Uživatel s deaktivovaným účtem

Přeji Vám
dobrou náladu,
protože s ní je
život veselejší.
Přeji Vám
štěstí,
protože s ním je
život lehčí.
Přeji Vám
zdraví,
protože bez něj
nestojí život za nic.
Přeji Vám pohodu a radost z Vašich chlupáčů.

Taky já přeju všem fauňákům a jejich zvířatům krásné Vánoce a v Novém roce hodně štěstí, lásky, pohody a zdraví.
Já nevím ešivá to vyjde, ale zkusím to. Když to nevyjde, protože je toho hodně, tak zkrátka jen popřeju, aby se všem ten čas vánoční povedl a pod sosnou byl hlavně čtyři balíčky. Ten první se zdravím, ten druhý se štěstím, ten třetí s láskou a ten čtvrtý bude schovávat hodný lidi.
Edit -hurá - vyšlo to a tak posílám náš vánoční příběh s přáním:

Veselé Vánoce 🌲 a hlavně to zdravíčko, u stromečku pohodičku. V novém roce jen to dobré a taky světu MÍR, a to vše přejeme všem lidem dobré vůle...

Zrzavci, naprosto dokonalé, zasmála jsem se.
Taky přeji všem stálým i občasným přispěvatelům krásné a pohodové svátky a hlavně ve zdraví! To máme všichni fakt jen jedno a je to nejdůležitější.
Děkujeme za všechnu podporu a rady, které se nám tady dostávaly a dostávají.
A do nového roku všichni vykročit pravou pacinou
Přejí Lucka, Bony a Ceki
Krásné vánoce a šťastný nový rok přeje předseda a místopředseda klubu skeptiků ČR Tak ty dva nazvala kamarádka a sedí to taťka Idor a syn Mireček
Zrzavci
napsal(a):
Já nevím ešivá to vyjde, ale zkusím to. Když to nevyjde, protože je toho hodně, tak zkrátka jen popřeju, aby se všem ten čas vánoční povedl a pod sosnou byl hlavně čtyři balíčky. Ten první se zdravím, ten druhý se štěstím, ten třetí s láskou a ten čtvrtý bude schovávat hodný lidi.
Edit -hurá - vyšlo to a tak posílám náš vánoční příběh s přáním:
To je boží

Zrzavci - nejlepčí!
Šťastné Vánoce a hodně psiny,
zábavný Nový rok a především hodně zdraví a spokojenosti do celého nadcházejícího roku přejí
Dráček a jeho holky ❤️

....co jiného si přát....
https://www.youtube.com/watch?v=-HSEsb377X4
Zrzavci jste skvělá režisérka a máte velmi talentované herce .
Já také všem s Malinou zde přeji krásné pohodové vánoce.
Fotopříběh nemám, nemám ani speciální vánoční fotku. Tak aspoň jednu z posledního venčení.

Všem zde na ifauně přejeme s Kazi krásné Vánoce a do nového roku hodně štěstí, spokojenosti, zdraví a radosti s vašimi čtyřnožci.

..zdraví Vám všem i Vašim chlupáčům, klid a mír a to nejen v duši přeje v tento den Keliš a Eva

Přeju taky všem krásné Vánoce prožité v klidu a pohodě.
Snažila jsem se poslat několika lidem přáníčko adresně e-mailem, bohužel nevím, co se děje, ale nefunguje mně to.
Užívejte pohádek, cukroví, řízečků a jiných dobrot a pohlaďte všechny chlupaté kožíšky, které máte kolem sebe 😉

....tak údajně nerozbitna hračka šitá speciálním sněhem, která tak odolá zničení, byla Kelisem vykuchaná do deseti minut...příště pod stromkem najde už jenom poleno a kus zahradní hranice....
napsal(a):
....tak údajně nerozbitna hračka šitá speciálním sněhem, která tak odolá zničení, byla Kelisem vykuchaná do deseti minut...příště pod stromkem najde už jenom poleno a kus zahradní hranice....
Jo, Malina dostala Koalu a podle vzhledu asi stejný typ, taky zemřela běhěm 10 minut. Taky bude příští rok asi jen poleno, to je pro ní stejně ten nejlepší dárek. Ona kousání dřeva miluje.

Trickyvoo
napsal(a):
Jo, Malina dostala Koalu a podle vzhledu asi stejný typ, taky zemřela běhěm 10 minut. Taky bude příští rok asi jen poleno, to je pro ní stejně ten nejlepší dárek. Ona kousání dřeva miluje.
..ja už fakt nevím co mu koupit aby mu to alespoň chvilku vydrželo...na druhou stranu se obávám, že držící hračka ho za chvíli přestane bavit... miluje to co se dá vypreparovat nebo rozštipat.....
napsal(a):
..ja už fakt nevím co mu koupit aby mu to alespoň chvilku vydrželo...na druhou stranu se obávám, že držící hračka ho za chvíli přestane bavit... miluje to co se dá vypreparovat nebo rozštipat.....
Vikina to samý....jediný, co nám zatím drží jsou hračky od Pískacích potvúrek.
Krásné Vánoce a hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky do nového roku. Vám přejeme

Fatia
napsal(a):
Krásné Vánoce všem ifaunovým psům a jejich lidem přeje Boebee!
Ten je krásnej !

Krásný Silvestr všem ifauńákům a ifauňačkám
a jejich chlupatým kamarádům
a ať se tu ve zdraví
a přátelské pohodě
setkáváme i nadále.

Do roku 2023:
"Život je krátký, porušujte pravidla.
Odpouštějte rychle, líbejte pomalu.