Stejsí

XXX.XXX.74.104
Dobrý den, naší 1,5 roku staré fence křížence (5kg) začali po změně granulí problémy průjem a občasné zvracení byli jsme u vet ten doporučil změnu granulí začala se i více drbat . Krmili jsme rasco a přešli jsme na N&D . Problémy začali asi po měsíci a půl změny do té doby v pořádku. Jaké by jste doporučili granule? Když jsme je měnili míchali jsme staré s novými a takto asi 14 dnů jak postupovat teď když granule nesedí míchat je máme s čím?
Deniska2882

XXX.XXX.45.170
Granule míchat s doporučeními značkami já doporučuju yoggies fitmin
Možná má alergii můj pes má na kuřecí a po kuřecí se drbal
Uživatel s deaktivovaným účtem

Stejsí
napsal(a):
Dobrý den, naší 1,5 roku staré fence křížence (5kg) začali po změně granulí problémy průjem a občasné zvracení byli jsme u vet ten doporučil změnu granulí začala se i více drbat . Krmili jsme rasco a přešli jsme na N&D . Problémy začali asi po měsíci a půl změny do té doby v pořádku. Jaké by jste doporučili granule? Když jsme je měnili míchali jsme staré s novými a takto asi 14 dnů jak postupovat teď když granule nesedí míchat je máme s čím?
Já tomu nerozumím.
Proč jste ty granule vůbec měnili? A proč se nevrátíte k těm původním?
A proč nekrmíte i maso a tak? 5 kg pes..., to snad není problém. Mám 2 kocoury a krmím tak nějak všechno. Což mně připomnělo, jdu jim dát vajíčko.
Stejsí
napsal(a):
Nenapadlo vás, že pes jako šelma psovitá se nejlépe popasuje s masem ?
Většina majitelů psů neřeší zdraví trávícího systému svých mazlíků, ačkoliv to může mít největší vliv na délku jejich života…
Prostě maj pesani smůlu na "paničku/ka "
Krmivový průmysl představuje odbyt pro odpad z jatek, obiloviny považované za „nevhodné pro člověka“ a podobné odpadní produkty, které se takto využívají k dosažení zisku.

odpovídáte oba na něco z prosince

napsal(a):
odpovídáte oba na něco z prosince
Máte pravdu. Nevšimla jsem si, že reaguji na Denisku, která vytáhla starší vlákno. Ale zase ne tak moc. Máme tady větší experty.