ŠKRKAVKY A RŮST ŠTĚNĚTE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2022 18:53
Rufik1555

XXX.XXX.252.13

Dobrý večer,

Chci se zeptat pokud škrkavky ovlivňují růst stěnete a pokud ano da se to dá nějak dohnat?
Naše fenka je měla cca na 3 měsících a sám vet. říkal že to je na dlouho. Měla navíc průjmy a nejspíše alergii na nějakou složku v granulích. Nyní jsme cca 1-2 měsícu na barfu a stolice se srovnala ale s růstem je to pořád ošemetné.

Krmnou dávku má cca 550G. Dřív byla extrémní nežravka ale te%d jí dám klidně 700g a pořád má hlad tak nevím jestli jí klidně dávat víc a víc.

Je jí 8 měsíců a v kohoutku má cca 50cm a 14KG.

Každý říká jak neroste a že vypadá na 5měsíců.Fenky v jejím věku už vypadájí jak dospěláci.

Díky a hezké prožití svátků.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2022 19:31

Tak popravdě, já prostě nepoznám plemeno, no.

25.12.2022 19:45

To je vižla, ne? "Suchý" ohař, z něj mastodonta neuděláte. Když krmíte přirozeně, kolikrát denně a jaké maso? V 8 měsících to je mládě, už hárala? Je/byla zima, pes má pak větší spotřebu energie. Škrkavky bych za nic nevinila, pokud nemá fenka už teď žádné zažívací problémy a čistý koprologický rozbor. Klidně ji krmte víc, některé štěně je jak kyselina a pořád vypadá "hubeně". Lepší než vypasený pašík.

25.12.2022 21:33
janaa

XXX.XXX.174.242

Standardní výška feny je 54-60cm, tolerance +- 2 cm. Dva centimetry s velkou jistotou ještě dá, pokud nehárala,tak klidně i víc. Kohoutek se nasvaluje. Takže je naprosto v mezích normy,na fotkách vypadá symetricky, holt to bude standardní,ale drobná fena,nic výjimečného. Z tímhle hledejte genetiku,nikoli škrkavky. Zvlášť u plemen,kde je větší tolerance výšky,což zrovna maďar je,normální věc. Taky mám doma drobnou fenu labíka, naprosto standardní,krásná,ale říkáme jí záprtek
Ad žrádlo,nezdá se mi vychrtlá,ale to na přiložených fotografiích ani vidět nelze. Přidat klidně můžete, jsou psi,co v období růstu a mládí jsou ty pověstné kyseliny, co můžou žrát nonstop a stejně se zakulatí až časem. Měla jsem takové dvě labradorky, okolo roku vypadaly,že je nekrmím, dávky žrádla fakt velké, zakulacovat se začaly okolo druhého roku

26.12.2022 08:14

Přidejte reakci

Přidat smajlík