něčím?

14.12.2022 08:30

Uvidíte, až začnou tahat stehy. Buď bude srostlá nebo se rána rozjede a zůstane díra do břicha, která se bude hojit dlouho. Přeju tu první variantu.

14.12.2022 09:10
HalíBelí

XXX.XXX.213.39

Možná záleží, jaké stehy použili, ale ta jizva mi taky přijde, že nevypadá dobře. My byli na kastraci 3.12. kvůli zánětu dělohy a jizva aktuálně vypadá takhle.

14.12.2022 09:14

HalíBelí napsal(a):
Možná záleží, jaké stehy použili, ale ta jizva mi taky přijde, že nevypadá dobře. My byli na kastraci 3.12. kvůli zánětu dělohy a jizva aktuálně vypadá takhle.

Jenže zadavatelka píše, že jí u toho brali i štěňata, takže to bříško mohlo být trošku roztažené. Každopádně z fotky toho moc nepoznáme, lepší to nechat na veterině.

14.12.2022 09:22
HalíBelí

XXX.XXX.213.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jenže zadavatelka píše, že jí u toho brali i štěňata, takže to bříško mohlo být trošku roztažené. Každopádně z fotky toho moc nepoznáme, lepší to nechat na veterině.

Jasný, psala jsem, že "mi přijde" podle fotky. Jen můj názor. Naše byla nakrytá, ale místo štěňat, měla dělohu plnou hnisu, podle vet akutně hrozilo prasknutí dělohy, takže břicho měla taky větší i když ne tolik, jako v konečné fázi březosti.

14.12.2022 09:47

takže břicho měla taky větší i když ne tolik, jako v konečné fázi březosti

tak v posledni fazi brezosti snad uz by nikdo nekastroval...

14.12.2022 10:03
HalíBelí

XXX.XXX.213.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
takže břicho měla taky větší i když ne tolik, jako v konečné fázi březosti

tak v posledni fazi brezosti snad uz by nikdo nekastroval...

Chtěla jsem jenom napsat, že nebyla úplný balón.

14.12.2022 10:09

jj. chapu

a pro zadavatelku - nejake omyvani, pece - by te rane docela sluselo.

annonymm

14.12.2022 13:19
annonymm

XXX.XXX.249.43

Vet nám řekl ze se o ránu nějak starat nemáme (až po vyndání stehů) jen aby to nelízala a bylo to v suchu. Tak nevím. Dnes pojedeme asi ještě na vet páč ji z toho teče nějaký zelený hnis.

14.12.2022 14:26

annonymm napsal(a):
Vet nám řekl ze se o ránu nějak starat nemáme (až po vyndání stehů) jen aby to nelízala a bylo to v suchu. Tak nevím. Dnes pojedeme asi ještě na vet páč ji z toho teče nějaký zelený hnis.

Tak to jeďte určitě!

Přidejte reakci

Přidat smajlík